تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 862 از 2014 اولاول ... 36276281285285885986086186286386486586687291296213621862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,611 به 8,620 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپوليس در خط دفاع مشکل دارد
    مهرزاد معدنچي با اشاره به ادعا‌هاي «آري‌هان»:
    لـزومي ندارد درمـورد گذشتـه صحبت کنم
    لوكا، سخت‌كوش و عصبي است

مهاجم ايراني تيم النصر امارات درمورد ادعا‌هاي "آري‌هان" مبني بر مخالفت او و كاظميان براي حضور "علي دايي" در تيم پرسپوليس گفت: لزومي ندارد درمورد گذشته صحبت کنم.

مهرزاد معدنچي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، و در ابتدا درمورد شرايط تيم النصر و شرايط نه چندان خوب اين تيم در ليگ برتر امارات گفت: ما در حال حاضر شرايط آن‌چنان خوبي نداريم اما به مرور زمان ما به هماهنگي لازم خواهيم رسيد.

وي درباره عدم درخشش خود در مقايسه با سال قبل در تيم الشعب نيز گفت: من سال گذشته در تيم الشعب به عنوان يك مهاجم، آزادي عمل داشتم و بالطبع کارنامه بهتري نسبت به امسال داشتم و امسال نيز من با توجه به اينکه در پست هافبک چپ بازي مي‌کنم، بازهم در ليگ يک گل زده‌ام و سه پاس گل داده‌ام و در جام اتصالات هم يک گل زده‌ام و اميدوارم بازهم براي تيم مثمر ثمر باشم.

وي علت اين عدم نتيجه‌گيري را کوچ 12 بازيکن اصلي اين تيم در ابتداي فصل مي‌داند که ضربه بزرگي به پيکره تيم زده است و در ادامه از اوضاع بهتر اين تيم در هفته‌هاي آينده خبر داد.

معدنچي در ادامه گفت‌وگويش در مورد صحبت‌هاي اخير "آري هان" درمورد مخالفت او و کاظميان براي حضور علي دايي در تيم پرسپوليس گفت: من طي اين يکي دو روز حسابي تمرکز خود را به خاطر اين مسائل حاشيه‌اي از دست داده‌ام و ديگر دوست ندارم اصلا در اين باره صحبت کنم، چرا که به اندازه کافي شرايط تيم النصر برروي ما فشار وارد کرده است و ديگر لزومي ندارد درمورد گذشته صحبت کنم، چراکه دوست دارم در آرامش کامل در خدمت تيم باشگاهيم باشم و پرونده اين صحبت‌ها براي من بسته شده است.

مهاجم تيم النصر درمورد حضور دوباره در اردوي تيم ملي فوتبال با اشاره به اينکه من در بازي با کره شمالي دو اخطاره بودم و نتوانستم در خدمت تيم ملي باشم، افزود: براي بازي مقابل امارات هم هنوز چيزي مشخص نيست اما، درصورت دعوت به تيم ملي با جان و دل در اختيار تيم کشورم خواهم بود و همواره بزرگترين افتخارم بازي و خدمت در تيم ملي بوده است.

وي در مورد نتايج و شکست‌هاي اخير تيم پرسپوليس نيز به ايسنا گفت: تيم پرسپوليس با توجه به قهرماني در فصل پيش و حضور در جام باشگاه‌هاي آسيا توقعات بالايي از اين تيم مي‌رود. دو شکست اخير اين تيم در بازي‌هاي ليگ برتر نيز نشان از ضعف شديد خط دفاعي اين تيم دارد و هيچ تعارفي در کار نيست. موقعي که يک تيم در دو بازي 7 گل را دريافت مي‌کند در خط دفاع مشکل دارد، چراکه در همين دو بازي مي‌بينيم که پرسپوليس 5 گل را به ثمر رسانده که اين گوياي کار خوب مهاجمان و هافبک‌هاي تيم است. اميدورايم با انديشه مربيان اين تيم مشکل اصلي در خط دفاعي برطرف شود.

معدنچي در ادامه، در مورد نتايج ضعيف تيم مقاومت سپاسي نيز با اشاره به اينکه فوتبالم را مديون شيراز و مقاومت سپاسي و مربيان اين تيم هستم، گفت: من در فوتبال شيراز و مقاومت پيشرفت کردم و حتي قبل از اينکه به پرسپوليس بيايم از تيم سپاسي به تيم ملي رفتم و هرچه دارم از اين تيم است.

وي درباره پيگيري نتايج اين تيم هم گفت: من همه نتايج تيم مقاومت سپاسي را دنبال مي‌کنم و از اوضاع اين تيم خبر دارم. اين تيم با توجه به نداشتن بودجه بالا وهم‌چنين از دست دادن بازيکنان کليدي هر فصل خود، در ابتداي فصل بعد هميشه به اميد حضور در ميانه‌هاي جدول ليگ پاي به مسابقات مي‌گذارد و در چنين شرايطي اين نتايج هم طبيعي به نظر مي‌رسد.

وي هم‌چنين از نتايج برق شيراز ابراز خرسندي کرد و گفت: بسيار خوشحالم که تيم خوب برق شيراز با يک مربي جوان و بومي توانسته اين نتايج درخشان را بگيرد و موفق باشد. برق يک تيم بسيار عالي با بازيکنان باتجربه است که فصل جاري را تا به حال با موفقيت طي کرده است.

مهرزاد معدنچي در ادامه درمورد کار کردن زير نظر لوکا بوناچيچ در تيم النصر گفت: لوکا يک شخصيت استثنايي را در بين مربيان دارد. واقعيت امر من هنوز هيچ مربي را با اين سخت‌گيري نديده‌ام. او نظم خاص و وحشتناکي دارد که به تيم نظم مي‌بخشد. او در بيشتر مواقع زود عصبي مي‌شود و خيلي زود هم به آرامش مي‌رسد و اميداريم که با لوکا بتوانيم خواسته‌هاي مسولان باشگاه را برآورده کنيم و به نتايج خوب دست يابيم.

معدنچي در پايان درباره فصل آتي و تصميم درباره آينده گفت: تازه شروع ليگ امارات است و تا آينده فرصت زيادي داريم اما، در پايان فصل اميدورام که به ليگ‌هاي اروپايي بروم و آنچه مسلم است امسال آخرين فصل حضورم در فوتبال امارات است، چرا که در اينجا بر روي بازيکنان خارجي فشار بالايي وجود دارد و من با توجه به موفقيت سال قبل که در تيم الشعب داشتم و به عنوان بهترين بازيکن خارجي ليگ انتخاب شدم، انتظار کارهاي معجزه گونه دارند و اگر به اروپا نروم بي شک ايران گزينه جدي‌تر من نسبت به امارات خواهد بود.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قضیه آری هان چیه حجت؟

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گفته بود که زمانی که قرار بود علی دائی بیاد پرسپولیس در زمان اری هان کاظمیان و معدنچی مخالف این قضیه بودن

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

الان معدنچی کجا بازی میکنه؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ولي بيشتر از 60000 تا مياد شايد تا 70.000 هم بيان
    خب پس از صبح نريم استاديوم؟؟
    نگران اين بودم كه بليط گير نياد
    ميدوني اين بازي حتي اگه دوستانه هم باشه باز روي سپاهان بايد كم بشه

»گه قرار نبود این بازی بدون تماشاچی باشه
    بخشیدن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آنالیز دیدار پرسپولیس و سپاهان

محل برگزاري مسابقه : ورزشگاه آزادي تهران

تماشاگر احتمالي : 70 هزار نفر

آخرين نتيجه رودرروي دو تيم : پرسپوليس 2 _ سپاهان 1

رتبه پرسپوليس در جدول : تيم پنجم جدول

رتبه سپاهان در جدول : نهم جدول

ستاره احتمالي مسابقه : علي كريمي

اتفاق احتمالي : سومين شكست پياپي سپاهان در ورزشگاه آزادي مقابل پرسپوليس

داور مسابقه : محسن تركي

قهرمان و نائب قهرمان ليگ هفتم در ايستگاه دوازدهم به هم برخورد كردند . پرسپوليس وسپاهان دو تيمي كه فصل قبل تا آخرين بازي فصل در كورس قهرماني بودند و سرانجام پرسپوليس با گل خاطره برانگيز و رويايي سپهرحيدري در دقيقه 96 جام قهرماني را مال خود كرد روز يكشنبه بار ديگر در ورزشگاه آزادي رو در روي هم قرار خواهند گرفت تا ال كلاسيكوي ايراني را برگزار كنند .

اگر بخواهيم شرايط فني دو تيم را بررسي كنيم به اين نتيجه مي رسيم كه هر دوتيم از پرمهره ترين و متمول ترين تيم هاي ليگ برتر هستند كه بدون شك انتظارات زيادي را جامعه از آنها دارند . به خصوص اينكه هر دوتيم نماينده ايران در جام باشگاه هاي آسيا هستند و مي بايست شرايط خوبي تا پيش از اين بازي ها داشته باشند .

