تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 861 از 1783 اولاول ... 3617618118518578588598608618628638648658719119611361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,601 به 8,610 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من در نجف آباد اصفهان هستم و الان مشتری شرکت داتک هستم که همون طور که گفتم سیر نزولی رو با سرعت طی میکنه !!! و خط تلفن ما هم طوریه که فقط با این شرکت و جدیدا هم صبا میخوره (مرکز مخابراتیش با خطوط دیگر شهر فرق میکنه) حالا بنظر شما کوچ کنم به صبا یا با همین بخورو نمیر کنار بیام؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اگر کسی از اصفحان هست لطفا ایشون رو کمک کنه.من فک میکنم چون تازه راه اندازی شده و کاربر کمتری دارد اگر الان بگیرید سرعت خوبی خواهید داشت ولی اینکه چقدر باشه و ... شانسی هست و از بچه های اصفحانی که صبانت دارند باید پرسید.(مخصوصا اونایی که از مرکز مخابراتی منطقه شما سرویس می گیرند)

3. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام بچه هااااااااااا
    شما اینرنتون رو از حساب کاربریتون شارژ می کنید؟؟؟؟؟؟/ من با این سیستم جدید مشکل دارم تا حالا 2 بار شارژ کردم اما فقط پول ازم کم می شه شما جظوری شارژ می کنید می شه ادرس بزارید کمکککککک کمید تورو خدا :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

میگم شبانه 1 مگ و 2 مگ صبانت چطوریه سرعتش چقدره.کلا سرعت شبانه 1 مگ و 2 مگ یا 512 فرق دارن با نه.ممنون

در آغاز فعالیت latifii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من حدود دو ساله 128 دارم
    ، سرعت دانلود شبانه ام متوسط روی 90 هست و شبی یک گیگ و خورده ای میگیرم، دوستانی که میخوان صبانت بگیرن اینو در نظر بگیرین که شرکت ثبات نسبتا خوبی داره و پینگ هم مناسبه

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta

7. این کاربر از latifii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی شما با 128 به 90 میرسید؟ پس اون 1و2مگ که داره شبانش به چند میرسه ؟ 200 رو پر میکنه؟ اگه هم با ثباته حتما میگیرم...........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یعنی شما با 128 به 90 میرسید؟ پس اون 1و2مگ که داره شبانش به چند میرسه ؟ 200 رو پر میکنه؟ اگه هم با ثباته حتما میگیرم...........
    خدایش مشکل پینگ با صبانت نداری اما من 2مگ دارم کلا رو یک مگ بستن امروز میخوام برم پشتیبانی ببینم چی میشه دانلود از 120تا 141 اگه این جوری پیش بره گوچ می کنم مخابرات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی همشون رو یه سرعت میبندند؟ 2مگش هم تا 140؟؟؟ مخابرات چطوره ؟ سرعتش ؟ پینگ برام مهم نیست فقط سرعت دانلود!!! قبلنا با سرعت 128 یجایی بهم سرعت 230 میداد اما الان انگار دسته دسته چک پولم از آدم بگیرن دلشون نمیاد اون شیر سرعت پهنای باندو باز کنن

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام بچه هااااااااااا
    شما اینرنتون رو از حساب کاربریتون شارژ می کنید؟؟؟؟؟؟/ من با این سیستم جدید مشکل دارم تا حالا 2 بار شارژ کردم اما فقط پول ازم کم می شه شما جظوری شارژ می کنید می شه ادرس بزارید کمکککککک کمید تورو خدا :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((
    وفتی شارژ کردین مودم رو خاموش کنید به مدت 15 دقیقه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یعنی همشون رو یه سرعت میبندند؟ 2مگش هم تا 140؟؟؟ مخابرات چطوره ؟ سرعتش ؟ پینگ برام مهم نیست فقط سرعت دانلود!!! قبلنا با سرعت 128 یجایی بهم سرعت 230 میداد اما الان انگار دسته دسته چک پولم از آدم بگیرن دلشون نمیاد اون شیر سرعت پهنای باندو باز کنن
    اگه برات دانلود مهمه مخابرات بگیر چون اینجا (کرمانشاه) همه ی دانلودر ها مخابرات دارن تا اونجایی که میدونم البته منطقه و استانت خیلی مهمه تو همین تاپیک خوندم یکی که سرویسش مثل من بود ( 27-05-2013, 18:30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اما سرعتش 430 تا450 بوده وشبی 7 گیگ میگیره بستگی به شانست داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •