تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 861 از 2403 اولاول ... 36176181185185785885986086186286386486587191196113611861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,601 به 8,610 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

در آغاز فعالیت axtrom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

فقط شاتله که این مشکل ها رو داره

اما بدون شوخی ، اندیشه ، تعداد آی پی هایی که داره ، بیشتر از تعداد یوزرها هست . واسه همین گاهی وقتها که آی پی ها پر میشه ، شما دیگه نمیتونی کانکت بشی تا 1 آی پی خالی بشه
    اون خانومه که تو اندیشه هست هم الکی طول میده که شاید 1 آی پی خالی بشه و شما کانکت بشی
    هیچ وقت قبول نمیکنن که مشکل از خودشونه
    دستت درد نكنه ، آره انديشه هست . يكسال قبل كه من گرفتم ازشون اين مشكل رو داشت ، بعد خوب شد ، بعد تابستون يه دوره اي اينطوري شد ، بعد دوباره خوب شد و الان بازم به اين بدبختي دچار شدم ! يه نكته ديگه هم تعداد آي پي ها بيشتر از يوزرهاست يا برعكسش ؟؟؟!!! بعدشم من رشت نيستم و از نمايندگي فومن انديشه (كه فقط همين يكي تويه فومن adsl ميده ) اشتراك گرفتم اگه شاتل يا هر كوفت زهرماريه ديگه اي بود حتماً ميرفتم از انديشه . اطلاع نداريد نمايندگي اونا رو چجوري ميشه گرفت ؟

2. این کاربر از axtrom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود

دوستان من میخوام مودم linksys wag120n بگیرم با اندیشه مشکلی نداره؟اگه نداره باید حتما کانفیگ بشه؟.در ضمن من از کجا این مودم بگیرم که قیمتش مناسب باشه؟؟
    سپاسگذارم .بدرود

سلام دوست عزیز
    مودم لینکسیسی که میخواین بگیرین هیچ مشکلی با اندیشه نداره و خیلی عالی کار میکنه.
    مودمهای لینکسیس در حال حاضر از نظر کیفیت ساخت از بهترینهای بازار هستند.
    چند ماه پیش برا یکی از دوستان دنبال این مدل بودم که تونستم از فروشگاه لاوان تو لاکانی بخرم. قیمتش با تخفیف حدود 75 تومن تموم شد الان نمیدونم چنده .. البته آقای jabarsink2000 عزیز هم مودمهای adsl رو با قیمت بسیار مناسب برا بچه های فوروم عرضه میکنند. اما نمیدونم الان این مدل مودم رو هم موجود دارند یا خیر و بهتره یه پیغام خصوصی به ایشون بدید سوال کنید.
    در مورد این مدل مودمها هم باید بگم با اینکه اینها آنتن خارجی ندارند و آنتن دهیشون کمی از مدلای دارای آنتن خارجی ضعیفتره اما برا استفاده خانگی کاملا قدرت سیگنال راضی کننده ای دارند و دوستم به راحتی تونست با بالاترین کیفیت از طریق wi-fi تو گوشیش حتی تو حیاط خونه یا خیابون جلوی خونشون با سرعت بالا و بدون افت کیفیت به اینترنت بیسیم دسترسی داشته باشه ... این مدل 2 تا آنتن داخلی داره و اگه بخوایم قدرت سیگنال بیسیمش رو مقایسه کنیم باید بگیم از همه مدلای بیسیم که یه دونه آنتن خارجی دارند قویتره و از مدلای 2 آنتن خارجی کمی ضعیفتره و کلا برا استفاده تو محیط منزل یکی از بهترین انتخابهاست . اگر هم هزینه زیاد براتون مهم نیست یا میخواین تو محیط شرکت یا فضای خیلی بزرگ از این مودمها استفاد کنید سراغ مدل linksys wag200n برین که بسیار عالی و آخر کیفیته و تنها ایرادش اینه که شاید اینجا گیر نیاد و قیمتش هم بالای 100 تومنه ... یا میتونید دنبال مدلهای دیگه باشین که 3 تا آنتن خارجی و سیگنال بیسیم قویتر دارند...

در مورد کانفیگ این مودم باید بگم که از 2 طریق امکان پذیره .. یکی همین روش متداول که از طریق browser شماره آی پی 192.168.1.1 رو وارد می کنید و صفحه تنظیمات باز میشه اونوقت دستی تنظیمات isp مثل vpi=8 , vci=35 رو وارد می کنید و اگر خواستید تو خونه 24 ساعته از اینترنت تو گوشی استفاده کنید و دائم نیاز به روشن بودن کامپیوتر و کانکت شدن دستی نباشه تنظیمات کانکشن رو داخل مودم وارد میکنید و با هر بار روشن شدن مودم همه وسائل بیسیم به شبکه دسترسی خواهند داشت .. بعدش هم باید به قسمت تنظیمات امنیتی وایرلس برین و برای شبکه بیسیمتون شناسه کاربری و رمز عبور تعیین کنید تا هر کسی که تو محدوده امواج بیسیم مودمتون هست نتونه مجانی ازش سوء استفاده کنه. از نظر تنظیمات امنیتی هم این مودم بسیار قوی هست و اگر بخواین خیلی حرفه ای و با امنیت خیلی بالا حالت بیسیمش رو تنظیم کنید باز هم امکانش براتون فراهمه ...

روش دوم و ساده تر برای تنظیم این مودم از طریق ویزارد هست ... همراه مودم یه سی دی نصب هست که اتوران داره و خیلی عالی و راحت مرحله به مرحله میتونید مودم رو تنظیم کنید و حتی مراحل تنظیم رمز عبور برای اینترنت بیسیم و .. هم تو همون مراحل تنظیم میشه و یه برنامه بسیار عالی برای مدیریت آسان شبکه خانگی تو همون سی دی هست که به صورت گرافیکی بهتون نشون میده که مثلا تو اون لحظه 2 تا سیستم از طریق کابل و یه گوشی موبایل به صورت بیسیم داره از اینترنت شبکتون استفاد میکنه و خیلی اطلاعات دیگه ... تنها مشکلی که من تو این مدل برخورد کردم این بود که برنامه مدیریت شبکه که تو سی دی اورجینال همراه مودم وجود داره متاسفانه نسخه دائمی نیست که این مشکل هم با جستجوی همون برنامه تو گوگل حل شد و نسخه کامل به همراه کرک به سادگی پیدا شد که بعد از uninstall نسخه آزمایشی و نصب نسخه دائمی به راحتی و بدون هیچ مشکلی کار کرد و با یه کلیک رو شکلک برنامه کنار ساعت کامپیوتر میشه تمام اتفاقات شبکه با سیم و بیسیم تو خونتون رو به صورت گرافیکی ببینید و کنترل کنید .
    اگر هم تو تنظیم این مدل مشکل داشتین میتونین ببرینش خود اندیشه براتون مجانی تنظیم کنه . فقط یادتون باشه 3 سری شناسه عبور و رمز + اسم شبکه بیسیم رو از قبل رو یه کاغذ یادداشت کنید و بهشون بدین براتون تنظیم کنن ...
    1- همین شناسه و رمز عبور اشتراکتون برای تنظیم کانکشن داخل خود مودم . اگر هم میخواین همیشه دستی و با کانکشن داخل ویندوز وصل شین بهشون این نکته رو بگین ..
    2- شناسه و رمز عبور خود مودم که معمولا به عنوان پیش فرض برای بیشتر مودمها "admin " انتخاب میشه اما بهتره برای امنیت بیشتر و اینکه کسی تنظیمات مودمتون رو دستکاری نکنه خودتون یه شناسه کاربری و رمز انتخاب کنید .. این همون رمزی هست که بعد از تایپ آی پی برای ورود به صفحه تنظیمات مودم ازتون سوال میشه .
    3- برای شبکه بیسیم مودمتون یه اسم در نظر میگیره که باید اون رو خودتون انتخاب کنید مثلا اسمش رو میذارین goldlink .. هر وقت که با یه وسیله بیسیم مثلا گوشی موبایل برای سیگنال بیسیم wi fi جستجو کنید ممکنه چند تا شبکه بیسیم تو محدوده خونتون شناسایی کنه که ممکنه مال همسایتون باشه یا اداره نزدیک خونتون ! هر کدوم از شبکه های بیسیم یه اسمی دارند و اونوقت شما اسم goldlink رو هم به نوان مثال بینشون میبینید و انتخابش میکنید ..
    4 - مهمترین رمزی که باید انتخاب کنید برای ورود به شبکه بیسیمتون هست. هر وقت با گوشی بخواید شبکه بیسیمتون رو انتخاب کنید و به اینترنت وصل شید ازتون این رمز عبور رو میخواد ... این ساده ترین حالت تنظیم هست و به نظرم برای تنظیم خانگی همین قدر کافیه اما اگه بخواین حتی میتونید این مدل مودم رو طوری تنظیم کنید که بجز گوشی موبایل خودتون هیچ گوشی موبایل دیگه حتی با داشتن رمز عبور نتونه از اینترنتش استفاده کنه ! ...
    با توجه به سیستم رمز گذاری بسیار قوی که این مدل مودم به کار میبره یه تنظیمی هم داره که با تیک زدن اون هر 1 ساعت یه بار رمز داخلی و طریقه کد شدن ارتباط بیسیم به صورت اتفاقی و شانسی تغییر میکنه و تا حد زیادی خیالتون راحته کسی دزدکی از اینترنت بیسیمتون نمیتونه استفاده کنه یا ارتباط بیسیمتون رو ه ک کنه ... البته سعی کنید رمزی هم که برای شبکه بیسیم انتخاب میکنید بیش از حد ساده نباشه و حداقل ترکیبی از چند حرف و عدد و حداقل یه کارکتر کامپیوتری مثل $ یا % یا # و ... باشه .

موفق باشید .
    Last edited by birak; 28-01-2011 at 16:52.

4. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دستت درد نكنه ، آره انديشه هست . يكسال قبل كه من گرفتم ازشون اين مشكل رو داشت ، بعد خوب شد ، بعد تابستون يه دوره اي اينطوري شد ، بعد دوباره خوب شد و الان بازم به اين بدبختي دچار شدم ! يه نكته ديگه هم تعداد آي پي ها بيشتر از يوزرهاست يا برعكسش ؟؟؟!!! بعدشم من رشت نيستم و از نمايندگي فومن انديشه (كه فقط همين يكي تويه فومن adsl ميده ) اشتراك گرفتم اگه شاتل يا هر كوفت زهرماريه ديگه اي بود حتماً ميرفتم از انديشه . اطلاع نداريد نمايندگي اونا رو چجوري ميشه گرفت ؟

تعداد یوزرها بیشتر از تعداد آی پی هست....
    وقتی آی پی خالی نباشه که به شما تعلق بگیره ، این مشکل به وجود میاد
    برای حل مشکل پیشنهاد میشه که آی پی اختصاصی بگیرین

نمایندگی هم فکر نمیکنم به این سادگی ها بددن
    اما باید پرس و جو کنین

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرعت اینترنت من تو چالوس :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض افتتاح شعبه اصلی پارس انلاین رشت

پارس انلاین دفتر خودشو در رشت راه اندازی کرده و خدمات بهتری نسبت به نمایندشون پارس وی ارائه میدن الان روی پکیجهای سه ماهشون یک ماه رایگان میدن و قیمتاشون پاین تر اومده در ضمن میگن یه لینک جدید STM155 به پهنای باندشون اضافه کردن
    ادرس:روبروی استانداری مجتمع ونوس
    تلفن:2261030و2261022

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان مربوط یه گیلان میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این آلان یعنی زیاده؟؟ چه سرویسه؟ سرویس 2 مگی که الآن من دارم از شاتل بیشتر از اینه سرعتش. ولی اگه لتنسیت همیشه اینجوری باشه عالیه!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

آی اس پی شهراد ، یکی از آی اس پی های خفن در مورد پینگه

تعریفش رو زیاد شنیدم

11. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

شاتل :-o

دمشششووون گرممممم
    چیکار کردن؟؟
    پینگ ترکونده

13. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

الان مربوط یه گیلان میشه؟
    سلام دوست عزیز.برای مقایسه گذاشتم.

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

این آلان یعنی زیاده؟؟ چه سرویسه؟ سرویس 2 مگی که الآن من دارم از شاتل بیشتر از اینه سرعتش. ولی اگه لتنسیت همیشه اینجوری باشه عالیه!
    سلام.سرویس 2 مگ ترافیک 20 گیگ.

15. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •