کتاب آموزشش منظورته دیگه،نه؟
منم این احساسو میکنم مهندس بازرگان یکم تو کتاب پیشش مثه کتابهای 2 و 3 کار نکرده!
میشه یکم مستند تر توضیح بدی؟
مثلا تو مثایسه کجاهای کتاب به این نتیجه رسیدی؟
کتاب آموزشش منظورته دیگه،نه؟
منم این احساسو میکنم مهندس بازرگان یکم تو کتاب پیشش مثه کتابهای 2 و 3 کار نکرده!
میشه یکم مستند تر توضیح بدی؟
مثلا تو مثایسه کجاهای کتاب به این نتیجه رسیدی؟
بچه ها اگه کتاب تست مبتکران رو برای شیمی دارین به هی وجه عوضی نکنین و وقتتون رو فقط روی اون بزارین .
یه نکته دیگه هم عرض کنم که این فیزیک پیش دانشگاهی خیلی سبز وقت آدم رو خیلی هدر میده . توصیه میکنم از گاج سفید استفاده کنین
من کتاب تستش رو منظورم بود و درسنامه هاش،ولی توی کتاب آموزشش هم همین نکات بود
به طور مثال ما یه مبحث داریم توی فصل آخر در مورد سلول های گالوانی و ترتیب های قدرت کاهندگی و اکسندگی و یا الکترولیز،کتاب مبتکران نحوه ی توضیح و بیان این قسمت از کتابش طوری هست که آدم گیج میشه و در مواجهه با تستهایی که کمی پیچوندنش قاطی میکنه و چون این قسمت چند تا ترتیب حفظی و مفهومی مثل ترتیب های جدول تناوب داره و اینکه دو مبحث سلول گالوانی و الکترو لیز برعکس همدیگه هستند،واقعا توضیحات مبتکران کار رو واسه آدم آسون نمیکنه ولی خیلی سبز اومده طوری این قسمت ها و روند ها رو توضیح داده که یاد گرفتنش و تشخصی دادنشون توی تست های واقعا آسون شده
من خودم قبل از عید سال گذشته با مبتکران این بحثو خوندم و توی ازمون های قلمچی و سنجش و گزینه 2 هم شرکت کردم ولی نتیجه خوبی توی این قسمت شیمی نمیگرفتم،بعد از عید خیلی سبز رو گرفتم و تقریبا تمامی مسائل این بحثو راحت تحلیل میکردم و میزدم!توی کنکور هم 3تا سوال این مبحثو درست و راحت زدم!
حالا این توصیه منه،هرطور خودتون دوست دارید . . .
اینم بگم که من تمامی تست های مبتکران پیش دانشگاهی رو دو بار تا کنکور کامل زدم ولی درسنامش رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم.اصلا!
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
اینو موافقم فیزیک خیلی سبز خیلی بی فایده هست،برید سراغ گاج سفید!
Last edited by cesc.cesar; 10-01-2012 at 11:28.
خیلی سبزم مثه مبتکران دوتا کتاب داره ( آموزش و تست ) یانه ...؟
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
گاج سفید ازنظر تستی تایید میشه
آموزشیم کتاب فار فوق العادس(مولفای اندیشه سازان قدیم)
ممنونم
دوستان من واسه شیمی کتابای مبتکرانو دارم
یعنی خیلی سبز بهتره؟
من هر دوتاش رو دارم و شیمی آزمون های گزینه دو رو هم بالای 80 میزنم ؛ به شما توصیه میکنم همون مبتکران رو بخونین .
داداش به فرض اینکه خیلی سبز بهتر باشه( فقط فرض )،آخه یعنی انقد اختلافشون زیاد هس که شما کتابتونو عوض کنین!!!
عالمو آدم میگن مبتکران،پس شمام هی رو منابعت به خودت شک راه نده و هر کتابی ،توهر درس داری همونو خیلی خوب بخون
نه هنوز نخریدمپس تغییر محتوایی نکرده احتمالا فقط سوالای کنکور 90 اضافه شده
من که گفتم:
خب اونی که دو تا رو داره چکار کنه![]()
بله که اونم همچین مساله مهمی نیس
میشه سوالات کنکور 90 و جوابشو به صورت تشریحی از اینترنت دانلود کرد و نیازی به خرید کتاب چاپ جدید نیس
اونموقع باید ببینه کدوم کتاب تو کدوم مبحث بهتر درس دادنشو میفهمه و بره همونو بخونه،اگه وقت داشت و لازم شد حتی یه مبحثو واس اینکه همه جوانبشو تسلط پیدا کنه،دوتا کتابو میخونه ولی اکیدا توصیه میکنم از همون اول یه کتاب بگیرید و رو همون یه کتاب خیلی خوب کار کنین،هی پولتونم نریزید تو جیب این انتشاراتیا![]()
ممنون پس همون مبتکرانو میخونم تست چی؟ همون؟
من دخترم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)