سلام وقتتون بخیر سوالی داشتم ممنون میشم ج بدید
من دارم داخل word2007 مطالبی رو تایپ میکنم ک سایز فارسی ها باید14 و کلمات انگلیش باید12 باشه ولی همه با یه اندازه انتخاب میشن میشه راههنماییم کنید چطور این کارو انجام بدم ممنون میشم
من دارم داخل word2007 مطالبی رو تایپ میکنم ک سایز فارسی ها باید14 و کلمات انگلیش باید12 باشه ولی همه با یه اندازه انتخاب میشن میشه راههنماییم کنید چطور این کارو انجام بدم ممنون میشم
crtl+a
کلیک راست
گزینه FONT
2 قسمت داره که میتونید برای هر 2 زبانبصورت جدا فونت انتخاب کنید
![]()
ممنون از راهنماییتون
یه سئوال فوری و ضروری دارم
سلام تو وورد 50 صفحه متن فارسی تایپ کردم چند بارهم سیو کردم بستم و واکرد و همه چی مرتب بوده اما الان همه چیرو علامت سئوال نشون میده .. چیکار بایست بکنم...چطور زحماتم رو نجات بدم ؟ این مشکل چرا پیش میاد و چطور باید جلوگیری کرد ازش...لطفاً کمک کنین هم متن هارو نجات بدم و همینکه چطور برای بلاهای بعدی پیشگیری کنم
یه سوال : من دارم یک متن ترجمه می کنم. در حین ترجمه نیاز دارم که مدام زبان فارسی رو به انگلیسی تغییر بدم. مشکل من اینجاست که با تغییر زبان ، نوشته ها ایتالیک می شن! پس از تصحیح نوشته هنگامی که دوباره می خوام بر گردم به زبان قبلی بازم این اتفاق می افته
شاید یه وقت تنظیمات استایلی که باهاش می نویسید (مثلا نرمال) رو تغییر دادین به ایتالیک
چه جور به حالت اول برگردونم؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
ویرایش: خودم متوجه شدم! طاهرا بجای استفاده از کلید های ctrl+I برای تغییر حالت به ایتالیک از دکمه های ctrl+shift+I استفاده کرده بودم. با استفاده مجدد این دکمه مشکل حل شد.
Last edited by omidshsh; 05-07-2013 at 12:33.
سلام میشه ایدیِ یاهوتو بدی باهات کار دارم...
هيشكي منودوس نداره
چراتوهرتاپيكي سوالي ميگم كسي جوابي نميده؟يابايدچندبارتكراركنم شايدكسي ببينه؟
-------------------
با درود و عرض خسته نباشيد.
در مورد mailings مشكلي كه دارم اينه كه حالا اگه مطلب تكراري علاوه بر مثلا نام و...عكس هم بود، واسه هر اسمي عكسشم بياره چيكاركنم؟
ممنون ميشم اگه راه حلي بود يانرم افزارديگه اي كه انجام بده،به ايميلم هم بفرستين...
ضمنا Data Source من فايل اكسل هست.
--------------------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)