تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 861 از 966 اولاول ... 361761811851857858859860861862863864865871911961 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,601 به 8,610 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid-p71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام . دانشجوی کارشناسی نرم افزار هستم . میخواستم بپرسم ساختمان هاي گسسته پیش نیازش رياضي1 و مباني كامپيوتر و برنامه نويسي هست که هر دو را ترم های قبل حذف کردم . این ترم میتونم گسسته را بردارم یا خیر ؟ گسسته در چه موردی هست اگه ممکنه یک توضیح مختصر بدید.

امکان داره توضیحی مختصر درباره آزمايشگاه فيزيک 1 و 2 بدید { در مورد نحوه امتحان گرفتن و برگزاری کلاس }
    3 : محيط هاي چند رسانه اي و زبان خارجه پیش نیازی دارند ؟ زبان پیش دانشگاهی پیش نیاز زبان خارجه می باشد ؟ { زبان را در کنکور آزاد بالای 50 درصد زدم } .
    شرمنده سوال ها زیاد شد. با تشکر

داره خودمونی میشه m.a.r.y.a.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام.یکی پیش نیاز و هم نیازای کارشناسی نرم افزارو اینجا میذاره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام ممنون از جوابتون این پروسه مرخصی گرفتن از دانشگاه چجوریه? خیلی دنگ فنگ داره? برم پیش همون اموزش? درخواست کتبی باید داد? اخه شنیدم قبل انتخاب واحد باید رفت منم هفته دیگه کلاسا م شروع میشه

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام.یکی پیش نیاز و هم نیازای کارشناسی نرم افزارو اینجا میذاره؟؟؟
    سلام
    سیلابس زیر رو دانلود کنید ::
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

5. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام ممنون از جوابتون این پروسه مرخصی گرفتن از دانشگاه چجوریه? خیلی دنگ فنگ داره? برم پیش همون اموزش? درخواست کتبی باید داد? اخه شنیدم قبل انتخاب واحد باید رفت منم هفته دیگه کلاسا م شروع میشه
    سلام
    باید قبل از انتخاب واحد برید آموزش رشته و فرمهای مربوطه رو تکمیل کنید

داره خودمونی میشه m.a.r.y.a.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    سیلابس زیر رو دانلود کنید ::
    مرسی...عالی بود.ارشد کامپیوتر کدام شاخه اش بهتره؟؟اطلاع دارین؟؟هوش مصنوعی؟؟نرو افزار؟ یا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه میتونید هم نیاز کنید با مبانی و ریاضی 1
    دوستان من ترم پیش فیزیک 2 رو حذف امتحانی کردم میتونم این ترم با ازمایشگاهش بردارم ؟؟

داره خودمونی میشه elestor_potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    من به دلایلی از دانشگاه آزاد شهرمون انصراف دادم و یه شهر دیگه در دوره بدون آزمون همون رشته قبول شدم و یه نامه (پیوست 8) و کارنامه دروس گذرانده شده رو از دانشگاه گرفتم بردم بهشون نشون دادم.....ولی میگن که برات تطبیق واحد نمی کنیم و قبول نمی کنیم و...
    یه راهنمایی بکنید من با کارنامه ام (96 واحد پاس کرده) چه کار میتونم بکنم؟ میشه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم یا جای دیگه؟ یا همه 96 واحدی که گذروندم به هدر میره؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

نه میتونید هم نیاز کنید با مبانی و ریاضی 1
    دوستان من ترم پیش فیزیک 2 رو حذف امتحانی کردم میتونم این ترم با ازمایشگاهش بردارم ؟؟
    بله میتونید.

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    من به دلایلی از دانشگاه آزاد شهرمون انصراف دادم و یه شهر دیگه در دوره بدون آزمون همون رشته قبول شدم و یه نامه (پیوست 8) و کارنامه دروس گذرانده شده رو از دانشگاه گرفتم بردم بهشون نشون دادم.....ولی میگن که برات تطبیق واحد نمی کنیم و قبول نمی کنیم و...
    یه راهنمایی بکنید من با کارنامه ام (96 واحد پاس کرده) چه کار میتونم بکنم؟ میشه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم یا جای دیگه؟ یا همه 96 واحدی که گذروندم به هدر میره؟
    كليه واحد هاي گذرانده شده با نمره بالاي12 قابل معادل سازي هستند و دانشگاه جديد موظفند كه اين كارو انجام بدن. ازشون بپرسيد به چه دليل و بنا به كدام آيين نامه اين كار رو انجام نميدين؟
    براي اطلاعتون آيين نامه معادل ساز ي رو براتون ميزارم:

ماده 67 : معادلسازي واحدهاي درسي گذرانده شده پذيرفته شدگاني که قبلا دروسي را در يکي از واحدهاي دانشگاهي و يا ساير موسسات آموزش عالي معتبر داخل يا خارج از کشور گذرانده اند، مشروط به شرايط زير است:
    1-67 دانشجو با توجه به سوابق تحصيلي خود مجاز به تحصيل در رشته جديد باشد.
    2–67 دانشجو از طربق آزمون سراسري وارد دانشگاه يا موسسه آموزش عالي قبلي شده باشد.
    3–67 دروس گذرانده شده قبلي از نظر تعداد واحد درسي کمتر از تعداد واحد درسي دوره جديد نباشد.
    4-67 محتواي آموزشي دروس گذرانده شده حداقل %80 با محتواي دروس مشابه در رشته جديد مطابقت داشته و نمره هر يک از دروس کمتر از 12 نباشد.
    تبصره 1 – معادلسازي دروس توسط 3 نفر از اعضاي گروه آموزشي ذيربط در واحدهاي دانشگاهي پذيرنده دانشجو با رعايت موارد فوق انجام مي شود.
    تبصره 2 – نمرات دروس پذيرفته شده عينا در کارنامه دانشجو ثبت مي شود و در تعيين ميانگين نيمسال محاسبه نمي گردد ولي در ميانگين کل نمرات درپايان دوره محاسبه خواهد شد.
    تبصره 3 – به ازاي هر 20 واحد درسي معادلسازي و پذيرفته شده، يک نيمسال و کسري از واحدهاي باقيمانده که از 12 واحد کمتر نباشد نيز يک نيمسال از مدت مجاز تحصيل کسر مي گردد.
    تبصره 4 – پذيرفته شدگان آزمون سراسري در دوره هاي کارداني و کارشناسي چنانچه قبلا دروسي را در يکي از دوره هاي کارداني يا کارشناسي گذرانده باشند برابر مفاد ماده 67 آيين نامه آموزشي و بندهاي مربوط قابل معادلسازي است.
    تبصره 5 – دروس فارغ التحصيلان مقاطع کارداني و کارشناسي که در آزمون ورودي مقاطع کارداني يا کارشناسي رشته يا گرايش ديگري پذيرفته مي شوند برابر مفاد ماده 67 آيين نامه آموزشي و بندهاي آن قابل معادلسازي است.
    تبصره 6 – هزينه معادلسازي هر واحد درسي برابر يک سوم شهريه متغير درس مربوط مطابق با آخرين دستورالعمل شهريه مي باشد.
    تبصره 7 – معادلسازي و پذيرش دروس گذرانده شده دانشجويان انتقالي و ميهمان بر اساس ماده 52 و تبصره هاي آن انجام پذير است.
    تبصره 8 – معادلسازي دروس عمومي و تربيتي دانشجويان و فارغ التحصيلان مراکز تربيت معلم با دروس دانشگاهي بر اساس مصوبه جلسه 288 شوراي عالي برنامه ريزي مورخ 73/9/13 که ضميمه اين آيين نامه مي باشد انجام مي گيرد.
    تبصره 9 – معادلسازي بايد در نيمسال اول شروع به تحصيل دانشجو انجام شود ليکن چنانچه بدلايلي بتاخير افتد انجام آن بايد با مقررات زمان شروع به تحصيل دانشجو صورت گيرد.

12. 2 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •