تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 861 از 1024 اولاول ... 361761811851857858859860861862863864865871911961 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,601 به 8,610 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    چند صفحه قبل یکی از دوستان یه خورده واسه روش زدن آرایه ها نوشته بود.(تو این مایه ها که اگه تشخیص بود حتما استعره است.)
    کسی از دوستان هست که کامل و جامع این بحث رو باز کنه واسم.داغونم الان از این آرایه ها!!!

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

راستی bio جان مثه اینکه ظهر پیامک تو رو خوند تو برنامه کنکور 7.
    شما گفته بودی که با قرص پروپرانولول چی کار کنم درسته؟
    (آخه دیده بودم که خیلی بهش حساس بودی قبلا!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

سايت سازمان سنجش :

اخيراً افرادي با ارسال پيامك به تلفن همراه داوطلبان، با هدف ايجاد تشويش و اضطراب، سعي در سوءاستفاده از داوطلبان را دارند، لذا اين سازمان ضمن پيگيري موضوع از طريق دستگاههاي ذيصلاح، موكداً توصيه مي‌نمايد با نزديك‌تر شدن به زمان برگزاري آزمون سراسري سال 89 مراقب ترفندهاي مغرضانه افراد باشند و در صورت لزوم، سازمان را براي پيگيري موضوع مطلع نمايند
    لازم به يادآوري است كه سازمان سنجش آموزش كشور به هيچ وجه از طريق ارسال پيامك اطلاع رساني نمي نمايد .

3. این کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

يكي از بچه ها تو پستهاي قبل بودجه بندي درسها رو گذاشته بود ولي پيداش نميكنم.

خواهش ميكنم يه نفر دوباره بذاره

اینهمه غصه وغم این همه شادی و شور چه بخواهی و چه نه میوه ی یک باغن همه را باهمو باعشق بچین ولی از یاد مبر پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یادخدا که در ان باز کسی می خواند که خدا هست خداهست. ( اينم ته اميده )
    Last edited by alphacino; 28-06-2010 at 22:02.

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام
    من که نمیدونم دیگه چکار کنم؟
    فقط امیدوارم امسال گند جدیدی به کنکور نزنن!
    انشالله که ترتیب سوالا رو عوض نکنن ولی اگه ترتیب درسا رو عوض کردن اشکالی نداره و امیدوارم اگه عوض کردن تو ریاضیات اول هندسه نباشه که من هنگ میکنم!
    من که اصلا هر جور بود به ترتیب دفتر چه قبلیا میزنم

6. این کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرسي hamidak
    ممنون كه جواب ميدي و كلييييي اميد
    من خلاصه برداري كردم و الان دارم ميخونمشون خدا را شكر كلا از اولشم سراغ جام جهاني نرفتم الانم نميبينم فقط نتايجشو دنبال مي كنم

فقط نميدونم بشينم باز تستاي سال قبل رو بزنم يا اين 3 روز بشينم نكته هاي فيزيك و رياضي و مرور كنم به خصوص تحليلي و كسسته (عمومي ها رو فقط كتاب مرور ميكنم)؟؟؟!!!؟؟!!
    بعدشم راستييييييييييي اين قرابت معنايي ادبيا اعصاب منو ريخته به هم !من ازكجا كار كنم اين قرابتارو ؟
    ممنون ميشم
    خواهش می کنم امید جان این حرفا چیه
    ببین توصیه می کنم که این روزای آخر دیگه ریلکس باشی ، عملا دیگه کنکور تموم شده فقط مونده بریم سر جلسه . ولی مرور کردن خوبه اما اینکه بخوای بشینی یه عالمه تست مرور کنی به نظرم خوب نباشه . به نظرم جاهایی که به نظرت یه کم اذیتت ممکنه بکنه رو بشین مرور کن یه نزدیک 10 تست هم براش بزن . کفایت می کنه . تو فیزیک فرمول خیلی مهمه یادت نره یه موقع . تو مثلا تحلیلی نکات دترمینانی و ماتریسی و مقاطع رو مرور کن . تو گسسته فرمولای مهم رو مرور کن . عمومی ها هم که واردی مثلا دینی رو باید از رو کتاب مرور کرد .
    در مورد قرابت هم از من به تو نصیحت که همیشه قرابت ها رو می زنم ، سعی کن در درجه ی اول مفهوم رو درک کنی . اگرم خواستی تمرین کنی برو گاج سفید اگه در دسترسته آخرش یه بخش داره قرابت با طعم انسانی قول می دم ممکنه از 10 سوالش شاید یکیشو بتونی بزنی شایدم نه چون خودمم اینطوریم ولی اگه پاسخ نامش رو هم داشته باشی بتونی مفهوم ها رو درک کنی ذهنت رو باز می کنه . اونم نخواستی همین کنکورای سالای قبل خودمونم خوبه . خلاصه تو قرابت فقط و فقط و فقط باید متوجه موضوع عبارت شی همین .

سلام
    انشالله که ترتیب سوالا رو عوض نکنن ولی اگه ترتیب درسا رو عوض کردن اشکالی نداره و امیدوارم اگه عوض کردن تو ریاضیات اول هندسه نباشه که من هنگ میکنم!

مهم نیست که اگه قبلا تو ریاضی از تصاعد و لگاریتم و اینا شروع می کردی با یه نیگا تو دفترچه پیداشون می کنی . سخت نگیر ، حل میشه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

پیشنهاد من به دوستان اینه که در دو روز باقی مونده ، یه منبعی پیدا کنن که بشه خیلی سریع درس ها رو مرور کرد .

این تایپیک :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی بهتون کمک میکنه ... مثلا چندتا فایل هست که فرمول های فیزیک رو خلاصه کرده . نم ساعته میشه مرور کرد . همینطور برای گسسته و شیمی و بقیه درسها ...

9. 7 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

شما که اینا رو بلدی ، چرا امسال اجراش نکردی که 2 رقمی بشی؟

شما همیشه همه چیز رو زود متوجه میشی ؟؟؟

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    چند صفحه قبل یکی از دوستان یه خورده واسه روش زدن آرایه ها نوشته بود.(تو این مایه ها که اگه تشخیص بود حتما استعره است.)
    کسی از دوستان هست که کامل و جامع این بحث رو باز کنه واسم.داغونم الان از این آرایه ها!!!

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

راستی bio جان مثه اینکه ظهر پیامک تو رو خوند تو برنامه کنکور 7.
    شما گفته بودی که با قرص پروپرانولول چی کار کنم درسته؟
    (آخه دیده بودم که خیلی بهش حساس بودی قبلا!!)
    ببین همیشه از آرایه های ساده شروع کن. برای تشبیه حواست به معنای کلماتی مثل "چون" ، "چو" و ... از قبیل کلمات باشه. چون ممکنه یک جا معنی "زیرا" بده، معنی "هنگامیکه" بده یا معنی "مثل اینکه". ممکنه اصلا اضافه ی تشبیهی بده که باید کلماتی که ترکیب اضافی هستند رو پیدا کنی ، اون دو کلمه رو جابه جا کنی بینشون "مانند" بزاری و یک "است" آخرش ، اگه معنی داد ، اضافه ی تشبیهی هست

مثال: درخت دوستی (دوستی مانند درخت است)

تشخیص هم که کاری نداره ، نسبت دادن یکی از حرکات انسان به بیجان ها. هر تشخیصی هم استعاره هست (اما عکسش درست نیست)

حس آمیزی هم مثل : حرفش بوی توطئه میداد(مگه حرف بو داره !؟)

هیچ وقت هم دنباله کنایه نگرد ، اگر مثلا یک گزینه بود (تشخیص ، تشبیه و کنایه) و شما تشخیص و تشبیه رو پیدا کردی ، دیگه دنبال کنایه نباش. همون گزینه جوابه

--------------------
    نه من به جایی پیامک نزدم. تاکیدم روی استفاده نکردن قرصای آرام بخش و پروپرانولول ، برای مقابله با استرس ، بود که باعث فراموشی مقطعی میشه. دلیلش رو توضیح دادم ، توی پستام بگردی پیدا میکنی
    -----------------------

من که دیگه بیخیال شدم تا کنکور ، فقط امروز جزوه دیف رو مرور کردم و فردا صبح هم فیزیک و بعد تفریح

سلام
    توکه وضعت خوبه ، پس چرا نگرانی ؟ این افکار پریشان را بریز دور و بگو "من توی دهن این کنکور میزنم"

ولی فکر نکنم این نامردی رو بکنن اولش هندسه بزارن
    Last edited by BioHazard; 29-06-2010 at 08:02.

12. 3 کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان کنکور رسید, اما یه چیزی,

هنوز هم وقت هست...! برای یک انسان, هیچ وقت دیر نیست!

14. 2 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه تو دفترچه با خودکار حل کنی اشکالی که نداره؟
    حالا خودکار بهتره یا مداد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •