حتما در اسرع وقت فیوز بذار چون خدایی ناکرده اگر تصادف کنی و سیمش با بدنه اتصال کوتاه بشه ماشین امکان داره آتش بگیره.
حتما در اسرع وقت فیوز بذار چون خدایی ناکرده اگر تصادف کنی و سیمش با بدنه اتصال کوتاه بشه ماشین امکان داره آتش بگیره.
[QUOTE=maziar_dr;7241945]سلام خدمت دوستان
میخوام واسه ماشینم پخش تصویری بخرم
اصلا اطلاعاتی ندارم که چی خوبه
حدودا 1 میلیون تومن واسش کنار گذاشتم
فابریکش خوبه ؟
دقیقا راهنمایی کنید چه مارکی و چه مدلی مناسبه
ماشینم مزدا 3 جدید هست
ممنون[/QU
امروز 3 مدل معرفی کردن بهم
همش هم حدودا 800 900 تومن بود
کاسکا- وینکا- پیکسل کدوم بهتره به نظرتون
[QUOTE=maziar_dr;7243170]امروز 3 مدل معرفی کردن بهم
همش هم حدودا 800 900 تومن بود
کاسکا- وینکا- پیکسل کدوم بهتره به نظرتون
سلام دوستان قیمت این پخش ها رو می خواستم
pioneer deh 9450 ub
pioneer deh 7450 sd
pioneer head unit dvh 345 ub
pioneer deh 6450 bt
pioneer dvh 735 av
اگر مدل بهتری هم هست معرفی کنید
Last edited by 98765430210; 30-09-2012 at 13:04.
سلام دوستان، من میخواستم یه پخش معمولی برای 111م بگیرم، 2 تا باند معمولی sony هم دارم البته، با حدود 200 تا 250 تومن بهترین گزینه برای من چی میتونه باشه به نظرتون؟
خودم این مدل رو پیدا کردم 230 تومن : Sony GT500US
به نظرتون این مدل میتونه گزینه ی خوبی برای من باشه؟ قیمتش چطوره؟ اگه نه لطفا خودتون بهترین مورد رو با توجه به بودجه من پیشنهاد بدید. ممنون میشم.![]()
[QUOTE=maziar_dr;7243170]فکر کنم 1 میلیون همون قیمت سیستم فابریک خودش بشه .الان قیمتها فوق العاده بالا رفته.
اینجوری که نمیشه هدیونیت خرید! شما باید سقف قیمت رو مشخص کنید و نوع کاربری ونهایت 2 مدل از پایونییر تا بشه نظر داد و شتید مدلهای بهتری معرفی کرد!![]()
سلام می خواستم یک ضبط فابریک بدون باند وچیز دیگری برای ماشینم(206مدل 85 تیپ 2)بخرم که هم usb بخوره هم سیدی ...چند باید هزینه کنم ؟؟وچه مارکی خوبه؟؟
با تشکر
دوستان من 300 تومن پول دارم می خوام هدیونیت و یه باند بندازم چی بردارم ؟؟؟ راستی هدیونیت سی دی هم نخورد مشکلی نداره فقط یو اس بی کافیه .
دوستان به نظر شما ارزش خرید داره یه پخش با ال سی دی؟
ماشین تندر هست و یه دوربین برای دید عقب داره که تقریبا برای ماشین با این طراحی عقب نیازه
نظر شما چیه؟
مدل sierra چطوره؟ خوبه؟ چینی هست دیگه.......
قیمت هم حدود 300 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)