سپاهان در فصل جاري حتي نيمي از توقعات را از خود برآورده نكرده و از 10 بازي فقط 3 برد را در كارنامه مي بيند و دو شكست كه يكي از آنها در همين بازي آخر و با نتيجه سنگين مقابل پيكان بود و ديگري در مقابل تيم ديگر اصفهاني و مدعي قهرماني بوده است . اين تيم در 10 بازي تنها 10 گل به ثمر رسانده و جالب اينكه 9 گل را نيز دريافت كرده است .

تمامي اين كارنامه نشان دهنده ي اين است كه سپاهان در اين فصل قدرت سابقش را نداشته و روند نزولي را طي كرده است . در اين بازي آنها از فرشاد بهادراني يكي از بهترين بازيكنان خودش در مركز زمين و بازيگردان خود به دليل محروميت نمي تواند استفاده كند و همچنين احتمالا محسن بنگر نيز به اين بازي نخواهد رسيد . درشرايطي كه پرسپوليس به جز ابراهيم توره و مسعود زارعي از تمامي بازيكنانش در اين بازي استفاده مي كند .

مثل گذشته نقطه اتكاي تيم زردپوش اصفهاني هادي عقيلي در قلب دفاع اين تيم است كه چه در توپ هاي هوايي و چه در توپ هاي زميني موفق است و خيلي خوب بازي سازي را از دفاع انجام مي دهد . در جريان بازي مي توانيد بيشتر به پاس هاي قطري بلند عقيلي به عمادرضا توجه كنيد .

گفتيم سپاهان در فصل جاري تيمي پرمهره بوده است و شايد بهترين مهره اين تيم كه گلهاي زيادي را نيز براي اين تيم به ثمر رسانده احسان حاج صفي باشد . بازيكني كه فصل قبل نيز تك گل سپاهان در بازي برگشت را به ثمر رساند و از تاكتيك و سرعت خوبي بهره مي برد و بازيكنان پرسپوليس اگر ميخواهند در اين بازي موفق باشند مي بايست ارتباط بين او و جمشيديان در مركز زمين را قطع كنند تا بازيسازي سپاهاني ها كاملا از بين برود زيرا در اين صورت اصغري و عمادرضا در بازي محو مي شوند و از طرف هافبك ها تغذيه نمي شوند .

پرسپوليس را در بازي قبلي خيلي منظم و يك دست ديديم و به همين دليل است كه امروز به بازي مقابل سپاهان تا اين حد اميدوار هستيم . بازيكنان پرسپوليس شايد به جرات بگوييم زيباترين بازي خود از ابتداي فصل جاري را مقابل برق يكي از صدرنشينان ليگ برگزار كردند و اگر كمي دقت بيشتر داشتند شكست برق سنگين تر نيز مي شد .

اما در همان بازي منظم نيز همانطوري كه در آناليز بعد از بازي گفتيم اشتباهاتي نيز از سوي بازيكنان ديديم كه اگر برطرف نشوند چه بسا تيم حرفه اي سپاهان از آنها استفاده كرده و ضربه نهايي را بزند . تركيب تيم در بازي گذشته خوب بود و زوج شيري و زارع در مركز زمين خيلي خوب كار كرد و راه هاي نفوذ را بسته بود و تا حدودي توانسته بود مثل زوج الونگ و آشوبي ( فصل گذشته ) نقش هايش را ايفا كند .

بعيد است افشين قطبي كه بعد از 11 هفته تركيب خود را شناخته و بازيكنانش چنين نمايشي مقابل برق داشته اند بخواهد در تركيب دست ببرد و به قول معروف دست به تركيب برنده بزند .

پرسپوليس و سپاهان هر دو يك بازي بسيار سخت و نزديك را مقابل هم انجام خواهند داد و سپاهان با انگيزه هاي فراوان براي انتقام شكست فصل قبل و پرسپوليس براي رهايي هميشگي از حاشيه ها و بحران هايي كه اين تيم را از گرفتن نتيجه محروم كرده بود به اين مسابقه قدم مي گذارند و درچنين بازي شرايط روحي رواني بسيار مهم است زيرا به جرات مي توان گفت اين بازي بعد از دربي حساسترين بازي فصل ارتش سرخ است و گرفتن 3 امتياز در آن شايد پايان بسيار خوشي براي اتفاقات گذشته باشد .

از بازيكنان مهم و محوري دو تيم مي توان به كريم باقري و علي كريمي در پرسپوليس و حاج صفي و عقيلي در سپاهان اشاره كرد . دو فصل پيش در ديدار نيمه نهايي جام حذفي بود كه بعد از شكست تحقير آميز پرسپوليس مقابل سپاهان علي كريمي كه براي تشويق تيم محبوب خود به ورزشگاه آمده بود عنوان كرد كاش در بازي بودم تا مانع شكست پرسپوليس شوم و 100 هزار هوادار را خوشحال كنم و حالا بعد از حدود 16 ماه علي كريمي به خانه خود برگشته و با بازيهاي فوق العاده اي كه در اين پنج بازي به ثمر رسانده انتظار مي رود كه به قول خود عمل كند و با بازي خوب خود بار ديگر شادماني را به هواداران هديه كند .

سپاهان در ليگ برتر دو فصلي مي شود كه در تهران پرسپوليس را شكست نمي دهد و در هر دو بازي قبلي نيز با گلهاي دقايق پاياني مغلوب ارتش سرخ شد كه و جالب اينجا است كه در بازي دو فصل پيش هم پرسپوليس بعد از شكست دادن برق شيراز موفق به پيروزي مقابل سپاهان شد كه اميدواريم اين بار نيز اين اتفاق تكرار شود .

براي پرسپوليس در اين بازي هيچ چيز بهتر از حضور پرشور هواداران نيست و اگر هواداران ميخواهند پرسپوليس بارديگر مدعي اصلي قهرماني شود و حريفانش را شكست دهد مي بايست در اين بازي بزرگ ورزشگاه را پركنند .

تركيب احتمالي پرسپوليس : مهدي واعظي _ عليرضا محمد _ سپهر حيدري _ نبي باقري ها _ پژمان نوري _ مجتبي شيري _ مازيار زارع _ ايوان پتروويچ _ علي كريمي _ كريم باقري _ لئوناردو ديكارمو

سيستم احتمالي پرسپوليس : 4.2.3.1

سيستم احتمالي سپاهان : 4.4.2

زمان گذشته از آخرين گل زده پرسپوليس : 14 دقيقه

زمان گذشته از آخرين گل زده سپاهان : 23 دقيقه

زمان گذشته از آخرين گل خورده پرسپوليس : 17 دقيقه

زمان گذشته از آخرين گل خورده سپاهان : 1 دقيقه

احتمال برد پرسپوليس : 35 درصد

احتمال برد سپاهان : 15 درصد

احتمال مساوي : 50 درصد

به اميد موفقيت ارتش سرخ

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تاريخچه باشگاه سپاهان

در سال 1332 و به همت زنده ياد "محمود حريري" اولين سنگ بناي باشگاه با نام "شاهين" در اصفهان بر زمين نهاده شد.

اين باشگاه که يکي از سرشاخه هاي اصلي و اوليه باشگاه "شاهين تهران" در اصفهان بود، در سال 1346 و با توجه به مسائل و مشکلات به وجود آمده في مابين باشگاه شاهين و مسئولين وقت سازمان تربيت بدني و اعلام انحلال آن، تغيير نام داد تا با نام جديد "سپاهان" پرچم دار ورزش در شهر اصفهان باشد.

فعاليتهاي فرهنگي-ورزشي باشگاه تا اواخر سال 1371 ادامه داشت تا اينکه از ابتداي سال 1372 و با توجه به شرايط اقتصادي بوجود آمده و با در نظر گرفتن مصالح باشگاه که در اصل بر حفظ نام سپاهان بود، امتياز باشگاه به کارخانه سيمان سپاهان واگذار گرديد تا از اين تاريخ باشگاه سپاهان تحت نام و مديريت کارخانه سيمان سپاهان ادامه حيات دهد.

تغيير شرايط اقتصادي کشور و عرضه شدن سهام کارخانه سيمان سپاهان در بورس سهام و عدم تمايل سهامداران جديد اين کارخانه به باشگاه داري سبب گرديد تا پس از يکسري رايزني و تلاشهاي گسترده مسئولين و مقامات ارشد سياسي، اجتماعي، اقتصادي، صنعتي و ورزشي استان و مساعدتهاي در خور تحسين شخص مهندس جهانگيري وزير معادن و فلزات ومهندس اسلاميان مدير عامل مجتمع عظيم فولاد مبارکه ، امتياز باشگاه به فولاد مبارکه واگذار گردد تا فعاليتهاي اين باشگاه از تابستان 1379 بصورت بسيار گسترده با نام باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد مبارکه سپاهان ادامه يابد.

رنگها: زرد و مشکي

رنگ لباس اول: پيراهن زرد / شورت مشکي

رنگ لباس دوم: پيراهن سفيد / شورت مشکي

ورزشگاه اختصاصي: ورزشگاه نقش جهان

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حیدری: سپاهان را هم به عشق هواداران شکست می دهیم

کانون هواداران پرسپولیس : سپهر حیدری مدافع تیم پرسپولیس تهران با انتقاد از صحبت های امیرحاج رضایی گفت: وی فقط قصد تخریب پرسپولیس و خط دفاع ما را داشت.

سپهر حیدری روز جمعه در گفتگویی افزود: آقای حاج رضایی از بعد بازی ما با استقلال تهران شروع به تخریب خط دفاعی پرسپولیس کرد که واقعا تاثیر بسیار زیادی در روحیه بازیکنان خط دفاع ما داشت.
    وی ادامه داد: البته شخصیت وی برای ما محترم است ولی یک کارشناس وقتی انتقادی می کند باید دید چه پیشنهادی در رفع مشکل تیم ارائه می دهد اما حاج رضایی در سه بازی اخیر پرسپولیس فقط قصد تخریب ما را داشت.
    حیدری تصریح کرد:فکر نمی کنم کسی که در یک مرداب پایین می رود صحیح باشد که او را فشار داد تا پایین تر برود بلکه بهتر و زیبا تر آن است که آن فرد را به بیرون کشیده و نجاتش دهیم.

وی ضمن انتقاد دوباره از حاج رضایی گفت: واقعا اگر حاج رضایی بعد از دو باخت پرسپولیس مقابل ابومسلم و فولاد این انتقاد ها را می کردند ناراحت نمی شدم اما درست بعد دربی وی در برنامه 90خط دفاع ما را هدف قرار داد و در عین نا عدالتی تخریب کرد و باعث شد تا فردای آن روز هرچه انگ و تهمت است، بشنویم.
    مدافع تیم پرسپولیس با اشاره به برد تیمش مقابل برق خاطر نشان کرد: واقعا تیم و علی الخصوص خط دفاع ما برای برگشت، به این برد نیازی حیاتی داشت و بسیار خوشحالم که توانستیم پرسپولیس را از این شرایط بسیار نامناسب نجات دهیم.
    وی تاکید کرد: در این 15 روز اخیر به هیچ وجه روزنامه نخواندم تا دور از حواشی باشم اما در همان مدت هزاران حرف و کنایه را از زبان هواداران می شنیدم.
    حیدری در خصوص بازی این هفته پرسپولیس مقابل سپاهان گفت: تاریخ نشان داده که بازی این دو تیم همیشه بسیار سخت بوده و فکر می کنم در این دیدار هم کار بسیار مشکلی پیش روی ما باشد.
    وی ادامه داد: البته موتور ما تازه روشن شده و مطمئن باشید سپاهان را هم به عشق هوادارانمان شکست می دهیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خروج دي كارمو از تركيب اصلي
    تركيب احتمالي پرسپوليس براي رويارويي با سپاهان مشخص شد
    خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل سپاهان مشخص شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به تمرينات اخير، تيم پرسپوليس به احتمال زياد با تركيب زير به مصاف سپاهان اصفهان مي رود:
    مهدي واعظي، فرانك آتسو، نبي ا... باقري‌ها، پژمان نوري، سپهر حيدري، كريم باقري، ايوان پتروويچ، مجتبي شيري، مازيار زارع، علي كريمي و عليرضا نيكبخت واحدي.
    قطبي قصد دارد در اين ديدار دي كارمو برزيلي را نيمكت نشين كرده و به جاي وي از عليرضا نيكبخت واحدي از ابتدا در تركيب اصلي استفاده كند.
    مربيان پرسپوليس امشب فيلم بازي سپاهان را در هتل استقلال براي بازيكنان آناليز مي كنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

براي حضور در اجلاس مديران AFC
    خوردبين شش آبان راهي مالزي مي‌شود
    خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران ششم آبان براي حضور در اجلاس مديران آسيا راهي مالزي مي‌شود.
    به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به اينكه داريوش مصطفوي مدير عامل پرسپوليس در سيمنار مديران باشگاه‌ها در آسيا حضور پيدا نخواهد كرد، محمود خوردبين با تصميم هيئت مديره به عنوان نماينده باشگاه در اين مراسم حاضر مي شود.
    سرپرست پرسپوليس طبق برنامه، ششم آبان راهي مالزي خواهد شد.
    هنوز بليت سفر براي خوردبين تهيه نشده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •