ببخشید امروز رفتم سره یه لپ تاپی از N53SN پرسیدم گفت اینو نداریم فقط N53S داریم هیچ فرقی با هم نداشتند فقط رم این 4 بود حالا میخواستم ببینم راست میگه ؟ تو همین حدود شما چی پیشنهاد میکنید؟فقط مثل N53SN باشه ؟
ببخشید امروز رفتم سره یه لپ تاپی از N53SN پرسیدم گفت اینو نداریم فقط N53S داریم هیچ فرقی با هم نداشتند فقط رم این 4 بود حالا میخواستم ببینم راست میگه ؟ تو همین حدود شما چی پیشنهاد میکنید؟فقط مثل N53SN باشه ؟
سلام دوستان !
یه بودجه ی ماکزیمم 1250 دارم ! ... 1100 بشه مناسب تره ! ... یه لپ تاپ میخوام که :
- گارانتی معتبر داشته باشه
- پول اسم شرکت سازندش رو فقط ندم ! ... خود لپ تاپ هم باید بیارزه !
- احتمالا باید تحمل استفاده ی زیاد در روز رو داشته باشه !!!
- زیاد بازی نمیکنم .. اما نمیخوام زیاد هم از لحاظ گرافیکی کم بیاره
- بیشتر برام سرعتش مهمه
- باتری هم یه فاکتور مهم برام هست
- هارد 500 و یا بالاتر
من از Dell Inspiron 5110 i7 خوشم اومده .. اما نمیدونم انتخاب درستی هست یا نه !
Last edited by Haniiii; 06-07-2011 at 15:21.
سلام دوستان ،من هنوز موفق به خريد n43sl نشدم ، يعني به كسي سفارش دادم هنوز نياورده ، مي خواستم ببينم چيزي رو دستش اومده؟؟
14 اينچ بهتري اومده اين چند وقته؟
دوستان یه نوت بوک 14 اینچ می خوام از اسوس که سی پی یوی سندی بریج داشته باشه و قدرتمند باشه.
اگه گرافیک متوسط رو به بالایی هم داشته باشه بهتر.
قیمت حدود 1300000.
مرسی
دوستان یه لپ تا حدود 1 تومن تا 1200 حداکثر میخوام که زیبایش برم خیلی خیلی مهم هستش و cpu عالی داشته باشه چی پیشنهاد میکنید؟
این سوال رو قبلا مطرح کردم اما جوابی نگرفتم، ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:
تا سقف 1.5 میلیون تومان می خوام برای شخصی نوت بوک بگیرم؛ فاکتورهای زیر برام مهم هستند:
1- وزن مناسب جهت حمل و نقل = بین 1.7 کیلو تا 2.4
2- استحکام و کیفیت بالای قطعات + کارکرد مناسب در دراز مدت= حداقل 3 سال
3- کیفیت بالای صحفه نمایش
4- طراحی مناسب و زیبا
5- استفاده از سختافزارهای جدید؛ همانند پردازندههای سندی بریج و غیره...
6- پشتیبانی از پورت های جدید نظیر USB 3.0
7- داغ نکردن و داشتن کیفیت مناسب در طول روز؛ به طور مثال کارکرد روزانه 3 تا 10 ساعت
8- اجرای سریع و بدون مشکل نرم افزارهای گرافیکی نظیر فتوشاپ،پریمیر ، ایلوستراتور و یا طراحی وب نظیر دریموور و داشتن توان مناسب برای کشش چند پروژه به صورت لایه باز در این برنامهها و به طور مثال ، توانایی اجرای تبهای بالا در مروگر ، 30 به بالا
9-نگه داشتن شارژ باتری حداقل 4 ساعت
10- صحفه نمایش 13.3 اینچ تا 15 اینچ
به هیچ وجه سراغ برندهای HP، Dell, Acer, Toshiba, MSI, Leveno نخواهم رفت و بیشتر تمرکز روی برند سونی و ایسوس دارم.
دیگه به صورت کامل، خواستهها رو بیان کردم و با چنین مشخصاتی، کمتر لپ تاپی پیدا میشه که تمام ویژگیهای بالا رو داشته باشه اما به نظرم مدلهای زیر میتونه مناسب باشه
لطفا با توجه به شرایط بالا، مدلهای پیشنهادی خودتون رو بگید
بنده خودم مدلهای زیر مدل نظرم هست و شاید تونستم بودجه رو افزایش بدم
ایسوس N82 با وزن 2.4 کیلو
ایسوس N53 با وزن 2.4 کیلو
سونی SB11FX : این مدل شرایط خیلی خوبی داره اما به نظر شما با چنین وزنی و سبک وزن بودنش، می تونه روزی چند ساعت بدون مشکل کار کنه ؟ و برنامههایی که گفتم رو بدون مشکل با چند پروژه باز کنه؟
سونی S137 GG
سونی S136FG
در کل با توجه به شرایطم که در بالا گفتم، بهترین انتخاب رو تو رنج 1.500 کدوم می دونید؟
شاید مدلی که مد نظر شماست تو لیست نباشه؛ هر مدلی رو که فکر می کنید مناسب هست؛ بفرمایید
با تشکر از دوستان...
الان دیدم چندتا بچه ها قصد خرید اسوس 14 اینچی دارن هر کی رفت بازار asus n43sn ویا n43sl با ویندوز اورجینال دید بیاد آدرس بده به من ممنون میشم من همه تصمیمو گرفتم فقط مشکلم نداشتن ویندوز 7 اورجیناله
قیمت این مدل ایسوس _ N43SL _ با CPU core i5 و بدون بلوری چند است؟(توی سایت ایسوس مدل core i5 را داره اما تو سایتهای فروش ایرانی فقط core i7 را دیدم. )
قیمتش چقده عزیز؟؟؟
خبر داری؟
استقامت لپتاپ هم مهمه راستی یادم رفت.....محکم باشه
![]()
F217 بالای 3 میلیون تومان قیمت داره ، بیخیالش!
برای کارت هم گفتم سری لتتیتیود از دل و سری elitebook از HP مناسب هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)