درود.
دوست عزیز بله اخرین ورژن را ازسایت کسپرسکی دانلود ونصب کن.
نکته:سعی کن درمورد برنامه های امنیتی همیشه اخرین ورژن را نصب کنی.
موفق وپیروز باشید.
درود.
دوست عزیز بله اخرین ورژن را ازسایت کسپرسکی دانلود ونصب کن.
نکته:سعی کن درمورد برنامه های امنیتی همیشه اخرین ورژن را نصب کنی.
موفق وپیروز باشید.
مشکل من با دانلود منیجر و کاسپر حل نشد
لینک دانلود آخرین ورژن کاسپر رو یه نفر بزاره ورژن جدیدیش رو نصب کنم شاید درست بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه تر اینکه میخوام کسپرم موقع ریستارت تو اون صفحه آبی اول خودکار ویروس کشی کنه نه بعد از بالا اومدن ویندوز.............من اوست که داشتم برای ویروسکشی مفید تر و کاملتر ازم میخواست سیستم رو ریستارت کنم و بعد خودش ویروسها رو بااجازه خودم نابود میکرد ولی مدتی هست که از کسپر استفاده میکنم اما ازم نخواسته و مطمئنم ویروس فعال دارم که فقط زمان ریستارت حذف میشه چه کار کنم......؟
خلاصه شد مثلا............![]()
این کارو نمیتونه انجام بده.برای این کار فکر کنم باید دیسک نجات دانلود کنی.
دوستان این اپدیتهای کسپر خیلی حجمشون زیاد نیست؟...همشون بالای 3 مگابایت هستند......اینجوری که سر یه سال یه درایو میخوام فقط واسه اپدیت کسپر !
دیسک نجات کسپر ..................؟این کارو نمیتونه انجام بده.برای این کار فکر کنم باید دیسک نجات دانلود کنی.
چه جوری هستش .............؟
آدرسی .......چیزی ندارین..............؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من کسپر رو نصب کردم بعد یادم افتاد که نمیخواستم توی C نصب بشه
بعد با Removal tool خود کسپراسکای پاکش کردم وریستارت کردم
ولی هنوز فایل هاش مونده و پاک نمیشه و این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در ضمن گسپر اسکای دیگه هیچ جای سیستم نصب نمیشه
راهنمایی کنید
دوستان خاطرشون هست که من مشکل فعال کردن کسپرسکی رو داشتم و ارور میداد که کد شما مربوط به این منطقه نیست ؟
حالا که داشتم پکشو آماده میکردم تا صبح برم همونجایی که خریدم ، دیدم روی سی دی حک شده که KIS 2010 MADE IN MALAYSIA . حالا ممکن هست کلید من واسه مالزی صادر شده باشه ؟ اگر اینجوری هست بگید چطوری IP رو به کشور مالزی تغییر بدم و ببینم فعال میشه یا نه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)