هفته ای 2 روزه یا 3 روز پیام نور؟
ای بابا چقدر با این چندرسانه ای مشکل داریم الان جوابا اومده زده یکی جواب ندادیمن یادم اخرین لحظه همشون نگاه کردم بعد بلند شدم .برم بگم پاسخنامه بهم نشون میدن؟
بستگی به انتخاب واحدت داره و ساعت کلاسی داره ممکنه 7 درس برداری هروز داشته باشی یا تو سه روز یا 4روز.
سلام .
اگر منظور شما امتحان الکترونیک هست ، برای من هم همین مشکل پیش امد و بعد خودم فهمیدم ، نمی دونم چرا بعد اینکه تیک گزینه مورد نظر رو میزنیم شاید یهو تیک بپره :|
بعد هم به مراقب گزارش دادم و خندید و گفت چیزی نیست .![]()
نه امتحان کاغذی بود .
در پر کردن خونه های تستی باید دقت کنید ...
اگه کمرنگ پر کنید یا درست پر نکنید سیستم به عنوان عدم پاسخ محاسبه میکنه .
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دیروز مورخ ۱۹ خرداد ۹۲ دانشجویان پیام نور در یک اقدام غافلگیرانه و از قبل اعلام نشده (!) ، نمرات امتحان خود را قبل از خروج از محل آزمون دریافت کردند که این اتفاق استقبال و خوشحالی خاصی برای داوطلبان به همراه داشت.
این سیستم الکترونیک که در امتحانات بدون کاغذ اجرایی می شود از سرعت بالایی در تصحیح نتایج امتحان برخوردار است و این عملکرد در تمام مقاطع اجرایی می شود و از فردا (۲۰ خرداد ۹۲) آمار دانشجویان که با این شیوه نمرات خود را دریافت کرده اند رشد بیشتری خواهد داشت.
این سیستم در تمام مراکز پیام نور اجرایی می شود و دانشگاه پیام نور به عنوان تنها ارگانی که این امکان را دارد آمادگی خود را برای هماهنگی با تمامی سازمان ها که نیازمند برگزاری آزمون بدون کاغذ هستند، اعلام میکند.
صبح جوتب تستی ریاضی 2 اومد..اما دوباره برداشتنش... امکانش هست کلید سئوالا تغییر کرده باشه ؟
يه سوال، من فردا نميخام برم سر جلسه امتحان چون هيچي نخوندم. حذف اضطراري حساب ميشه يا صفر برام ميزارن? مرسي
حذف اضطراری محسوب میشه و فقط پولت میره من خودم دوتارو نرفتم![]()
امکانش هست حمید جانچند ترم پیش مال من درس اقتصاد خــرد همین قضیه پیش اومد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)