اين عكسها رو با دوربين عكاسي ميگيرن يا اديت شده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين عكسها رو با دوربين عكاسي ميگيرن يا اديت شده؟
مسلما ادیت شده
ولی ..... (خواهشاً سوالات فنی و غیره رو در تاپیک مربوط به خودش بپرسید)
این دو تصویر با هم قابل قیاس نیستند
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
گیر می دم تا دقیق صحبت کنی
موفق باشی
---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
پدر جان من از 1362 عکاسی میکنم واز 1371 هم عکاسی دیجیتال می کنم(آره درسته 1371 معادل 1991-2)
Last edited by sastwhc; 16-03-2011 at 09:43.
در مورد قسمت اولش باید بگم به ریاضیات مهندسی و حتی در بعضی موارد به ریاضیات جدید هم نیاز پیدا میشه در مورد دوم ممکنه کار زمان بری باشه و پشتکار بیشتری می خواد و در مورد سوم هم شما با چه نرم افزاری می تونین رو هر پیکسل تصویر رنگی (حتی می تونین پیکسل رو به 1000-10000 یا تعداد بیشتری بخش هم تقسیم کرد) کار کنین و نویز رو از اون خارج کنین یا تغییرات دلخواه رو تو اون اعمال کنین ممکنه بگین 1/1000 پیکسل که اصلا تو عکس دیده نمیشه که جواب اینه اگه سایز چاپ عکس بزرگ باشه کاملا تاثیرگذاره
البته نرم افزارای زیادی مسلما نوشته شده که این کارا رو می کنن ولی در استفاده عموم نیستن و شرکت های تولید کننده دوربین برای جنبه های تبلیغاتی در بهبود کیفیت عکس ها مطمئنا از اونا استفاده می کنن، ولی مورد در دسترس ما همون نرم افزاره...
متشکرم
چه توضیح مختصری
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین. اون دو تصویر هم به عنوان نمونه گزاشتم.بقیه عکس ها تو لینکی گزاشتم هست![]()
سلام
.
.
من بالاخره چی بخرم تا 400 یا 350 تومن..............................بگید دیگه.........
.
.
یه چنتا مدل که کار کردید...............بگید............
شما چرا اینجوری می نویسی ؟؟ !
همون SX210 دوربین خوبیه .
Panasonic TZ8 هم خوبه
ولی انتخلب نهایی رو باید خودتون با توجه به نیازتون انجام بدین
60D و 600D و D7000 و ِ3100
برای نیمه حرفه ای نیاز نیست که دوربین slr باشه (لنز خور )
شما میتونید یه SX30 یا FZ100 بخرید با حدود 550 تومن
>>>>>>>>>>>>>>>>قیمت Canon 1100D چقدر هست؟
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
مشخصات فنی:
Price: $599.00
دوربین خوبیه اما فکر نکنم تو بازار باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)