منظوراز درب موتور کجاست چون فقط یه لوله زیر کاپوت دیده میشه که رفته زیر گلگیر .
فک میکنم باید جک بزنم چرخ و باز کنم پلاستیک زیر گلگیرو دربیارم تا دسترسی بهش داشته باشم .
بازم منظورتونو از جام نفهمیدم ینی میگی شاید پمپش نسوخته باشه ؟
منظوراز درب موتور کجاست چون فقط یه لوله زیر کاپوت دیده میشه که رفته زیر گلگیر .
فک میکنم باید جک بزنم چرخ و باز کنم پلاستیک زیر گلگیرو دربیارم تا دسترسی بهش داشته باشم .
بازم منظورتونو از جام نفهمیدم ینی میگی شاید پمپش نسوخته باشه ؟
سلام
یکی از علتهای خراب شدنِ پیستونِ ترمز و نشتِ روغن و یا جام کردنش اینه که :
موقع تعویض لنتِ کهنه , اطراف پیستون باید با مسواک کهنه و پارچه کاملاً تمیز , خوب تمیز و براق بشه و بعد از تمیز و براق شدنش پیستون هل داده بشه به عقب
ییشتر مکانیکها یا خودِ صاحب ماشین , این کار رو انجام نمیدند و پیستون رو هل میدند داخل که باعث میشه مقدار زیادی گل و خاک و شن بره داخل و باعث خراب شدنِ کاسه نمدِ پیستون بشه که هم میتونه باعث نشتی بشه هم باعث سفت شد و جام شدنِ پیستون ترمز
پس یادتون باشه اول باید با مسواکِ کهنه خاکها و شنهای روی قسمتِ بیرون آمده ی پیستون رو خوب بسابید و با پارچه ی تمیز و فوت کردن حسابی تمیز و براق کنین (موقع فوت کردن چشمها باید بسته باشه). بعدش با نوکِ پیچ گوشتی دو سوی بزرگ و قوی بذارید بین دیسک و لنتِ کهنه و لنت رو هل بدین عقب تا لنت هم پیستون رو هل بده عقب و جای کافی باز بشه برای برداشتنِ لنتِ کهنه و قرار دادنِ لنتِ نو . (هرگز با پیچ گوشتی مستقیماً به پیستون فشار نیارید وگرنه ممکنه خراب بشه . سرِ پیچ گوشتی باید بین دیسک و لنتِ کهنه باشه )
.
نکته مهم دیگه :
هرگز وقتی که لنتها کهنه و نازک هست روغن نریزید توی مخزنِ روغن ترمز وگرنه موقع عوض کردنِ لنتها , وقتی پیستونها رو هل میدین داخل , روغنِ مخزنِ روغن سرریز میشه چون موقع داخل رفتنِ پیستونها مقداری روغن ترمز برمیگرده داخل مخزن روغن ترمز
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و هزینه های زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیق الان حضور ذهن ندارم شکلشو ولی فکر میکنم اینکار رو نشه انجام داد.
عموما شکل لنت به صورتی هست که هر کدوم فقط در جای خودشون قرار میگیرن و پشت لنت هم معمولا علائم چپ و راست داره.
مشکلی که پیش میاد اینه که ممکنه بدلیل اینکه سرجای خودش نبستی، تکیه گاههای لنت نیروی کافی وارد نکنن و باعث کج شدن پین نگه دارنده بشه و نهایتا سبب میشه لنت گیر کنه و به دیسک فشار نیاره.
در گوشه های بالایی و پایینی لنت تکه گاههای تخت وجود دارن.
اما اگه لنت مثل این تصویر بصوزت قرینه ساخته شده باشه، پشتش نشانگر چپ و راست درج نمیکنن و اینهارو میشه هر جایی وصل کرد. حتی اونیکه نشانگر اتمام لنت داره رو هم میشه در جای نادرستش گذاشت. فقط مشکلش اینه که در موقع اتمام لنت صدا نمیده و یا اینکه فورا میشکنه و شما متوجه تموم شدن لنت نمیشی.
در مورد سیلندر و پیستون هم یه بار باید کامل بکشی بیرون. یعنی لنت رو در بیاری و یه چوب یا پیچ گوشتی بزاری لای دیسک بعد ترمز رو فشار بدی که کامل بیاد بیرون. دورش رو با مسواک و روغن ترمز تمیز کنی و فشار بدی بره داخل و یکی دوبار اینکارو تکرار کنی. تا یکمی روون شه. آخر سر هم خشکش کنی و لنت رو جا برنی.
حواست به مخزن روغن باشه چون ممکنه خالی بشه هوا بگیره و یا سر ریز کنه.
در مورد چراغ ABS هم من اشتباه گفتم. همیشه خاموشه. تو بعضی از ماشینها وقتی لنت تموم میشه بایستی abs روشن بشه.
راستی.. ترمز پراید تک پیستونه . درسته؟
اگ تک پیستون باشه، یکطرفه رفتنش بخاطر کلاف دور لنته. کلاف یه نگهدارنده های پینی شکل دارن که میتونه عقب و جلو بره. این کلاف بایستی به راحتی عقب و جلو بره. که باز هم مشکل از رسوب گرفتگی پیناشه
من نتونستم عکس خوب پیداکنم. ولی اینجا نشون میده اون پینها کجا هسنن.
![]()
![]()
تو این سایت در بند 8 در مورد این نشون میده
Last edited by siava5h; 24-09-2018 at 09:14.
دوستان باطری ماشین میخوام بخرم برای پژو 405
مدل اتمی چه مارکی بخرم؟؟
ممنون از راهنماییتون
اینی که الان دارم باطری اسیدی هست... یه کم اذیت میکنه
اتمی بخرم بهتره ؟؟
دقیقا لنت پراید قرینه ساخته شده وبجز فلزی که برای اتمام لنت به کار میره فرق دیگه ای نداره من فقط پیستون و نمیدونستم باید بیاد بیرون تا با مسواک تمیزش کنم هرچند مطمئنم اگه پیش کسی هم میبردم صددرصد تمیز نمیکرد هرچند وقتی پیستون بیادیرون روش گردگیر لاستیکی داره نمیشه دیگه چیزی رو تمیز کرد اگه بارسوب قرارباشه لنت یک طرفه خرده بشه فقط قسمتی که با لنت در تماسه باید رسوب داشته باشه واونم چون داعم به لنت چسبیده پس نمیتونه رسوب کنه .بله ترمز پراید تک پیستونه ولی پس چراغ absتوی پراید عملا نقش چی میشه![]()
خوب پس اگه تک پیستونه یکطرفه رفتن بخاطر پین هستش. نیازی نیست پیستون رو تمیز کنی. خوب برای تمیز کردنش بایستی گردگیر رو باز کنی روی پین هم همین گردگیرها رو داره ظاهرا.
اون پین رو مثل روشی که تو سایته توضیح داده نمیز کنی مشکل رفع میشه. بایستی ببینی که جای پین گشاد نکرده باشه، پین لق نزنه و یا کج نباشه.
خوب چراغ abs نشان دهنده فعال بودن ویا نبودن سیستم ترمز هست . بعلاوه اینکه برای اتمام رسیدن لنت هم روشن میشه. اینکه توی پراید روشن نمیشه شاید به این خاطر باشه که این وضعیت براش تعریف شده نباشه
سلام
به گمانم همه ی ماشینها تک پیستونه هستند یا 99 درصدشون
به قطعه ای که لنتها داخلش نصب میشه میگن caliper
این کالیپر بی ام و هست
![]()
![]()
ممکنه برای بعضیها سوال باشه که اگه کالیپر فقط یک پیستون داره پس چطوری به هر دو لنت به یک مقدار مساوی فشار وارد میشه ؟؟؟!!!
جوابش اینه که کالیپر متحرک هست یعنی وقتی پیستون به یک لنت فشار وارد میکنه , کالیپر با فشار پیستون در جهتِ برعکسِ پیستون حرکت میکنه و در نتیجه به هر دو لنت با فشار متساوی فشرده میشند به دیسک
در این عکس , پیستون به چپ حرکت میکنه و کالیپر به راست
![]()
![]()
این هم کالیپر دوپیستونه و 4 پبستونه
![]()
پس شاید همین باعث میشه که لنت سمت داخل زودتر خورده بشه اطلاعات خوبی بود دمت گرم
سلام
قابلی نداشت دوست عزیز
بله . اگر کالیپر جام بشه یا خیلی سفت باشه پس لنتِ سمتِ دیگه ی دیسک فشار داده نمیشه به دیسک و یا کمتر فشار داده میشه و در نتیجه کمتر ساییده میشه و ترمز هم ضعیف میشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-09-2018 at 20:17. دليل: تصحیح
درود
هنگامیکه در رانندگی از روی دست انداز یا چاله می گذرم از چرخهای جلوی پرایدم صدای جرغ جرغ میاد. مکانیک گفت شاید زیر لنتهای جلو سوسکی گذاشته نشده. میخواستم بدونم خاستگاه درست این صدا کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)