تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 861 از 949 اولاول ... 361761811851857858859860861862863864865871911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,601 به 8,610 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

تهران نیستم که طرف می خواست از تهران بیاد واسه چیزی که خودشم میدونست الکیه و نیازی به تست نیست چون خط داره داد میزنه من عالیم ...
    بهونه ندارن از صبح کلا تماس داشتن باهام .
    الانم دارم از طریق ادمین اینستاشون پیگیری می کنم گفت تا درست نشه ول نمی کنم ..

چیکار داری بگذار بیاد بعد تست کرد مشکل از طرف خودشون بود بگو هزینه کارشناس رو باید خود شرکت بده. الان چیزی نگو

2. این کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان زنگ زدن گفتن تو مرکز ما بیشتر از 4 مگ نمی تونن سرعت بدن تازه مرکز شلوغ و پرکاربری هم هست و تمام شرکتا سرعت بالا میدن الا فن آوا ...
    به من گفت باید بهتون می گفتن که سرعت بالا نمیدن اما نگفتن و منو کلی علاف کردن ...
    منم شنبه تخلیه می کنم و برمیگردم های وب ...

4. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

الان زنگ زدم واحد فروش میدونید به من چی گفتن؟ میگه ما پورت خالی نداریم و مبلغ واریزی رو بهتون برگشت میدیم 3-4 روز دیگه! یک هفتس ما رو علاف کردن حالا میگن پورت نداریم تو سایتشون که شماره وارد میکنم میگه امکان ارائه سرویس وجود دارد!!! همون بهتر که رانژه نشد پولمو نریختم تو جوب حالا موندم کدوم شرکت برم به نظرتون شاتل خوبه؟

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نمیدونم چه ربطی داره ولی از وقتی از های وب اومدم فن اوا نویز و کیفیت خطم خیلی بدتر شده

7. این کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

الان زنگ زدم واحد فروش میدونید به من چی گفتن؟ میگه ما پورت خالی نداریم و مبلغ واریزی رو بهتون برگشت میدیم 3-4 روز دیگه! یک هفتس ما رو علاف کردن حالا میگن پورت نداریم تو سایتشون که شماره وارد میکنم میگه امکان ارائه سرویس وجود دارد!!! همون بهتر که رانژه نشد پولمو نریختم تو جوب حالا موندم کدوم شرکت برم به نظرتون شاتل خوبه؟
    لطفا جاتونم بگید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال کم ربط
    تو این سایت زیاد می بینم که کاربر، از پارس آنلاین استفاده میکنه. پارس آنلاین مگه تو های وب حل نشد؟ اینا کاربرای قدیمن دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

نمیدونم چه ربطی داره ولی از وقتی از های وب اومدم فن اوا نویز و کیفیت خطم خیلی بدتر شده

فعلا که خط من وصل نشده ببینم چطوره
    ولی خط شما یا روی سرعت بالاتری هستش یا dsl mode فرق کرده و قبلا روی g.dmt بوده و الان احتمالا روی +adsl 2 هست

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سرعتت چنده ؟ ریت دانلود منظورمه .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درود دوستان، با پشتیبانی فن آوا در اینستاگرام صحبت کردم، در مورد دانلود شبانه بارها سوال کردم و بلاخره این جواب رو داد که سازمان فشار آورده ولی ما فقط سقف رو اعلام کردیم اما هیچ تغییراتی اعمال نکردیم و الان نامحدوده و کلا ضریب هم نمیخوره، اما مسلما هیچ تعهدی ندارن و هر لحظه امکان داره دبه کنن! در مورد اینکه چرا فقط 400 تا سایت به درد نخورد رو فقط نیم بها حساب می کنن هم جواب درستی ندادن من گفتم تو مصوبه به صراحت گفته شده که هر گونه ترافیک با میزبانی داخل کشور ترافیک داخلی محسوب میشه اما بازم گفتن سازمان فشار آورده، در ادامه گفتم چرا یه پست منتظ نمیکنین در مورد دانلود شبانه و اون موضوع ترافیک داخلی برای شفاف سازی گفتن نمیشه! با پشتیبانی دیده بان نت صحبت کردم که تعرفه هاش از فن اوا هم بهتره گفتش که مال طبق مصوبه 266 عمل می کنیم و هر آی پی که به سرورهای ایرانی متصل باشه ترافیک داخلی حساب می یاد در مورد دانلود شبانه ظاهرا الان با پرداخت هزینه این امکان وجود داره و گفتن از ماه آینده میخوان دانلود شبانه رایگان هم به سرویس ها اضافه کنن، اما با این حال هیچ کدوم از شرکت ها به صورت شفاف و واضح توضیح ندادن در مورد سرویساشون و جالبه حاظرم نیستن به صورت عمومی شفاف سازی کنن! در صورتی که تو یکی از بندهای مصوبه گفته شده تمام شرکت ها موظف هستند تمام اطلاعات سرویس هایی که دارن ارائه میدن رو اعلام کنن به مشترک!!!!!!
    تعرفه های دیده بان نت:
    https://didi.ir/price/

به روز رسانی:با یکی از دوستانی که اینترنت دیده بان نت تهیه کرده دارم در تلگرام صحبت می کنم و از سرویش راضیه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by nsm1000; 13-12-2017 at 14:24.

13. 3 کاربر از nsm1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سرعتت چنده ؟ ریت دانلود منظورمه .....
    كيفيت خط من كلا خوب نيست به علت دور بودن از مركز مخابراتي و خط نويز داره
    ريت دانلود هم روي هاي وب كه بودم تقريبا ٥ مگابيت بود الان به اينترنت ذغالي تبديل شده و ٢ مگابيت شده...

فعلا که خط من وصل نشده ببینم چطوره
    ولی خط شما یا روی سرعت بالاتری هستش یا dsl mode فرق کرده و قبلا روی g.dmt بوده و الان احتمالا روی +adsl 2 هست
    ريت خط رو گفتم پايين تر بيارن كه حداقل اينترنت وصل بشه الان گذاشتن رو ٤ مگابيت
    روي g.dmt بهتر ميشه وضعيت

15. این کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •