تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 860 از 1320 اولاول ... 360760810850856857858859860861862863864870910960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,591 به 8,600 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

امروز رفتم سیمکارتم رو به 4G تبدیل کردم بعدش رو گوشی تست گرفتم سرعت از 8 مگ بالاتر نمیرفت سیم کارت قبلی مو که 1 ماه پیش فورجی کردم درسته و اینجوری نیست نمیدونم به خاطر این بسته 15 گیگ که دادن روش محدود کردن یا چیز دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

امروز رفتم سیمکارتم رو به 4G تبدیل کردم بعدش رو گوشی تست گرفتم سرعت از 8 مگ بالاتر نمیرفت سیم کارت قبلی مو که 1 ماه پیش فورجی کردم درسته و اینجوری نیست نمیدونم به خاطر این بسته 15 گیگ که دادن روش محدود کردن یا چیز دیگه
    بعضی سیما محدوده

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

هر کس محدود میشه پیشنهاد میکنم که ترابرد کنن چون به هییییییچ وجه درست نشد هر چی که ما تلاش کردیم . کارمند های حمار اول با پر رویی و بیشرفی تمام هم خودشون رو میزنن به بی خبری و بازیت می دن 2 یا 3 روز
    آخر هم هیچی
    Last edited by britain; 16-09-2017 at 16:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

اقا من دو روزه فورجي كردم سيمم رو ولي خبري از اين پونزده گيگ نيست چيكار كنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام،

دوستان این قضیه محدود شدن سیم کارت ها رو ٨ مگ منظورشون دقیقا ٨ مگابیته یا ٨ مگابایت؟ یعنی با IDM با چه سرعتی میشه دانلود کرد اگر سیم کارت محدود شده باشه؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

سلام،

دوستان این قضیه محدود شدن سیم کارت ها رو ٨ مگ منظورشون دقیقا ٨ مگابیته یا ٨ مگابایت؟ یعنی با IDM با چه سرعتی میشه دانلود کرد اگر سیم کارت محدود شده باشه؟

ممنون
    هشت مگابيت هست كه ميشه يك مگابايت

7. این کاربر از mehran0805 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

هشت مگابيت هست كه ميشه يك مگابايت

پس بگو از روزی که سیم حمار آخرت رو گرفتم بیشتر از ۱ مگ رو نمی داد با اینکه فورجی پلاس هم بود . پس زدن محدودش کردن از همون اول [emoji55]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

9. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

من به سیمکارت زدم رو گوشی پیامش اومد

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ماکسیموم 24 ساعته میاد تو حسابت برو تو اپ همراه من چک کن برای من حتی پیامک 15 گیگ نیومد اما فعال شده بود و رفته بود رزرو

Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk

12. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اشتراک زیرساخت شبکه 4G بین اپراتور اول و سوم

دو اپراتور همراه اول و رایتل در راستای عرضه خدمات بهتر و تقویت زیرساخت‌های شبکه 4G خود اقدام به اشتراک گذاری این شبکه‌ها نموده و برای نخستین بار در کشور سیستم «RAN Sharing» را راه اندازی نمودند. این عمل باعث بهبود سرعت و همچنین ارایه خدمات 4G هر دو اپراتور خواهد شد.

مدیرعامل همراه اول، «وحید صدوقی» در گفتگو با رسانه‌ها خبر از این همکاری برد برد از اواسط اردیبهشت‌ ماه 1396 داده و گفت: « تاکنون بیش از 10 هزار سایت نسل چهارم را راه‌اندازی کرده‌ایم ولی با توجه به اینکه از زمان ارتقای پروانه به 3G و 4G، فرکانس مناسبی به ما واگذار نشد تنها توانستیم 5 مگ از فرکانس 1800 مگاهرتز نسل دوم را به این شبکه تزریق کنیم.»

RAN Sharing یک همکاری برد برد بین دو اپراتور با ایجاد این همکاری دو سویه رایتل توانسته شهرهایی که در آن سرویس نسل چهارم را ارایه می‌دهد از 21 شهر به 710 شهر ارتقا دهد و همچنین از آن سو، همراه اول فراکانس لازم برای امور توسعه‌ای خود را به دست آورده و سرعت بهتری را در اینترنت نسل چهارم به مشترکین خود ارایه می‌دهد. به عنوان مثال سرعت 4G در شهر تبریز از 15 به 100 مگابیت بر ثانیه رسیده است.

این سیستم به نوعی یک دادوستد شبکه‌ای و کنش تجاری تلقی می‌شود که با صورت پذیرفتن آن باعث می‌شود هر دو اپراتور بتوانند از فرکانس‌های یکدیگر و زیرساخت‌های 4G همدیگر استفاده مشترک کنند و ظرفیت سالانه فرکانس شبکه LTE خود را بالا ببرند.

طبق گفته‌های صدوقی، این اقدامات با تکیه بر اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی ارزی و کاهش هزینه‌های هر دو اپراتور صورت گرفته و باعث شده که هر دوی این شرکت‌ها به نتایج مطلوب و سودمندی در بازار کار خود برسند که در نهایت به رضایت مشترکین این سرویس‌ها ختم شود.

14. 4 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •