تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 861 از 1759 اولاول ... 3617618118518578588598608618628638648658719119611361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,601 به 8,610 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه avowunique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام

تنظيمات مودم لينك سيس 120 رو ميخواستم. آي اس پي هم سپنتا هست.
    مگه سپنتا پشتیبانی نداره ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من دوتا مودم دارم (tplink td 8811 و zyxel 660ru) که چون امروز ای دی اس الم وصل شد میخواستم کانفینگشون کنم ولی بعد از اینکه کانفینگ شدن وقتی میخوام کانکت بشم مثل وقتی که مودم خاموشه مینویسه...(connecting trough wan miniport (pppoe و ارور 678 رو میده (هر دوتاشون) اینم تنظیماتیه که انجام دادم :
    encapsulation : pppoe
    multiplexing : llc
    vpi : 0
    vci : 35
    ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.
    راستی چون من isp مو عوض کردم قبلا این مودمو کانفینگ کرده بودم (برای isp قبلی) آیا میتونه ربطی داشته باشه؟
    این error میتونه به دلیل عدم اتصال صحیح بین مودم و سیستمت باشه یا پایین بودن کیفیت دیتای خطت (bilinking link) اگه لینک چشمک زنه که مشخصه مشکل از چیه ولی اگه ثابت هستش کابل ارتباطیت با مودم رو چک کن همینطور تنظیمات کارت شبکه بهترم هست یک بار درایور کارت شبکه دوباره نصب بشه

اینم راهنمایی microsoft
    Step 1: Make sure the network cable is connected

Make sure that the network cable is connected to the computer and to the modem. If your computer connects to a hub or to a router, make sure the cable that connects the hub or the router to the modem is connected. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Step 2: Make sure that the network adapter is enabled

1. Click Start, click Run, type ncpa.cpl, and then click OK.
    2. Right-click the Local Area Connection icon. Click Enable if the option is available.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Step 3: Reset the modem

1. Disconnect the cable that goes from the computer to the modem.
    2. Turn off the modem. If the modem does not have a power switch, disconnect the power supply from the modem.
    3. Wait two minutes.
    4. Turn on the modem, and then connect the cable that goes from the computer to the modem.

Step 4: Uninstall and then reinstall the modem and the drivers by using Device Manager

Before you follow these steps, you may have to download the latest driver for your network adapter from the hardware manufacturer.
    1. Click Start, click Run, type sysdm.cpl, and then click OK.
    2. Click the Hardware tab, click Device Manager, and then locate Network Adapters.
    3. Expand Network Adapters, and then right-click the icon for your network adapter.
    4. Click Uninstall, and then click OK. In the dialog box that prompts you to remove the files that are associated with this device, click Yes.
    5. Restart the computer. Or, click Action, and then click Scan for hardware changes.
    6. If Windows finds the device but does not recognize it, you must install the latest driver for your network adapter.

If you have a Realtek 8139 network adapter, updating the driver seems to resolve this issue. For more information, visit the following Realtek Web site: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    Microsoft provides third-party contact information to help you find technical support. This contact information may change without notice. Microsoft does not guarantee the accuracy of this third-party contact information. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Step 5: Create a new DSL or cable connection

1. Click Start, click Run, type ncpa.cpl, and then click OK.
    2. Click Create a new connection under Network Tasks. Click Next when the wizard starts.
    3. Click Connect to the Internet, and then click Next.
    4. Click Set up my connection manually, and then click Next.
    5. Select Connect using a broadband connection that requires a user name and password, and then click Next.
    6. Follow the remaining steps. Use the connection information from your Internet service provider (ISP) to complete the wizard.

Note You may have to use software that is supplied by your ISP to create the new connection. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Step 6: Repair Winsock and TCP/IP

1. Click Start, click Run, type netsh winsock reset, and then press ENTER.
    2. When the Command Prompt window flashes, restart the computer.

Warning Programs that access or monitor the Internet, such as antivirus, firewall, or proxy clients, may be negatively affected when you run the netsh winsock reset command. If you have a program that no longer functions correctly after you use this resolution, reinstall the program to restore functionality.

Step 7: Temporarily uninstall third-party firewalls

Some third-party firewall software such as ZoneAlarm and Norton Personal Firewall may cause Internet connectivity issues on computers that are running Windows XP SP2. You may have to temporarily uninstall these programs to test the computer. Disabling these programs may not be sufficient for testing. Make sure that you have the CD or the installation files so that you can reinstall the programs later. If these programs are causing the problem, you may have to contact the program vendor if you need help with the settings for that program.

Note You may want to verify that the Windows XP firewall is enabled before you remove the third-party firewall program. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Step 8: Scan for and remove spyware and adware

We recommend that you install Microsoft Windows Defender. To obtain Windows Defender or to obtain additional information about tools that you can use to remove unwanted software from your computer, visit the following Microsoft Web site: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    Step 9: Clear the temporary Internet files

1. Start Microsoft Internet Explorer.
    2. Click Tools, and then click Internet Options.
    3. On the General tab, click Delete Files.
    4. Click OK in the Delete Files dialog box, and then click OK.

خلاصش میشه این که :
    مطمعن شو که کابل شبکت وصل هستش
    مطمعن شو که local area connection فعال هست یا نه
    مودم رو ریست کن و دوباره تنظیم کن
    اگه ارتباط ار طریق usb هست درایور رو دوباره نصب کن
    یک کانکشن جدید بساز
    تنظیمات tcp/ip رو چک کن
    firewall رو هم از کار بنداز
    چک کن ویروس نداشته باشی
    temporary internet رو پاک کن
    Last edited by avowunique; 10-08-2010 at 15:35.

3. این کاربر از avowunique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام...

يه مودم LEVEL ONE مدل fbr-1161 دارم...مي خوام وصلش كنم به لپ تاپ كه ويندوز 7 داره....اما تو سي دي مودم درايور براي ويندوز 7 نداره....

چيكار بايد بكنم؟

ممنون

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    من مودمم پلانت هست و ویندوزم سون 64 بیتی موقع اتصال ارور 651 میده ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام

تنظيمات مودم لينك سيس 120 رو ميخواستم. آي اس پي هم سپنتا هست.
    برای اینکه مودم به صورت اتوماتبک به شبکه وصل بشه تنظیمات رو طبق این عکس اعمال کن و save setting رو بزن

اینم تنظیمات wireless

7. این کاربر از avowunique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من مودمم پلانت هست و ویندوزم سون 64 بیتی موقع اتصال ارور 651 میده ممنون میشم راهنمایی کنید
    651 توی ویندوز 7 و vista همون 678 توی ویندوز xp هستش گه بالا توضیخ دادم چطور عیب یابیش کنی ولی اگر از طریق usb وصلش کردی حتما به درابور مخصوص 64 بیتی نیار هست

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------

دوستان سلام...

يه مودم LEVEL ONE مدل fbr-1161 دارم...مي خوام وصلش كنم به لپ تاپ كه ويندوز 7 داره....اما تو سي دي مودم درايور براي ويندوز 7 نداره....

چيكار بايد بكنم؟

ممنون
    از طریق LAN وصلش کن که دیگه اصلا درایور لازم نداشته باشه در غیر این صورت معلومه دیگه باید بری به کافی نتی جایی درایورش رو دانلود کنی

9. این کاربر از avowunique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

ADSL ام رو تازه امروز وصل كردن ، چراغ ADSL يكسره روشنه ولي چراغ LAN مرتب چشمك ميزنه .

بنظر دوستان چشمك زدن يكنواخت LAN يه امر طبيعيه يا اينكه مشكلي پيش اومده .

در ضمن يك پيغام خطا مياد توي سيستم تراي ، چطور ميشه جلوشو گرفت ؟

There ia an IP address conflict with anoder system on the network)

مودمم : TP-Link TD-8811 هست .

ممنون

شما از كجا ADSL گرفتي كه TP-Link TD-8811 را پشتيباني ميكنه؟

پارس آنلاين كه ميگه اصلا سرويس نميديم.

شاتل هم ميگه خودتون بايد نصب كنيد.
    يعني 25000 تومن هزينه نصب را ميگيرن و با مودم خودشون تست ميكنن. بعد من بايد مودم خودما بذارم كه ممكنه نتونم تنظيماتش رو درست انجام بدم.

لطفا راهنمايي كنيد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما از كجا ADSL گرفتي كه TP-Link TD-8811 را پشتيباني ميكنه؟

پارس آنلاين كه ميگه اصلا سرويس نميديم.

شاتل هم ميگه خودتون بايد نصب كنيد.
    يعني 25000 تومن هزينه نصب را ميگيرن و با مودم خودشون تست ميكنن. بعد من بايد مودم خودما بذارم كه ممكنه نتونم تنظيماتش رو درست انجام بدم.

لطفا راهنمايي كنيد.
    من خودم مشترک آسیاتک هستم این دوستمونم احتمالا آسیاتک هستش چون آسیاتک هرچی مودم تو بازار پیدا کنی ساپورت میکنه درباره کانفیگ همشونم میتونی راهنمایی تلفنی بگیری
    اینی که میکن ما این مودم رو ساپورت نمیکنیم و فلان مودم رو ساپورت میکنیم برای این نیست که با تجهیزاتشون مچ نیست برای اینه که کاره خودشونو راحت کنن و با فروختن مودمای خودشون سودش هم توی جیب خودشون بره
    راستی آسیاتک کانفیگ هر نوع مودمی با هر اکسس پوین و لپ تاپ و .... برای مشترکینش اگر ببرن شرکت به صورت رایگان انجام میده
    حتی اگه مدم مال شرکت نباشه و مشترک خودش تهیه کرده باشه و خراب شده باشه تا جایی که مشکلش نرم افزاری باشه مثل آپدین فریم ور و ایجور چیزا به صورت رایگان براشون انجام میده
    Last edited by avowunique; 11-08-2010 at 18:35.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

الان درایور مودم ام رو پاک کردم اخر پاک کردن دچار مشکل شد ولی برنامه هم از programs and feature و هم از all programs پاک شد
    اما وقتی میخوام دوباره نصبش کنم میگه درایور روی کامپیوتر شما نصب هست اول باید پاکش کنید

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای اینکه مودم به صورت اتوماتبک به شبکه وصل بشه تنظیمات رو طبق این عکس اعمال کن و save setting رو بزن

اینم تنظیمات wireless

با تشکر

یک سوال دیگه: اگه نخواهیم اتوماتیک وصل بشه چی؟!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •