تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 860 از 1547 اولاول ... 3607608108508568578588598608618628638648709109601360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,591 به 8,600 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من شخصا به شدت با جهرمی مخالفم به خاطر سابقه ش و کلا خیلی چیزای دیگه که نمی خوام سر صحبت رو در موردش باز کنم ولی حال کردم با طرحی که داد واقعا کیف کردم!!!!
    همین که کم مصرفای خودخواه و خود بین رو آچمز کرده خودش واسه من کافیه !!!!
    منی که مصرف دارم گناهم چیه باید به پای کم مصرف جماعت نابود شم ؟ به چه دلیل ؟
    چرا باید این همه سال حق و امثال من نادیده گرفته شده باشه فقط تنها به این دلیل که بیشتر مردم کم مصرف بودن ؟ حالا فشار مالی یا شغلی و یا هرچیزی دیگه ای باعث شده که بقیه کم مصرف باشن من مهم نیست برام ولی میپرسم چرا ماها نادیده گرفته شدیم تو این چند سال صدامون در نیومد و فقط مثل ریگ پول گیگ دادیم ؟ شما کم مصرفا کجا بودید ؟ حالا که به ضررتون شده صداتون در اومده! جالبه !!!
    آقا من بازی ها استیمم رو باید چجوری دانلود میکردم با طرح قبلی ؟ شبانه که نداشتم حجم رورانه هم که کافی نبود ماهی 150 خرج کلی میکردم واسه نت بازم هیچی به هیچی !!!!
    مقصر منم شما بازی استیم ندارید ؟
    مقصر منم شما بازی اورجین ندارید و انلاین بازی نمی کنید یا نمی دونید حجم بازی های انلاین چقدره ؟ یا حجم بازی های کنسول چقدره ؟
    یکم منصف باشید و فقط خودتون رو نبینید !!!
    خیلی عالی شده که دیگه نمیشه با ده تومن 16 مگ خرید !!! اساسا نباید میشد و عالی شد که جلوش گرفته شد !!!!
    من خودم وضعم معمولیه آقا زاده نیستم بیام بگم خودم دارم شماها ندارید پس بسوزید ولی باید نگاه درست داشته باشم از طرف خودم مجبورم منصفانه نگاه کنم و چاره ای جز این ندارم اما هرچقدر هم منصفانه می بینم باز به این نتیجه میرسم حق ما پرمصرفا خیلی بیشتر از شما کم مصرف نادیده که چه عرض کنم کلا لحاظ نشده ! سالیان متوالی همین طور بوده و صدامون در نیومد جر اینکه حرض و تاسف خوردیم !!!!
    پی نوشت : من نظرم رو گفتم بحثی هم با کسی نداشتم و ندارم لطفا تحمل نظر مخالف رو داشته باشید تا تحمل نظر شما رو داشته باشند .

2. 8 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من شخصا به شدت با جهرمی مخالفم به خاطر سابقه ش و کلا خیلی چیزای دیگه که نمی خوام سر صحبت رو در موردش باز کنم ولی حال کردم با طرحی که داد واقعا کیف کردم!!!!
    همین که کم مصرفای خودخواه و خود بین رو آچمز کرده خودش واسه من کافیه !!!!
    منی که مصرف دارم گناهم چیه باید به پای کم مصرف جماعت نابود شم ؟ به چه دلیل ؟
    چرا باید این همه سال حق و امثال من نادیده گرفته شده باشه فقط تنها به این دلیل که بیشتر مردم کم مصرف بودن ؟ حالا فشار مالی یا شغلی و یا هرچیزی دیگه ای باعث شده که بقیه کم مصرف باشن من مهم نیست برام ولی میپرسم چرا ماها نادیده گرفته شدیم تو این چند سال صدامون در نیومد و فقط مثل ریگ پول گیگ دادیم ؟ شما کم مصرفا کجا بودید ؟ حالا که به ضررتون شده صداتون در اومده! جالبه !!!
    آقا من بازی ها استیمم رو باید چجوری دانلود میکردم با طرح قبلی ؟ شبانه که نداشتم حجم رورانه هم که کافی نبود ماهی 150 خرج کلی میکردم واسه نت بازم هیچی به هیچی !!!!
    مقصر منم شما بازی استیم ندارید ؟
    مقصر منم شما بازی اورجین ندارید و انلاین بازی نمی کنید یا نمی دونید حجم بازی های انلاین چقدره ؟ یا حجم بازی های کنسول چقدره ؟
    یکم منصف باشید و فقط خودتون رو نبینید !!!
    خیلی عالی شده که دیگه نمیشه با ده تومن 16 مگ خرید !!! اساسا نباید میشد و عالی شد که جلوش گرفته شد !!!!
    من خودم وضعم معمولیه آقا زاده نیستم بیام بگم خودم دارم شماها ندارید پس بسوزید ولی باید نگاه درست داشته باشم از طرف خودم مجبورم منصفانه نگاه کنم و چاره ای جز این ندارم اما هرچقدر هم منصفانه می بینم باز به این نتیجه میرسم حق ما پرمصرفا خیلی بیشتر از شما کم مصرف نادیده که چه عرض کنم کلا لحاظ نشده ! سالیان متوالی همین طور بوده و صدامون در نیومد جر اینکه حرض و تاسف خوردیم !!!!
    پی نوشت : من نظرم رو گفتم بحثی هم با کسی نداشتم و ندارم لطفا تحمل نظر مخالف رو داشته باشید تا تحمل نظر شما رو داشته باشند .
    دوست عزیز دمت گرم که نظرت رو دادی.آزادی که نظرت رو بگی.

اما دیگه توهین چرا. خودخواه خودبین

شما حقت هست که مصرف بالا داشته باشی و 1000 گیگ در ماه هم برای شمایی که مصرف داری و توان پرداختشو داری کم هم هستش.
    اما منه کم مصرف هم که توان پرداخت مبالغ بالا و گوشی درست درمون هم ندارم حق دارم که از نت adsl کشورم بتونم استفاده کنم

ایشالله که این طرحها که برای شما دوستان پر مصرف گذاشته شده هیچوقت لغو نشه.

راضی شدی.ما راضی به ناراضی شدن شما نیستیم

عجب جمله ای شد

در ضمن دمت گرم با معنی و محتوای امضات.
    Last edited by david-ebi; 19-12-2017 at 19:48.

4. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دزدتر از شاتل تا حالا ندیدم
    5 آذر سرویس 180 گیگ 18 ماهه 95 هزار تومان رو تو جشنواره خریدم ثبت نام کردم پول رو آنلاین واریز کردم و سریع سرویس اینترنت پارس آنلاین رو داشتم تخلیه کردم حد فاصله تخلیه تا رانژه این سرویس از پنل حذف کردن به دلیل اینکه سرویس های جدید آمده حالا هر چی تو این 25 روز تماس میگیرم میگن باید از تهران پنل شما رو نرم افزاری جلو ببرن !! باید صبر کنید
    چندبار هم 195 شکایت کردن اون ها هم شکایت منو فرستادن شاتل اونها هم زنگ زدن میگن صبر کنید تا تهران پنل رو درست کنه !
    واقعا مسخره هست جمهوری اسلامی هست ولی اینها تو روز روشن 25 روزه 95 هزار تومان پول منو گرفته نه سرویسی که انتخاب کردم میدن نه جواب درستی دزدی از این واضحتر

6. این کاربر از SKIPY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز دمت گرم که نظرت رو دادی.آزادی که نظرت رو بگی.

اما دیگه توهین چرا. خودخواه خودبین

شما حقت هست که مصرف بالا داشته باشی و 1000 گیگ در ماه هم برای شمایی که مصرف داری و توان پرداختشو داری کم هم هستش.
    اما منه کم مصرف هم که توان پرداخت مبالغ بالا و گوشی درست درمون هم ندارم حق دارم که از نت adsl کشورم بتونم استفاده کنم

ایشالله که این طرحها که برای شما دوستان پر مصرف گذاشته شده هیچوقت لغو نشه.

راضی شدی.ما راضی به ناراضی شدن شما نیستیم

عجب جمله ای شد
    دوست عزیز بیشترشون همین جورین من به شخصی انگ نمی زنم حرفمم اصلاح می کنم که منظورم همه نبودن اما بیشتریا همین جورین !!!!
    فقط میگن خودشون !!!
    اصلا حاظر نیستن قبول کنن دیگران هم منافع دارن !!!!
    شما یه کم مصرف بگو اومده باشه اینجا گفته باشه " این طرح به ضرر من شد اما من باهاش موافقم چون واسه پرمصرفا خوب شد" حتی بیاد یه ظاهر سازی کنه و بفهمه که ما چی کشیدیم تو سال های اخیر!!!
    من شخصا خیلی عذاب کشیدم با نت حجمی همه ما عذاب کشیدیم !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز بیشترشون همین جورین من به شخصی انگ نمی زنم حرفمم اصلاح می کنم که منظورم همه نبودن اما بیشتریا همین جورین !!!!
    فقط میگن خودشون !!!
    اصلا حاظر نیستن قبول کنن دیگران هم منافع دارن !!!!
    شما یه کم مصرف بگو اومده باشه اینجا گفته باشه " این طرح به ضرر من شد اما من باهاش موافقم چون واسه پرمصرفا خوب شد" حتی بیاد یه ظاهر سازی کنه و بفهمه که ما چی کشیدیم تو سال های اخیر!!!
    من شخصا خیلی عذاب کشیدم با نت حجمی همه ما عذاب کشیدیم !!!
    دوست عزیز توهین در یک فروم عمومی به هر بهانه و علتی اشتباهه و کار درستی نیست.

حالا بگذریم.همونطور که دیدید اعتراض کم مصرفها هیچگاه و هرگز منجر به تغییر طرحهای غیر حجمی حال حاضر نخواهد شد و در خوشبینانه ترین حالت برای کم مصرفها طبق گفته وزیر بسته های ویژه می گذارند تا اونها هم بتونند از سرعت بالا و حجم کمتر و بالطبع هزینه کمتر استفاده کنند.

بنابراین باید بدانید که هیچگاه اعتراض کم مصرفها به ضرر شما تمام نخواهد شد که ما هم راضی به آن نیستیم.

پس حالا چرا یک کاربر پرمصرف(که از نظر من پر مصرف هم نیستند حتی با ماهی 1000 گیگ مصرف) باید اینقدر در برابر کاربران کم مصرف موضع شدید بگیره؟

یعنی در این شرایطی که گفتم شما هم باید از ما حمایت کنید.

من هم تا الان ندیدم که یک کاربر پرمصرف بیاد بگه این طرح به نفعه منه اما من باهاش موافق نیستم چون به ضرر کم مصرفهاست؟

9. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما نباید حقیقت رو با توهین اشتباه بگیرید !!! خطای شما اینجاست !!! بارها دیدم کم مصرفا فقط خودشون رو می بینن و این معناش یعنی خود بینی و منفعت طلبی !!! اساسا ملت ما همین جور هست در مقیاس وسیع ترش !!! فقط منافع شخصی ...و منافع مملکتی پشیزی اررش نداره برای کسی!!!!
    بله این موضوع بزودی حل میشه و شما بیشتر درک خواهید کرد که چه هزینه ای ما پرمصرف دادیم تو چند سال اخیر!!! شما هم مجبور میشین برای سرعت پول بدین همون طور که ما برای حجم پول گزافی میدادیم !
    من به سهم خودم هنوز هم برای منافع کم مصرفا ارزش قائلم !!! اشتباه نشه !!!! من میدونم محدودیت مالی یعنی چی و اینکه وضع اکثریت مشکل داره که من هم از این قاعده مستثنا نیستم حالا کم و بیش داره ولی در اصل مشکل مشترک همه ما هست !!! اما انتظار هست که ماها هم دیده بشیم !!! من نباید هزینه بدم چون که پر مصرفم و میخوام آزاد باشم تو مصرف!!!!
    شما این مساله رو هیچوقت نمی بینید چون مثل آزاد شدن پرنده از قفس هست !!! هیچ پرنده ای دوست نداره بازبرگرده تو قفس !!!
    Last edited by George Shelly; 19-12-2017 at 20:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

شما نباید حقیقت رو با توهین اشتباه بگیرید !!! خطای شما اینجاست !!! بارها دیدم کم مصرفا فقط خودشون رو می بینن و این معناش یعنی خود بینی و منفعت طلبی !!! اساسا ملت ما همین جور هست در مقیاس وسیع ترش !!! فقط منافع شخصی ...و منافع مملکتی پشیزی اررش نداره برای کسی!!!!
    بله این موضوع بزودی حل میشه و شما بیشتر درک خواهید کرد که چه هزینه ای ما پرمصرف دادیم تو چند سال اخیر!!! شما هم مجبور میشین برای سرعت پول بدین همون طور که ما برای حجم پول گزافی میدادیم !
    من به سهم خودم هنوز هم برای منافع کم مصرفا ارزش قائلم !!! اشتباه نشه !!!! من میدونم محدودیت مالی یعنی چی و اینکه وضع اکثریت مشکل داره که من هم از این قاعده مستثنا نیستم حالا کم و بیش داره ولی در اصل مشکل مشترک همه ما هست !!! اما انتظار هست که ماها هم دیده بشیم !!! من نباید هزینه بدم چون که پر مصرفم و میخوام آزاد باشم تو مصرف!!!!
    شما این مساله رو هیچوقت نمی بینید چون مثل آزاد شدن پرنده از قفس هست !!! هیچ پرنده ای دوست نداره بازبرگرده تو قفس !!!
    و هیچ منصفی هم نباید راضی باشه با آزاد شدن خودش از قفس دیگری به قفس بیفته.

منظور من اینه که حتی اگر اکثر کم مصرفها همونطور که شما میگید باشند اینجا که جای توهین و ناسزا نیست.با هم دوستانه صحبت می کنیم.هممون از اون بالاییها در این زمینه کشیدیم و داریم می کشیم.

ضمن اینکه بازم میگم مطمئن باشید این اعتراضات کم مصرفها هیچوقت منجر به تغییر طرحهای غیر حجمی حال حاضر نمdشه و نهایتا برامون چند تا بسته ویژه میزارن.

پس شما هم در این اعتراض با ما باشید.

موفق باشید
    Last edited by david-ebi; 19-12-2017 at 20:37.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سرویس ده تومنی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

این سرویس از کجا؟همون سرویسی بود که شاتل گذاشت و حذفش کرد؟(4گیگ بین الملل با پهنای باند باز)

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این سرویس از کجا؟همون سرویسی بود که شاتل گذاشت و حذفش کرد؟(4گیگ بین الملل با پهنای باند باز)
    اره همونه..

15. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •