تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 862 از 1174 اولاول ... 362762812852858859860861862863864865866872912962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,611 به 8,620 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

مرسی کسری جان. پس اومدی بالاخره دلمون واست تنگیده بود

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسی کسری جان. پس اومدی بالاخره دلمون واست تنگیده بود
    سلام احمد جان، آره تقریبا اومدم، اما هنوز با dial up هستم که اصلا بدرد نمیخوره!!!

ایشالا ADSL هم به زودی راه میافته...

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

کرسپو جان ما رئال رو بیشتر از رائول دوست داریم ولی شما رائول رو بیشتر از رئال دوست دارید. میخوام سر به تن رائول و کاسیاس و گوتی و همه بازیکنای تیم نباشه اگه رئال نباشه!
    شما از کجا برداشت کردی که من رائول رو بیشتر از رئال دوست دارم؟؟؟ این نوع مقایسه ها اصلاً منطقی نیست و به شدت ازش متنفرم! چون اصلاً دو جسم و یا دو شیئ که مورد مقایسه قرار می گیرن یکسان نیستن!
    رائول بخاطر رئال هست که محبوب شده اینو هیچ وقت یادتون نره. ما بخاطر رئاله که رائول رو دوست داریم و حالا هم بخاطر رئال باید دعا کنیم رائول هرچه زودتر از فوتبال خداحافظی کنه چون دیگه توان بازی در سطح بالا رو نداره و باعث فدا شدن بقیه بازیکنا و ضربه زدن به تیم میشه.
    تمام بازیکنایی که محبوب شدن توی یه تیم خاص محبوب شدن. اما چرا خیلی ها سالها تویه یه تیم هستن، اما محبوب نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آدم باید منطقی باشه! تمام محبوبیت به تیم بر نمی گرده!

منم نمی خوام سر به تن گرگهای گوسفندنما باشه که از هزار تا دشمن بدترن، این خودی ها!!!!!!!!!!! من به هیچ وجه از نصیحت نه خوشم میاد و نه می خوام کسی رو نصیحت کنم! پس لازم نیست بگی چیو یادم باشه و چی از یادم بره، کما اینکه خودم عقل دارم! من که حاظر نیستم حتی لحظه ای همچین دعایی رو بکنم! چون نه تیم و نه بازیکنی فدای رائول نمی شن!

راموس حاضره هانتلار و هیگواین که خیلی از رائول آماده تر هستن رو بزاره رو نیمکت ولی رائول رو بیرون نزاره. من هرچی میخوام از این مساله ساده بگذرم نمیتونم.
    خوشبختانه، شما سرمربی تیم نیستی و تیم دست راموسه! حالا چه ساده بگذری چه سخت و ناهموار!
    آخه تا کی؟ تا کی رائول باید ثابت باشه؟ قرارداد رائول تا 3 سال دیگه ادامه داره و اینطور که معلومه تا 3 سال اینده هم رائول ثابت هست و ما هم باید هی حرص بخوریم و به چشم خودمون خورده شدن حق بقیه بازیکنا رو ببینیم.
    تا وقتی که فوتبال بازی می کنه و توانشو رو داره، حقشه و می تونه فیکس باشه. شما شما چشم بصیرت داری که حق بچه ها رو می بینی که رائول داره می خوره!!!! هر کسی طالب حقشه، باید واسه به دست آوردنش بجنگه نه اینکه برای به دست آوردنش دیگری رو نابود کنی!!!!
    مربی تیم ملی اسپانیا دنی گویزا و لورنته رو به رائول ترجیح میده! این یعنی چی؟ یعنی اینکه بابا ایهالناس رائول دیگه اون رائول جوون سابق نیست.......
    اون بر می گرده به سلیقه سرمربی!!! علی دایی هم معدنچی رو میزاشت روی نیمکت و این حاج صفی و هافبک ذوب آهن و ... رو واسه سمت چپ به بازی می گرفت!

پ.ن: رائول هنوز تا 3-4 ساله دیگه راحت و فیکس می تونه واسه تیم بازی کنه! اما منکر اینم نمی شم که توی ازیی هایی که مهم نیستن رائول باید استراحت کنه. اگر ماها با خودمون فکر کنیم، می بینیم که رائول توی این سن داره تمام رکوردها رو می شکنه که حتی جووناشم نمی تونن! افت مقطعی یه بازیکن دلیل نمیشه که ما اونو بکوبیم. هر چند که شما ها زیاد ناراحت نباشین، چون رائول چندسال دیگه بیشتر نیست، اما بعد قدرشو میدونین! (اگر قدرشناس باشین!). الان اوضاع تیم ملی رو بعد از خداحافظی علی دایی از فوتبال رو می بینم!!!!!!
    من که امیدوارم که رائول خیلی راحت توی فصل دیگه حتی عنوان برترین گلزن تاریخ کل لالیگا رو خیلی راحت به دست میاره و بیشتر از پیش خودشو جاودانه میکنه، انشاالله و به کوری چشم بدخواهاش!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تعصب روی یه بازیکن چشات رو کور کرده و حرفای منطقی منو از رو لجبازی بد برداشت میکنی.

چه بخوای و چه نخوای رائول رو بیشتر از رئال دوست داری این برای من ثابت شده.

در ضمن همه عالم و آدم میدونن رائول دیگه به اخر خط رسیده و خدا رو شکر فصل بعد پرز به زور هم شده بازنشستش میکنه.
    من از روی تعصب حرف نزدم، چون هنوز از روی تعصبم رو ندیدی!!! در ضمن من هیچ بازیکنی رو به اندازه باتیستوتا دوست ندارم. اگر بخوام علاقم رو به باتیستوتا و رائول بیان کنم از 20 به باتیستوتا 20 میدم و به رائول و کرسپو 19!!!
    پس می بینی که هنوز بازیکنی هستش که شدیداً عاشقشم!!! پس نیازی به تعصب نیست.

اصلاً واسه من مهم نیست واسه شما چی ثابت شده باشه چی نشده باشه! من هنوزم سر حرفم هست که رئال و رائول قابل مقایسه نیستن! پس شما که اینو می گی، فکر نمی کنم ارزش بحث کردنشو داشته باشه!!! چون منطقی در این بین نیست!

اولاً پرز هنوز رسماً اومدنشو اعلام نکرده. ضمن اینکه من یکی که شدیداً از خدامه تا هر چه زودتر برگرده!!!!

همه عالم و آدم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! همه عالم و آدم الان اخراج هیه رو و مورینتس رو جز اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر پرز میدونن، اونوقت می خوان اجازه بدن سمبل باشگاه اخراج بشه؟؟؟ اگه پرز حتی همچین فکری رو حتی واسه یه لحظه بکنه، اولین کسی که اخراح می شه خودشه، نه رائول!!!

پس بی خودی، شایعه ننداز و سعی هم نکن اینجوری ه خودت دلداری بدی. چون چه بخوای چه نخوای رائول 3-4 ساله دیگه راحت هستش!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درحال حاضر نمیشه گفت که وجود رائول به طور فیکس بهتر هست یا به طور تعویضی!

چرا؟

چون که تیم به اون قدرت نرسیده که حسابی محاجمین رو تغزیه کنه تا ببینیم رائول توپی که بهش میرسه رو خراب میکنه یا نه!

به نظر من، خونسردی رائول در محوطه جریمه عالی هست! اما نکته اینجاست که رائول قدرت دوندگی و بدنی بازیکنای جوون رو نداره! و در وضعیت حاضر تیم که ما به بازیکنایی مثل هیگواین نیاز داریم، رائول باید بیشتر رو نیمکت بشینه!

چون یکی باید مثل هیگواین باشه که بتونه عالی عمل کنه.

اما اینکه میگین رائول 3-4 سال دیگه میتونه بازی کنه، نه! رائول حداکثر 2 فصل دیگه بتونه بازی کنه!!!

در نهایت هم، یه چیز هست که میخوام همه بدونن:

اومدن پرز، کاملا غلط هست! و امیدوارم که نیاد!!! چرا که آزموده را آزمودن خطاست!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من رئال و رائول رو مقایسه نکردم. شما کلا عادت داری همه چی رو چپکی برداشت کنی؟؟ من میگم رائول بخاطر رئال باید بره کنار چون اگه نره به رئال ضربه بزرگی زده. بازم میگم اینو همه میدونن و خود شما هم میدونی و الکی داری خودت رو به کوچه علی چپ میزنی.

برو یه چرخی تو سایتهای هواداری خارجی و ایرانی بزن ببین چقدر نظرسنجی در مورد رائول و اینکه باید بازنشسته بشه وجود داره. تو سایت هواداران رئال در ایران هم همین نظرسنجی وجود داره و جالب اینجاست تو همه موارد رای اکثریت به بازنشسته شدن رائول در پایان همین فصل هست.

اطرافیان پرز بارها اعلام کردن رائول تو نقشه های پرز جایی نداره. خبرش هم بارها تو سایت گل و سایت های مختلف درج شده و اگه طرفدارای رئال میخواستن مخالفتی بکنن تا الان کرده بودن.

هواداران بیش از هرچیز موفقیت تیمشون براشون مهمه و اگه بدونن با اومدن پرز تیم تو راه خوبی قرار میگیره مطمئن باش با رفتن رائول هیچ مشکلی که ندارن هیچ تازه از خداشون هم هست که رائول خداحافظی کنه.

در آخر هم بگم برای من عجیبه کسی که عاشق باتیستوتا و کرسپو هست و نام کاربریش هم کرسپو هست چجوری اومده طرفدار دو آتیشه رئال شده!!!

البته من حدث میزنم شما بخاطر رائول طرفدار رئال شدی ( چیزی که خودت انکارش میکنی ولی متاسفانه واقعیت داره ). و کسی که به خاطر یه بازیکن طرفدار یه تیم بشه وضعیتش مشخصه....
    وقتی میگم توی این پستها بویی از عقل و منطق نیست، نگو نه!!!!! شما خودت میگی رائول رو بیشتر از رئال دوست دارم!!! این مقایسه نیست؟؟؟؟ دلیلی نمی بینم خودم رو به کوچه علی چپ بزنم، چون با حقیقت دارم زندگی می کنم تا با رویا و توهم خداحافظی رائول!!!!!!!!

چه ربطی داره من عاشق باتیستوتا هستم، عاشق تیم نشم؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم دوباره یه مقایسه بدون در نظر گرفتن عقل هستش!!!!!!!!! اصلاً نام کاربریم چه ربطی داره؟؟؟؟!!!!!!!! من اومده بودم یه اسم دیگه بزارم، اما اون قبلا ثبت شده بود و منم از این نام استفاده کردم! در ضمن، من طرفدار دو آتیشه رئال نشدم، بلکه از خیلی وقت پیش بودم و افتخار هم می کنم!!! پس با این حساب و این منطق شما من باید یکی از عاشقان دو آتیشه فیورنتینا می بودم، چون باتیستوتا اوج فوتبالش در این تیم بود و این تیم خانه باتیستوتا بود. یا باید عاشق آ اس رم و بوکاجونیورز باشم، چون باتیستوتا توی این تیما بازی کرده! یا مثلاً من باید عاشق تیم لاتزیو باشم که کرسپو یکی از بهترین فصلاشو توی لاتزیو بود! یا باید عاشق آث میلان باشم که کرسپو توی میلان هم موفق بود!!!!!!
    حالم بهم می خوره از این افکاره کودکانه!!!!!!!!!!

من اصلاً واسه اینجور حدثا پشیزی ارزش قائل نیستم! چون خودم از دل خودم بهتر خبر دارم. من با رئال عاشق رئال شدم و بعد با رئال عاشق رائول. اصلاً با رئال رائول رو شناختم. پس می بینی که از روی .... حرف میزنی!!! اتفاقاً من خیلی وضعیت بهتری نسبت به بعضی از افراد دارم که خودشون رو هوادار میدونن، اما از هزارتا دشمن و بدخواه بدترن، که شما نمونه بارزش هستی!!! دیگه هم به شما کاری ندارم، چون می بینم که تمام حرفات از روی سبک مغزی و . . . هستش و دلیلی نداره با آدمی که منطق سرش نمیشه بحث کنم! چون عملاً این کار آب در هاون کوبیدن است!
    Last edited by Crespo; 15-04-2009 at 10:58.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

منم ميگم رائول بايد ثابت بازي كنه !!!
    اگرم ثابت بازي نكنه الان خيلي زوده براي كنار رفتنش... خيلي خيلي زوده ...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما از کجا برداشت کردی که من رائول رو بیشتر از رئال دوست دارم؟؟؟ این نوع مقایسه ها اصلاً منطقی نیست و به شدت ازش متنفرم! چون اصلاً دو جسم و یا دو شیئ که مورد مقایسه قرار می گیرن یکسان نیستن!

تمام بازیکنایی که محبوب شدن توی یه تیم خاص محبوب شدن. اما چرا خیلی ها سالها تویه یه تیم هستن، اما محبوب نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آدم باید منطقی باشه! تمام محبوبیت به تیم بر نمی گرده!

منم نمی خوام سر به تن گرگهای گوسفندنما باشه که از هزار تا دشمن بدترن، این خودی ها!!!!!!!!!!! من به هیچ وجه از نصیحت نه خوشم میاد و نه می خوام کسی رو نصیحت کنم! پس لازم نیست بگی چیو یادم باشه و چی از یادم بره، کما اینکه خودم عقل دارم! من که حاظر نیستم حتی لحظه ای همچین دعایی رو بکنم! چون نه تیم و نه بازیکنی فدای رائول نمی شن!

خوشبختانه، شما سرمربی تیم نیستی و تیم دست راموسه! حالا چه ساده بگذری چه سخت و ناهموار!

تا وقتی که فوتبال بازی می کنه و توانشو رو داره، حقشه و می تونه فیکس باشه. شما شما چشم بصیرت داری که حق بچه ها رو می بینی که رائول داره می خوره!!!! هر کسی طالب حقشه، باید واسه به دست آوردنش بجنگه نه اینکه برای به دست آوردنش دیگری رو نابود کنی!!!!

اون بر می گرده به سلیقه سرمربی!!! علی دایی هم معدنچی رو میزاشت روی نیمکت و این حاج صفی و هافبک ذوب آهن و ... رو واسه سمت چپ به بازی می گرفت!

پ.ن: رائول هنوز تا 3-4 ساله دیگه راحت و فیکس می تونه واسه تیم بازی کنه! اما منکر اینم نمی شم که توی ازیی هایی که مهم نیستن رائول باید استراحت کنه. اگر ماها با خودمون فکر کنیم، می بینیم که رائول توی این سن داره تمام رکوردها رو می شکنه که حتی جووناشم نمی تونن! افت مقطعی یه بازیکن دلیل نمیشه که ما اونو بکوبیم. هر چند که شما ها زیاد ناراحت نباشین، چون رائول چندسال دیگه بیشتر نیست، اما بعد قدرشو میدونین! (اگر قدرشناس باشین!). الان اوضاع تیم ملی رو بعد از خداحافظی علی دایی از فوتبال رو می بینم!!!!!!
    من که امیدوارم که رائول خیلی راحت توی فصل دیگه حتی عنوان برترین گلزن تاریخ کل لالیگا رو خیلی راحت به دست میاره و بیشتر از پیش خودشو جاودانه میکنه، انشاالله و به کوری چشم بدخواهاش!!!!!!!!
    دوست عزیز بهت بر نخوره...ولی تعصب زیاد و به نظر من غیر منطقی داری رو رائول.
    به نظر من هم رائول حقش نیست فیکس باشه.مطمئنا همین تعصبی که شما تو ایران رو رائول داری...10000 برابرشو مادریدی ها دارن و همین فشار باعث میشه رائول فیکس باشه...نه اینکه واقعا حقش باشه.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چقدر دعوا مي كنيد
    من فكر مي كنم رائول خوبه اما بهتره زودتر بازنشسته بشه و بياد تو يه مقام ديگه به تيم كمك بكنه
    ما نياز به بازيكناي سرعتي و با تكنيك آرژانتيني و برزيلي داريم

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها انقدر کل کل نکنید.
    بسه دیگه تمومش کنید.
    از اول هم نباید راجع به رائول اینجا نظرات منفی میدادید.
    بازیکن محبوب تیمه معلومه که یه عده شاکی میشن.
    مثه خودم!!!
    لطفا دیگه این بحث رو تمومش کنید تا بین بچه ها کدورتی پیش نیاد.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •