داداش من اینو داونلود کردم اما تو ویندوز vista نثب میشه هر کاری میکنم تو xp نثب نمیشه. استودیو رو تو vista با همین برنامه بالا اووردم اما تو xp بالا نمیاد .
داداش من اینو داونلود کردم اما تو ویندوز vista نثب میشه هر کاری میکنم تو xp نثب نمیشه. استودیو رو تو vista با همین برنامه بالا اووردم اما تو xp بالا نمیاد .
در صفحه ای که باز میشه از قسمت Game Fixes روی گزینه ی Pro Evolution Soccer 2010 v1.02 [US] No-DVD / Fixed EXE کلیک کنید بعد به قسمتی با همین عنوان میرید. (مثل شکل زیر)
![]()
بعد پنجره ای باز میشه که در اون قسمتی مثل زیر وجود داره و شما با کلیک روی هر کدوم از نوشته های آبی رنگ میتونید کرک را دانلود کنید.
به نظر من چون این پچ یه سری از باگ های پچ قبلی را بر طرف می کنه، بهتره.
سلام دوستان
لطفا بيايم و به سولات فني هم درباره خود بازي جواب بديم
من يه سوال دارم
در مقابل سيستم 4_2_1_3 چه سيستمي جواب ميده كه بشه طرف رو فيتيله پيچ كرد
اصلا در كل بگيد در مقابل تيم بارسا چه تيمي و با چه سيستمي ميتونه موفق باشه؟
لطفا جواب بديد![]()
به نظر من اگه بازیو رو آپدیت نکرده باشین تیم رئال مادرید بهترین تیمه(اگه بازیو اپدیت کنین خبری از روبن و اشنایدر نیست) ولی اگه بازیو آپدیت نکردین بازم فکر کنم رئال تیم خوبیه.
نظر شخصی من اینه که :
اگه در برابر بارسلونا با اون سیستم می خواین بازی کنین چون دو هافبک دفاعی و یه وسط داره پس هافبک کناره نداره لذا از طرفین آسیب پذیر خواهد بود.پیشنهاد من تیم اسپانیا ست با سیستم 4 4 2که با هافبک های خوب و پرسرعتی که داره می تونین از جناحین نفوذ کنین و برای دو فروارد سرزنش سانتز کنین. خط دفاعیش هم عالیه مخصوصا پویل که باگه.خط دفاعیش در کل سرعت مناسبی داره.
سری دوم تبلیغات کنار زمین به همراه لوگوی تونل ورودی برای لیگ برتر انگلیس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طراح: Mihai2ro1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وحشتناک ترین چیزی که ممکنه تو این بازی ببینید:
سلام بچه ها
پچ به درد بخوری از گیمینگ اکسس اومده؟
بچه ها من میخوام ویندوزم رو عوض کنم ، راهی وجود داره که بعد از ویندوز عوض کردن لازم نباشه دوباره بازی رو نصب کنم؟
دوستان یه مشکل...!
من ترکیب تیم liverpool رو به 4.4.2 تغییر دادم ولی وچنتا بازیکن رو هم از
نیمکت ذخیره آوردم تو تیم ترکیبو کنف یکون کردم و save کردم حالا وقتی
load میکنم ترکیب جدیدمو هیچ کدوم از بازیکنا سر جای خودشون نیستن
فقط ترکیب 442 هست و باید بازیکنارو همش ارنج کنم . چرا اینجوریه ؟
چی کار کنم درست بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)