شدنش كه ميشه ولی اگه تا حالا قاب ايكس باكس رو باز نكرديد و با سخت افزارش آشنايی نداريد پيشنهاد ميكنم اين كار رو انجام نديد
شدنش كه ميشه ولی اگه تا حالا قاب ايكس باكس رو باز نكرديد و با سخت افزارش آشنايی نداريد پيشنهاد ميكنم اين كار رو انجام نديد
دوستان من این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد:
- داغ شدن کنسول که باعث سه چراغه شدنش میشه رو میشه با دست زدن به پشت دستگاه تشخیص داد یا داغ شدنش یه چیز داخلیه؟
آخه این چند وقت که گرفتم چک میکنم فقط گرم میشه پشتش و همش از ترس اینکه دستگاه بپکه هی هر دو ساعت خاموشش میکنم.......و این کارا خیلی لذت بازی رو از آدم میگیره!!
در ضمن تو فضای بازه دستگاهم.
ممنون
شما جاسپری یا فالکون ؟! حالا هر کدوم هم که باشی مهم نیست ! من خودم با فالکونم روزی 4 5 ساعت بکوب بازی میکنم و اصلا هم نگران 3 چراغ شدنش نیستم !
هرچی بیشتر فکرت پیش 3 چراغ باشه زود تر جان به جان آفرین تسلیم میکنه !
نوید من نمیدونم چرا کنسول تو 3 چراغ نمیشه ،این همه باهاش بازی میکنی
من که از ترسم فردا میخوام کنسولم رو بفرستم که روش های کولینگ رو روش انجام بده میثم
30 تومن هم هزینش شد
نه با دست زدن نمیشه.معلوم خیلی نگران دستگاتی. اول اینکه اگر تازه خریدی پس بردش جاسپر پس خیالت راحت اینقدر بازی کن تا خودت بگی کور شدمدوستان من این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد:
- داغ شدن کنسول که باعث سه چراغه شدنش میشه رو میشه با دست زدن به پشت دستگاه تشخیص داد یا داغ شدنش یه چیز داخلیه؟
آخه این چند وقت که گرفتم چک میکنم فقط گرم میشه پشتش و همش از ترس اینکه دستگاه بپکه هی هر دو ساعت خاموشش میکنم.......و این کارا خیلی لذت بازی رو از آدم میگیره!!
در ضمن تو فضای بازه دستگاهم.. اگر هم که یک سال خریدی بازم خیالت راحت چون برد دستگات فالکن پس بازم بازی کن تا ............ خلاصه از برد فالکن به بعد مشکلی نیست. دستگا من بردش فالکن من روزی 9 ساعت هم بازی کردم(مسابقه میدیم) هیچیشم نشده. این مشکل داغ کردن از وقتی بردهای فالکن اومد تو بازار حل شد. ولی خوب بحث استراحت دادن به دستگا چیز دیگه ای تو هر کنسولی که بخری کلا اگر بعد هر 7 ساعت یه استراحت بش بدی بهتره. حالا اگر نخواستی به کنسول استراحت بدی حداقل به خودت استراحت بده
.اینطور عمر دستگا ه بیشتر میشه. پس کلا اینکه نگران نباش راحت بازی کن لزومی نداره هر 2 ساعت استراحت بدی مگه سگاست
. تازه وقتی رفتی live مگه میشه هر دو ساعت قطع کنی!!!!!! یهو میبینی 7 ساعت بازی کردی نفهمیدی
![]()
منم یه کنسول رو به شهادت رسوندم ! البته اون لانچ بود ! اما از روزی که فالکون گرفتم کلا 3چراغ رو فراموش کردم تا امروز هم مشکلی نداشتم اگه شماها چشم نزنید !
نه نداره ... آرکیده ...ايكس باكس شما هارد داره ؟
اگه هارد داره بازی رو بريز تو هارد ببين درست ميشه يا نه ...
سلام ميخواستم بدونم از كجا ميشه سال توليد ايكس باكس رو فهميد؟كجاش نوشته؟ و اينكه من چرا هر چي بازي ميكنم پشتش و هيجاش گرم نميشه؟نكنه ماله من از اين طرف خراب بشه (لوووول)
و اينكه اين هدفنش چطوري ميتونيم گوش كنيم باهاش؟
ممنون...
آها خودم فهميدم پشتش نوشته
2008.7.21
الان ماله من جاسپر هستش يا فالكون؟
1 - تاریخ دستگاه پشتش نوشته
2 - اینطوری نمیشه فهمید چون مهم داخلشه که تبدیل به کوره میشه اگه
- درست استفاده نشه
- عجیب کار کشیده بشه
- cooling نشه
3 - هیچ راهی نداره
برای بازی تو live هست
خدا رو شکر جاسپره.
آخه هر جای این میری بحث اینه که بپا نسوزه!
مرسی دوستان.
راستی یه سوال دیگه:
- چرا من Cool Disk رو به ورودی کنسول میزنم هیچ عملی انجام نمیده حتی تو لیست مموریشم نمیاد؟ (در صورتی که چراغ خود Cool Disk روشن میشه) یعنی امکانش نیست که بازیارو روش ریخت و به Xbox زد و بازی کرد؟!
ممنون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)