خیلی ممنون متشکر آقا رضا
بنده منتظر پیغام شما هستم
امیدوارم بتونم یه روزی لطف محبتتون رو جبران کنم
شمال اگه کاری باشه در خدمتتون هستیم
خیلی ممنون متشکر آقا رضا
بنده منتظر پیغام شما هستم
امیدوارم بتونم یه روزی لطف محبتتون رو جبران کنم
شمال اگه کاری باشه در خدمتتون هستیم
سلام. راه اندازی شده است. لیکن همه نمیتوانند وصل بشوند. منتظر باشید.
سلام . مشکل همینجاست دیگه . دزدی از وقتی شروع میشه که میفته دست همین به اصطلاح خودیا از بنیاد مستضعفان بگیر تااا ... !!! من از بیگانگان هرگز ننالم ک با من هرچه کرده آن آشنا کرد
سلام. دوستان عزیز بنده به دلیل شفافیت از دیروز عصر از بیشتر مسولان شرکت مورد بازخواست قرار گرفتم. به دلیل فشار کاری و مسایل دیگر از گفتن برخی مسایل عذر خواهی میکنم. من و دوستان طرفدار صداقت و شفافیت هستیم . وهر حرف حقی باید گفته شود و هم شنیده شود. ما از وضعیت به وجود امده راضی نیستیم. امیدواریم این چند روزی که ایران هستیم بتوانیم برای مردم ایران عزیز کاری انجام بدهیم.
مردم تبریز. سایتهای نمایشگاه بین المللی و مرزداران و چهارراه عباسی و ارتش از الان وارد مدار شد. 3g, 4g
تا ساعت 16 فعلا خدا حافظ.
سلام و عرض ادب. از اطلاع رسانی شما قدردانی میکنم.
از وضعیت همراه اول در منطقه نمایشگاه تبریز و شهرک مرزداران، اطلاع دارید؟
همچنین شهرستان آذرشهر و شهرهای اطراف (گوگان، دانشگاه شهید مدنی و ...) چه زمانی تحت پوشش قرار می گیره؟
با تشکر
سلام. اینترنت 3G تو کرمان خیلی وضعش خرابه! اون کی می خواد درست شه؟ یه جا فول آنتنه یه جا دیگه آنتم میره! میخواستم دانلود کنم باید لینک هارو با 2G پیدا میکردم بعدا 3 متر از گوشی فاصله بگیرم تا به 3G وصل شه.
4G کی میاد تو کرمان؟
با سلام وخسته نباشىد
ببخشىد 3gتو شهرک صنعتى شىراز کى کامل وصل مى شد اکثرا پرش آنتن دارد اىرانسل توشهرک
من الان گوشى 4gبخرم توشىراز مى تواننم استفاده از 4gاىرانسل کنم البته الان بولوار نصر استفاده مى کنم ازمودمش جهت 4g
کسی راهی بلده از اینترنت رایگان ایرانسل استفاده کرد!? اگه بلدین پ.خ کنید.تنکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)