سلام بچه ها
هيچ شهر ايرونيه دست دوم نداريد من عضو شم؟
پسر خوبيما!!!
ممنون.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
سلام بچه ها
پسر خوبيما!!!
ممنون.
راستي
شما نميدونيد اين اساحه ها مثل تير كمون 17_9 از كجا گير مياد؟
آخه تو هيچ مغازه اي نيست!!
به حاجی بگو دعوتت کنه برو شهر کوروش هم هتل و بانک داره هم فروشگاه لول بالا .سلام بچه ها
پسر خوبيما!!!
ممنون.
فروشگاه شهر openforanyone که نزدیک شهر کوروش هست داره ولی اگه بخوای از اونجا بخری باید 4 برابر قیمت اصلشو بدی یه چیز دیگه بخر حالا 2 - 3 تا دمیج زیاد فرقی نداره xDراستي
شما نميدونيد اين اساحه ها مثل تير كمون 17_9 از كجا گير مياد؟
آخه تو هيچ مغازه اي نيست!!
دعوتت كردم. فعلا ما جا زياد داريم! البته چون دوئلري تا لول 23 اسلحه گرم خوب نداريم!!سلام بچه ها
پسر خوبيما!!!
ممنون.
===
سعيد بگرد ميتوني چند تا بويلدر خوب پيدا كني(بالاي لول 20 ترجيحا لول 25 به بالا).
خودم دوتا پيدا كردم يك لول 32 هم دعوت كردم . اگه 5 تا بشن شايد مقداري كه عقب افتاديم جبران كنيم!!
يوزر Eylia ديگه ماله كيه؟
ممنون.
تا 3 ساعت ديگه عضو ميشم !!!(آخه نميزاره)
جانم فداي شهرم.
بچه ها حالت دوئل رو اینطوری بذارید بعد با خیال راحت برید با Niolro دوئل کنید مثل **** کتک میخوره lol
![]()
آقا این یعنی چی ؟
Today at 12:15 05Chips has constructed the building Bank for 2 hours.
Today at 7:37 05Chips has constructed the building General store for 2 hours.
این چرا واسه خودش عشقی میسازه !! تیلور لول 4 هم آیتم خوبی نداشت به نظرم باید لول 5 کنیم ! هیچکدوم از بچه ها یه آیتم درست حسابی ندارن . بابا یکم حساب شده کار کنین اینهمه زحمت کشیدن واسه شهر قبلی چقدر هزینه و وقت صرف شد بعدش هم که اومدیم اینجا ! این پولی که شما دادین اگه تو شهر قبلی ریخته بودین میدونین چی میشد یا به جاش 2 تا آیتم خفن خریده بودین .
این شهر فقط هتل و بانک لول بالا نیاز داشت برای خرید هم که میرفتیم از شهر های دیگه . حالا که میخواین بقیه ساختمون ها هم درست شه یه کار اساسی کنین . مثلا الان اکثرا لول 20 به بالا هستن تیلور لول 4 هم آیتمش در حد لول 15-20 ه و بدرد کسی نمیخوره . گان اسمیت هم همینطور اگه لول 4 بشه .
این 05chips دسته ممده از اون بپرس ما داریم General store رو به 4 میرسونیم بعد اون Tailor رو به 6 بعدش یه لول هتل و بانک رو میریم.
من که یوزری دستم نیست ...
فقط M-Pro دستمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)