تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 862 از 1126 اولاول ... 362762812852858859860861862863864865866872912962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,611 به 8,620 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظرتون رو راجع به هاردم نگفتین؟هارد خوبی هست؟!راستی یه سوال داشتم موقع روشن شدن سیستم هاردم که روشن میشه صدای قارد میده و موقع خاموش شدن هم هاردم صدای تیک بلند میده و ضمنا hd tune هم قسمت سلامتش سالمه؟به نظرتون این صداها طبیعی هست یانه؟اخه من روی سیستمهای دیگه چک کردم دیدم هاردشون صدای خیلی کمتری از هارد من میدن؟!
    نظرتون رو راجع به هاردم نگفتین؟هارد خوبی هست؟
    اين هارد از سري قديمي 7200.12 هست و در زمان خودش شايد هارد ديسك خوبي بوده ولي در حال حاضر مدلهاي بهتري هم موجود هست .

راستی یه سوال داشتم موقع روشن شدن سیستم هاردم که روشن میشه صدای قارد میده و موقع خاموش شدن هم هاردم صدای تیک بلند میده و ضمنا hd tune هم قسمت سلامتش سالمه؟به نظرتون این صداها طبیعی هست یانه؟اخه من روی سیستمهای دیگه چک کردم دیدم هاردشون صدای خیلی کمتری از هارد من میدن؟!
    1. اين صداها در لحظه Start و Stop معمولاً عادي هست .
    2. اگر در حين كار (نه در لحظه Start و Stop) صدا كمي زياد هست و اگر از AAM پشتيباني ميكند ميتونيد با استفاده از برنامه HDD Scan طبق روش گفته شده در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) صداي آنرا كاهش دهيد .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

اون دو دفعه ای که فایلا رو ریکاور کردم پارتیشن بندی که کردم همه پارتیشنا logical بود ، اما باز delete شدن. فک کنم اگه باز logical باشن delete بشن ...

آره ، توجه نکرده بودم ! فک کنم فایلای بکاپ اولیه روش بودن اما حالا نیستن !
    جالبه که این درایوه هم که primary بوده delete نشده ...

حالا چیکار کنم ؟ دلیل این که اینجور میشه رو نمیشه مشخص کرد ؟ نمیتونه ویروس باشه ؟
    میشه همه پارتیشنا رو primary کرد ؟ چطور ؟
    بر روی قسمت سبزرنگ راست کلیک کنید و delete را بزنید.حالا با نرم افزار زیر یک پارتیشنprimaryبسازید.(تعداد پارتیشن های primay حداکثر

4تا است)(یکی پارتیشن 200مگی ؛ یکی درایو ویندوز ؛یکی درایو 14گیگی ؛پس شما حداکثر 1پارتیشنprimary میتوانید بسازید)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (با مسئولیت خودتان دوست عزیز)
    Last edited by vissoto; 07-04-2014 at 09:47.

4. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اون دو دفعه ای که فایلا رو ریکاور کردم پارتیشن بندی که کردم همه پارتیشنا logical بود ، اما باز delete شدن. فک کنم اگه باز logical باشن delete بشن ...

آره ، توجه نکرده بودم ! فک کنم فایلای بکاپ اولیه روش بودن اما حالا نیستن !
    جالبه که این درایوه هم که primary بوده delete نشده ...

حالا چیکار کنم ؟ دلیل این که اینجور میشه رو نمیشه مشخص کرد ؟ نمیتونه ویروس باشه ؟
    میشه همه پارتیشنا رو primary کرد ؟ چطور ؟
    میتونید حداکثر 4 تا پرایمری داشته باشید میتونه از ویروس هم باشه

و یا خرابی در پارتیشن تیبل البته به شرطی که هارد سالم باشه

به نظر من هارد رو fdisk کنید و از نو پارتیشن بندی درست کنید حدود 90 گیگ بدید به ویندوز بقیه هم هم اندازه باشند

6. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

این Spin Up هارد ما مدتیه مقدار Valueاش داره کم میشه (در واقع زمان راه اندازی زیاد میشه) به نظرتون مشکل ساز نیست چون الان به 136 رسیده که برابر Worst و نباید پایین تر از اون بیاد. برنامه Active Smart یه اخطار جدی در همین مورد داد که ترسیدم ولی داخل HD Tune مشکلی نداره طبق عکس هنوز ولی اگه یه پله دیگه بیاد پایین از 136 قرمز میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نه این صدا فقط موقع خاموش شدن و روشن شدن هارد است در طول دانلود شبانه که من دارم اصلا صدای تیک یا قارد رو نمیدهد!ضمنا در حال کار کردن هاردم صدای خر خر میدهد در حالت بیکاری صدایی نیدهد!یه سوال هم دارم اینکه موقع بیکاری چه داخل ویندوز سون و چه xp چراغ هارد کیسم روشن میشه و هارد مشغول به کار میشه و بعد از 30 یا 40 ثانیه چراغش خاموش میشه! و این کار چند بار تکرار میشه؟!ضمنا هیچ نرم افزاری فعال نیست!علتش چیه؟!!!

داره خودمونی میشه ЯΣZΛ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام يه هارد اكسترنال my book دارم كامپيوتر ميشناسش ولي تو ماي كامپيوتر نمياد!
    تو بخشي هم كه safely remove هارد رو ميشه اجكت كرد اونجام مياد
    تو disk management هم ميزنه unknowو زيرش هم زده not initialezed!
    اطلاعات خيلي مهمي هم توشه 3 ماه كار انجام شده توش هست!
    خيلي ممنون ميشم كمكم كنيد!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه این صدا فقط موقع خاموش شدن و روشن شدن هارد است در طول دانلود شبانه که من دارم اصلا صدای تیک یا قارد رو نمیدهد!ضمنا در حال کار کردن هاردم صدای خر خر میدهد در حالت بیکاری صدایی نیدهد!یه سوال هم دارم اینکه موقع بیکاری چه داخل ویندوز سون و چه xp چراغ هارد کیسم روشن میشه و هارد مشغول به کار میشه و بعد از 30 یا 40 ثانیه چراغش خاموش میشه! و این کار چند بار تکرار میشه؟!ضمنا هیچ نرم افزاری فعال نیست!علتش چیه؟!!!

نه این صدا فقط موقع خاموش شدن و روشن شدن هارد است در طول دانلود شبانه که من دارم اصلا صدای تیک یا قارد رو نمیدهد!ضمنا در حال کار کردن هاردم صدای خر خر میدهد در حالت بیکاری صدایی نیدهد!
    این صداهایی که شرح دادید برای هارد دیسکی که دارای اجزاء متحرک هست کاملاً عادی هست و جای نگرانی وجود ندارد .

یه سوال هم دارم اینکه موقع بیکاری چه داخل ویندوز سون و چه xp چراغ هارد کیسم روشن میشه و هارد مشغول به کار میشه و بعد از 30 یا 40 ثانیه چراغش خاموش میشه! و این کار چند بار تکرار میشه؟!ضمنا هیچ نرم افزاری فعال نیست!علتش چیه؟
    این میتونه ناشی از چند مورد باشد که میتونید سرویسهای مربوطه را غیر فعال کنید ، مثلاً :

1. ممکن در حالت بیکاری آنتی ویروس شروع به اسکن کردن هارد دیسک کند.
    2. Disk Defragmenter کردن هارد دیسک .
    3. index کردن فایلهای موجود در هارد دیسک .
    4. فعالیتهای مربوط به reliability monitor و boot optimize function .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام يه هارد اكسترنال my book دارم كامپيوتر ميشناسش ولي تو ماي كامپيوتر نمياد!
    تو بخشي هم كه safely remove هارد رو ميشه اجكت كرد اونجام مياد
    تو disk management هم ميزنه unknowو زيرش هم زده not initialezed!
    اطلاعات خيلي مهمي هم توشه 3 ماه كار انجام شده توش هست!
    خيلي ممنون ميشم كمكم كنيد!
    سلام .
    با توجه به اهمیت اطلاعات و هم اینکه هارد اکسترنال مورد نظر در حالت not initialized هست توصیه میکنم بفرستید کلینیکهای تخصصی .

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نه ویروس یابم eset هست و فعال نمیشه!گزینه 3 و4 رو فرمودید میتونین راجع بهش توضیح بدید؟!ضمنا چند بار هم روی ویندوز xp بلو اسکرین ظاهر شد و رو صفحه گزینه memory dumping اومد و 100 درصد شد و ویندوز ریستارت شد!علتش چی میتونه باشه؟!سیستمم هم ویروسی نیست؟! من قبلا روی سیستم قدیمیم هارد مکستور 40 گیگ ide داشتم که اصلا نه صدای خر خر میداد نه صدای قارد وتیک؟!چرا اون موقع هاردها کم صدا تر بودند؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من همچنان منتظر راهنمایی تون هستم؟!!!!!!!!1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •