شما باید گندم براش ببرید.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
شما باید گندم براش ببرید.
دوستان من از شهر Middleton متنفرم همین الان دارم میرم اونایی که هستد رو بزنم
شما بايد اين كار رو انجام بديد:من میرم تو Milling Grains کار میکنم، اما محصولی که میده Flour هست نه grain!
Harvesting fields
Last edited by Haj_Amoo; 02-05-2009 at 15:47.
یه خبر جالب !
Niolro در شهر Middlertown به سر میبره . البته چند تا از چینی ها مثل atom-west از چند روز قبل اونجا بودن ولی فکر نمیکردم اینم بیاد . به هر حال قصدی بجز پاس اوت کردن بچه های مارو ندارن . باید به سرعت با شهر اصلی تماس بگیریم و قبل اینکه اونا دست به کار شن ما کاری کنیم .
به فاندر اصلی شهر میل بزن بهش بگو.
یه تاپیک تو فروم گذاشتم . با چند تا از بچه های شهر اصلی هماهنگ کردم برای حمله الان یه تاپیک هم تو فروم شهر اصلی در رابطه با این موضوع هستش .به فاندر اصلی شهر میل بزن بهش بگو.
آخرین اخبار هم اینه که بچه های اونطرفی به من گفتن :
according to Silverado Kid, Atom-West is just a shopper and should not be attacked
یعنی Silverado Kid (فاندر شهر مرکزی) گفته Atom-West نباید مورد حمله قرار بگیره به خاظر اینکه فقط برای خرید اونجاست .
البته من این رو قبول ندارم ! هر کسی توی اون شهر باشه دشمن ماست ! xD
جنگ نا برابر دو باره شروه شد !! این از من بد کینه داره اون موقع که لباس نداشت هر روز یه حالی بهش میدادم حاجی هم که رو ما رو سفید کرده کلا این به امید امید زندست که انتقام بگیره . قیمت کل لباسای من به قیمت اسیبش نمیرسه D: .
بد شانسی من دقیقا همون طرفی که خم شده بودم اونم نشونه گرفته بازم با این همه لباس و اسکیل چقدر aim پایینی داره که 2 و 8 dodge شده یعنی اگه اونطرف خم شده بودم حتی یکیش هم نمیخورد !
محمد جان شما فاندری سریعتر باید یکاری بکنی وگرنه اوضاع مثل قبلا میشه !! من با شهر اصلی در تماسم
به منم حمله شدش ولی 100 تا دمیج خوردم و 70 تا زدم !
این فاندر شهر مرکزی هم یه میل زده توش قصه شنگول و منگول نوشته !!
اسمش هست آپدیت جدید ولی حال خوندن ندارم .... !!
به فاند شهر مرکزی هم میل زدم ...
ببینیم که چی میشه ، اگه بگیره همه ی شهر ها با هم بریزن سر چینی ها !!![]()
میگم دیگه شانس نداشتم هر طرف نشونه گرفته بوده منم همونطرف بودم !به منم حمله شدش ولی 100 تا دمیج خوردم و 70 تا زدم
اشتباه از من بود منتظر شدم تا جواب نامه بیاد باید خودم پیشدستی میکردم تا جرئت نکنه حمله کنه :(
4 روزه دارم trading کار میکنم بلکه اون نامه رو بده بفروشم یه پولی بگیرم آخرش یه خر بهم داد ( از این 25 درصد ای هاش) lol
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)