تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 861 از 2199 اولاول ... 36176181185185785885986086186286386486587191196113611861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,601 به 8,610 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان هزینه مودم مبین نت BM632W خیلی زیاده 110 تومن انصافا به صرفه نیست حالا سوال من اینه که آیا میشه یه مودم وایمکس خودمون بخریم به مبین بگیم مک مودم رو شبکشون زیجستر کنن؟
    اصلا چه کمپانی هایی مودم وایمکس تولید می کنن؟ و آیا مودم های داخلی قوی تر و با کیفیت تر نسبت به مودم هایی که ایرانسل و مبین ارایه میدن در بازار هست؟
    لطفا راهنمایی کنید که هزینه گزاف 100% غیر واقعی برای این مودم ها نپردازیم
    ممنون
    اگه جايي گير آوردين که مودم وايمکس بفروشن به جز خود اين اپراتور ها به من هم خبر بديد.
    اگه مودم رو بخواين خام بخريد بهتون dx350 مي دن. در ضمن يه طرح usb هست سرعت ۱ مگ 12 گيگ يک ساله ۱۰۰ تومن: u1101
    کلا اگه مي خواي با قيمت پايين بخري ايرانسل ارزون تر ميفته، احتمالا 15 شعبان ايرانسل مودم هاش رو ۵۰ ميده.

داره خودمونی میشه e.m.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه جايي گير آوردين که مودم وايمکس بفروشن به جز خود اين اپراتور ها به من هم خبر بديد.
    اگه مودم رو بخواين خام بخريد بهتون dx350 مي دن. در ضمن يه طرح usb هست سرعت ۱ مگ 12 گيگ يک ساله ۱۰۰ تومن: u1101
    کلا اگه مي خواي با قيمت پايين بخري ايرانسل ارزون تر ميفته، احتمالا 15 شعبان ايرانسل مودم هاش رو ۵۰ ميده.
    پس باید یه مودم دست دو گیر بیارم بعد این مبین قبول میکنه مک مودم رو توی شبکه خودش رجیستر کنه یا مثل خیلی از سرویس دهنده های دیگه باید مودم رو از خودشون بخری؟
    یه سوال دیگه با جواز کسب مغازه میخوام یه 512 بگیرم حتما مدارک باید حضوری تحویل داده بشه یا میشه اسکن کرد اینترنتی تحویل داد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس باید یه مودم دست دو گیر بیارم بعد این مبین قبول میکنه مک مودم رو توی شبکه خودش رجیستر کنه یا مثل خیلی از سرویس دهنده های دیگه باید مودم رو از خودشون بخری؟
    یه سوال دیگه با جواز کسب مغازه میخوام یه 512 بگیرم حتما مدارک باید حضوری تحویل داده بشه یا میشه اسکن کرد اینترنتی تحویل داد؟
    به احتمال زياد مودم هاي ديگه هم قبول مي کنه، با پشتيباني تماس بگيريد.
    هم ميل ميشه کرد، هم فکس. با پشتيباني تماس بگيريد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به نظر من ۱ مگ وايمکس خيلي مناسبه. بين ۱۰۰ تا ۱۲۰ بده کافيه ديگه! نيست؟ به قول دوستمون سرعت هر چقدر هم بالا باشه، وقتي محدوديت حجم داري چه فايده اي داره؟ الان تاپيک شاتلي ها بودم، با اينکه سرعتشون بالاست خيلي محدوديت حجم شبانه دارن، ۳ گيگ روزانه هم با همچين سرعتي سريعا تموم ميشه...
    اگه ۱۰۲۴ وايمکس شبانه ۵۰ کيلوبايت هم دانلود بده هر شب حدود 1.2گيگ مي توني دانلود کني، فکر کنم اين سرعت رو بده! نه؟
    در ضمن مي توني خيلي جاها اينترنت داشته باشي... طرفداري نيست به هيچ وجه. شايد من هم از مبين سرويس بگيرم مثل شماها دچار مشکل شم. ولي فعلا که ندارم احساس مي کنم بسيار مناسبه.
    ببین دوست عزیز در این هیچ شکی نیست که وایمکس یکسری مزابا مثل جابجایی و غیره داره ، محدودیت حجم شبانه شاتل 1گیگ هست و بنظرم عالی هست در ماه میشه 30گیگ !!!!!!! خوب خیلی عالی هست !
    در ضمن به اونا به بهانه های مختلف ترافیک رایگان میدن مثل تولد ، عیدها و...
    کاشکه 1024 مبین نت این سرعت رو میداد دیگه مشکلی نبود متاسفانه سرعت در حد 20 کیلوبایت هست !
    ببین دوست من بی خودی نیست که شاتل برترین سرویس دهنده توی کل کشور شده چون سرعتش فوق العاده عالی هست پنل کاربری شاتل رو نگاه بکنی کیف می کنی!
    توی شاتل یه سرویس 128 میگیری 14 تومان سرعت روز 200 یا 300 شب ها هم 100 به بالا ؛ دانلود منیجر رو تنظیم می کنی روی یک گیگ تا بیشتر از اون دانلود نشه!(بنظرت کدوم بهتره ؟)
    حرف ما فقط اینه که کیفیت رو بالا ببرن، قبلا خیلی خوب بود الان چند ماهی هست اینطوری شده! فقط باید زحمت بکشن و پهنای باند رو افزایش بدن مخصوصا در اهواز
    Last edited by hooss128; 26-06-2012 at 19:36.

5. این کاربر از hooss128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین دوست عزیز در این هیچ شکی نیست که وایمکس یکسری مزابا مثل جابجایی و غیره داره ، محدودیت حجم شبانه شاتل 1گیگ هست و بنظرم عالی هست در ماه میشه 30گیگ !!!!!!! خوب خیلی عالی هست !
    در ضمن به اونا به بهانه های مختلف ترافیک رایگان میدن مثل تولد ، عیدها و...
    کاشکه 1024 مبین نت این سرعت رو میداد دیگه مشکلی نبود متاسفانه سرعت در حد 20 کیلوبایت هست !
    ببین دوست من بی خودی نیست که شاتل برترین سرویس دهنده توی کل کشور شده چون سرعتش فوق العاده عالی هست پنل کاربری شاتل رو نگاه بکنی کیف می کنی!
    توی شاتل یه سرویس 128 میگیری 14 تومان سرعت روز 200 یا 300 شب ها هم 100 به بالا ؛ دانلود منیجر رو تنظیم می کنی روی یک گیگ تا بیشتر از اون دانلود نشه!(بنظرت کدوم بهتره ؟)
    حرف ما فقط اینه که کیفیت رو بالا ببرن، قبلا خیلی خوب بود الان چند ماهی هست اینطوری شده! فقط باید زحمت بکشن و پهنای باند رو افزایش بدن مخصوصا در اهواز
    بله مي دونم، همه چيزايي که مي گيد درسته، من خودم شاتل داشتم. اگه نياز به اينترنت در جاهاي مختلف نبود شايد وايمکس نمي گرفتم و مي رفتم سمت شاتل... مبين ۵۱۲ نمي توني هر شب ۱ گيگ دان کني؟ بعضي از بچه ها مي گن تا ۸۰ کيلوبايت شب ها ميده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بله مي دونم، همه چيزايي که مي گيد درسته، من خودم شاتل داشتم. اگه نياز به اينترنت در جاهاي مختلف نبود شايد وايمکس نمي گرفتم و مي رفتم سمت شاتل... مبين ۵۱۲ نمي توني هر شب ۱ گيگ دان کني؟ بعضي از بچه ها مي گن تا ۸۰ کيلوبايت شب ها ميده.
    من 1024 دارم شبا سرعت فوق العاده پایین میاد در حد دیال آپ اوج سرعتش 20تا30 کیلوبایت هست ، به نظرت این انصافه !!!
    آخه چقدر افت سرعت ؟ فقط مشکل من نیست تقریبا بیشتر دوستام هم که مبین نت توی اهواز دارن این مشکل رو دارن(فکر می کنم مشکل از پهنای باند مبین نت توی اهواز هست )، شما کدوم شهر هستی ؟ با چه طرحی ؟ و چه سرعتی داری 2تا8صبح ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من نمیدونستم ADSL یها هم محدودیت حجمی دانلود مجانی دارند.
    ولی بنظرم محدودیت چیز خوبیه. اگه مثلاً مبین بگه به ازای هر گیگ حجم خریده شده، تا سه گیگ حجم برای ترافیک شبانه در نظر میگیریم؛
    سرعت شب خیلی بهتر میشه.
    در حال حاضر که گاهی صفحه باز کردن هم سخت میشه. البته میگن دارند شبکه را بازسازی میکنند.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. ۵۱۲ يکساله مي گيرم. سر خيابون ما نمايندگي مبين نت هست، باهاش صحبت کردم گفت هر وقت پول بدي همون لحظه مودم رو مي ديم ببري استفاده کني. تو اين شرايط اگه راضي نبودم از سرويس دهي تجهيزات رو پس مي گيرن؟ بهتره به نمايندگي بگم خودشون نصب کنن يا خودم اين کار رو بکنم؟
    بهتر نيست از سايت ثبت نام کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام دوستان من بندرعباس زندگي ميكنم محل كارم اينترنت از مخابرات 512 دارم خيلي گير داره سرعت دانلودش بين 40 تا 60 متغييره بعضي وقتها به زور صفحه باز ميشه تو خونه هم الان حدود سه روز هست كه وايمكس مبين نت يك مگابايت گرفتم خداييش راضيم تا ساعت يك و نيم ديشب كه بيدار بودم سرعت دانلود بين 95 تا 130 ميزنه وقتي هم كه خوابيدم يه فيل 800 مگابايتي گذاشتم برا دانلود ساعت 6 صبح كه بيدار شدم تموم شده بود ضمنا من از اينترنت برا رسيورم هم استفاده مي كنم واقعا عالي عمل مي كنه در صورتي كه با adsl كانالها تيك مي نداخت فكر كنم بخاطر پينگ خوبي هست كه دارم
    فكر كنم تو شهرهاي مختلف كيفيت مبين نت فرق ميكنه
    Last edited by ss7000; 27-06-2012 at 07:59.

11. این کاربر از ss7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

یه اطلاعی بدم به دوستان در مورد bm632w و dx350 :

اول عکس زیر دقت کنید :

اون علامتی که کنار ورودی آنتن میبیند علامت زیر هست :

که این علامت سمبلی آنتن wifi هست و این یعنی اینکه این مودم ها تقویت کننده برای دریافت وایمکس نمی خورند!
    پس بیهوده وقت خودتون رو صرفشون نکنید.

اما این علامت داستانش فرق می کنه.

خود مبین نت ظاهرا دیگه به نمایندگی ها مودم طرح ویژه Dx350 نمیده، (من نمایشگاه و 2،3 جای دیگه توی راه پرسیدمماشالا به قول خودشون دیگه همه بقالی ها هم نماینده مبین نت هستند)
    اما اگه بدون طرح می خواهید گوگل کنید تعدادی هستند که هنوز می فروشند.

یکی از دوستان هم پرسیده بود مودم خودشون بخرند که هر مودمی نمیشه، و اینکه مودم دسته دو dx350 هم میتونن بخرند و بعدا (مطمئن نیستم) به نام خودشون تغییر بدند یا به اسم نفر قبلی استفاده کنند.
    در مورد قیمت bm632w اطلاعی ندارم ولی مودم جیبی رو توی یکی از سایت های روسی یک سرویس دهنده وایمکس با قیمت بیش از 1 میلیون تومان ما می فروختند.

حالا هرچی ما بگیم وایمکس در شرایطی که LTE هست بازنده است، این مسئولین به گوششون نمیره.

13. 3 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •