سلام.چطور میشه تو بازی تمارز (چه کلمه ی سختیه! دی...) کرد؟ (داور رو گول زد؟)
و اینکه این حرکت زیدانی رو چطور میشه رفت؟نه اینکه بخوام انجامش بدم،می خوام از انجام شدنش جلوگیری کنم!!!!!!
سلام.چطور میشه تو بازی تمارز (چه کلمه ی سختیه! دی...) کرد؟ (داور رو گول زد؟)
و اینکه این حرکت زیدانی رو چطور میشه رفت؟نه اینکه بخوام انجامش بدم،می خوام از انجام شدنش جلوگیری کنم!!!!!!
کسی از دوستان می دونه که آیا این بازی قابلیت این رو داره که گزارش اسپانیولی داشته باشه؟
گول زدن داور با جویاستیکسلام.چطور میشه تو بازی تمارز (چه کلمه ی سختیه! دی...) کرد؟ (داور رو گول زد؟)
R1,L1,L2
زیدانی
چرخوندن انالوگ چپ.
عزیز با جوی استیک R2 رو هنگام دویدن بزن.توپ رو 3برابر حالتی که mohammad_87 گفت جلو میندازه
من اینکارو فقط از بازیکنای حریف دیدم
سلام..
از همه ممنون بابت آموزش ها..
ولی من که نفهمیدم چی گفتید..
کارم راه نیفتاد...
یه بار دیگه میگم...
من ساکر 9 رو نصب میکنم اما وسط بازی میپره بیرون...
همین اروره که میگه has stopped working
به من
گفتن پچ 1.4 و کرک1.2 رو نصب کن..
خوب پچ 1.4 رو دان کردم نصب نمیشد..ارور ویندوز اینستالر میداد..
بعد Install Original رو گفتن دانلود کن...
یه سری آموزش ها هم بود ولی به کار من نیومد..
اصلا نفهمیدم!
میشه یکی کامل واسه من توشیح بده؟
ممنون/![]()
آقا این پچ 1.4 تو خود بازی هم تغییراتی داده؟
آخه این دروازه بانا خیلی احمق شدن
هیچی حالیشون نیست
فکر کنم قبلش بهتر بودن
مشکل از کجاست؟آیا واقعا عوض شده عملکردشون؟
من همین مشکل رو داشتم نباید رو رزولوشن خیلی بالا بازی کنی رزولوشنت رو بیار پایین مشکلت حل میشه
یا حق ...
کسی نیست جواب بده ؟
plz
سلام.من یه سوال داشتم.
یه لیگ می خوایم بازی کنیم.رفت و برگشتی.یه نفر با keyboard بازی می کنه و بقیه با joystick .اونی که با keyboard بازی می کنه ، بازی هایی که میهمانه و controller 2 هست ، نمی تونه بازی کنه.چطور می شه این مشکل رو حل کرد؟ چون توی setting نمی شه keyboard رو controller 2 کرد.
ممنون.
سلام
تو همون تنظیمات keyboard رو نمیشه کرد ولی کنارش چند تا سربرگ داره که اونا رو باید بزنی controller 2![]()
آموزش كار با برنامه PRO EVO Editing Studi لطفا بزاريد. و اينكه هنگام نصب همين برنامه اين پيغام رو ميده .
class not registered (EXception from hresult: 0x80040154 (regdb_e_class notreg)
منظور از اين پيغام چيست
بله...
در صورتی که فایلهای بازی شما کامل باشه. بیشتر شرکتها برای کم شدن میزان حجم بازی و رایت اون در حداقل dvd فایل های غیر ضروری مثل زبان، یا صداگذاری ها رو حذف میکنن.
برای اینکه مطمئن بشید که فایل های زبان شما کامل هست، از قسمت system setting روی language برید و بیبینید امکان انتخاب سایر زبان ها در قسمت commintary language وجود داره یا خیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)