تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 861 از 1049 اولاول ... 361761811851857858859860861862863864865871911961 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,601 به 8,610 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با درود به دوستان عزیزم. من یه سینما خانگی مدل LH-870 HTS مدل LG دارم. متاسفانه خیلی از VCD و DVD ها رو نمیخونه. و این معضلی شده که تقریبا هیچ استفاده ای غیر از بلندگوهاش ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنین این مشکلو حل کنم. مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    دنبال یه سینما خانگی با کیفیت میگردم که صدای شفاف و بیس خوبی داشته باشه برای پخش موزیک
    این مدل رو در نظر دارم از برند سونی
    DAV-SZ1000W کسی هست صداش رو شنیده باشه؟؟؟؟

کلا سینماهای سونی برای گوش دادن
    به موزیک انتخاب درستی هست؟؟؟
    دنبال سیستم 5.1 کاناله میگردم میترسم از این اسپیکرهای ایستاده 2 کاناله بگیرم صداش بم باشه

منتظر جوابتون هستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    دنبال یه سینما خانگی با کیفیت میگردم که صدای شفاف و بیس خوبی داشته باشه برای پخش موزیک
    این مدل رو در نظر دارم از برند سونی
    DAV-SZ1000W کسی هست صداش رو شنیده باشه؟؟؟؟

کلا سینماهای سونی برای گوش دادن
    به موزیک انتخاب درستی هست؟؟؟
    دنبال سیستم 5.1 کاناله میگردم میترسم از این اسپیکرهای ایستاده 2 کاناله بگیرم صداش بم باشه

منتظر جوابتون هستم.

سلام . من 2 سال داشتم داداش . نخر که پشیمون میشی . صداش مفت گرونه ! سرطان بود . یکماه پیش با بدبختی و ضرر فروختمش . اصلا" برای سینما سراغ سونی و سامسونگ نرو عزیز. با این بودجه برو یه پایونییر بگیر . بیسش و همه چیزش سر تر از سونی که پول اسمش رو میگیره هست . البته دنون و مارکهای حرفه ای دیگه هم غیر از پایونییر هستن که خوب قیمتاش خیلی میره بالا . من یه Rs 777 پایونییر با آمپ 522 گرفتم خیلی خوبه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کدام مدلش خوب است قیمتش لطفا واز کجا بخریم Pioneer

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کدام مدلش خوب است قیمتش لطفا واز کجا بخریم قیمتش هم حدودا تا 900 تومان در بیاد یا بالاتر ی Pioneer

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کدام مدلش خوب است قیمتش لطفا واز کجا بخریم قیمتش هم حدودا تا 900 تومان در بیاد یا بالاتر ی Pioneer
    والا sz1000 هم تا جایی که من میدونم الان باید حدو 1300 - 1400 باشه ! میتونی 1700 بدی یه پایونییر rs33 بخری و البته بهتره که به جای dvd پلیرش یه بلوری واست بذار مابه التفاوتش هم باید 200 تومن بدی میشه 1900 حدودا" . و یا اگه نمیتونی برو یه یه ست 727 بخر قیمتش حدود 1300 هست به پای اون نمیرسه ولی از اون سونی خیلی بهتره . نماینده اش تو جمهوری زیر پل حافظ فروشگاه راستین هست . صداش رو هم واست تست میکنه .

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سینما خانگی پایونر حدودا تا 900 تومان چه مدلی بگیرم که صداش خیلی خوب باشه میخواستم ال جی بگیرم گفتن پایونر بگیری خیلی خوبه یک مدل 424 مدلش چه جوری است صداش خوبه چند وات است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سینما خانگی پایونر حدودا تا 900 تومان چه مدلی بگیرم که صداش خیلی خوب باشه میخواستم ال جی بگیرم گفتن پایونر بگیری خیلی خوبه یک مدل 424 مدلش چه جوری است صداش خوبه چند وات است
    فکر نکنم اون قیمت چیزی باشه ولی 424 هم شبیه همون 727 هست و قیمتش پایین تر ولی زیر یک تومن مطمنا" نخواهد بود. شما برو تو سایتش مشخصات رو ببین ، یع سر هم برو جمهوری زیر پل حافظ و از نزدیک ببین و بعد تصمیم بگیر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دنبال یه سینما خانگی با کیفیت میگردم که صدای شفاف و بیس خوبی داشته باشه برای پخش موزیک این مدل رو در نظر دارم از برند سونی DAV-SZ1000W کسی هست صداش رو شنیده باشه؟؟؟؟ کلا سینماهای سونی برای گوش دادن به موزیک انتخاب درستی هست؟؟؟ دنبال سیستم 5.1 کاناله میگردم میترسم از این اسپیکرهای ایستاده 2 کاناله بگیرم صداش بم باشه منتظر جوابتون هستم.

داداش من هم sz 1000 سونی دارم و هم dz 840 سونی خیلی صدای خوبی داره و بیس نرم و عمیقی هم داره و حجم صدای خیلی زیادی هم داره و تا اخرین ولوم صداش شفاف مثل اینه هست من نمی دونم این دوستمون چرا میگه بده من قبلش سینما ال جی و قبل ترش سامسونگ داشتم باید بگم سامسونگ و ال جی مزخرف ترین و اشغال ترین سینما خانگی ها را دارند سونی چیز دیگه ای هست و خیلی خیلی از سامسونگ و ال جی بهتر هست والا من که الان دو مدل سینما خانگی سونی دارم از هر دو تاش راضیم و برای موسیقی حرف نداره پایونیر من می خواستم بخرم ولی به چند دلیل نخریدم دلیل اول تو شهر ما اهواز اصلا پایونیر وجود نداره و فقط پخش های ماشین هست دلیل دوم خدماتش از سونی کمتره دلیل سوم بعضی از دوستان که سینما پایونیر داشتند زود خراب شده و انگار خرابیش از سونی بیشتره دلیل چهارم خودم عشق سونی هستم دلیل پنجم پایونیر ها کیفیت تصویرشون خوب نیست قیمت sz 1000 1700 بدون گارانتی با گارانتی 1900 از قدیم گفتند هر گرونی یا ارزونی بی دلیل نیست شاید سونی گرون تره به خاطر جنس با دوام تر هست نسبت به پایونیر
    Last edited by farzadiii; 24-11-2013 at 03:08.

10. این کاربر از farzadiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

okkhbjbbbbb
    Last edited by chaharnazm; 24-11-2013 at 09:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •