انصافا این دیگه خیلی خنده داره خدایش الا بخوایی ی سوپر مارکت کوچک بزنی حداقلش دیگه 6ماه طول میکشه تا به نقطه سر به سر برسی .ایرانسل با این پوشش ضعیفش که هنوز کمتر از 50 درصد از کشور رو تحت پوشش 3g برده میخواد ی ماهه به نقطه ی سر به سر برسه.![]()
انصافا این دیگه خیلی خنده داره خدایش الا بخوایی ی سوپر مارکت کوچک بزنی حداقلش دیگه 6ماه طول میکشه تا به نقطه سر به سر برسی .ایرانسل با این پوشش ضعیفش که هنوز کمتر از 50 درصد از کشور رو تحت پوشش 3g برده میخواد ی ماهه به نقطه ی سر به سر برسه.![]()
سلام انتن در طرف طرف های انتن پارلاق و کوچه های اطراف خوب نیست سایت انا هم تا انجا جواب نمیده
رضا جان واقعا شرکت ایرانسل ترکیده . سه ساله وایمکس دارم تو اندیمشک اینقدر داغونه که هر روز وضعش بدتر میشد الانم رفتم adsl ثبت نام کردم. تو سایت 195 شکایت کردم زنگ میزدن که بخش شبکه گفتن بهترش کردیم برات ولی دروغ بود و اصلا جالب نبود و الان بدتر شده . دو روز پیش تماس گرفتن گفتن تو شهر شما کاربر زیاد نمی تونیم سرویس خوب ارائه بدیم بیا پول مودم بهت بدیم .به پول سه سال پیش که گرفتی 38 هزار تومن :-\ . گفتم ببخشید منو ساده فرض کردین . شماها خودت قبلا گفتی به یه دکل 300 نفر وصله اون بدبختا سرعتشون 3 کیلو بایتم نیست باید چیکار کنن ؟! همش دروغ میگفت ما قصد توسعه داریم .گفتم خود دزفولی گفته وایمکس توسعه داده نمیشه و من راضی نشدم و خداحافظ .
میخوام بگم واقعا ایرانسل بی درپیکره . دو سال دیگه که کاربر زیاد بشه سرعت افت کنه میگن آره کاربر زیاده . دکلا کشش ندارن . الانم مودماش رو هیچکس با این بسته ها نمیخره . خوشحالم که از 18 میلیون شده 9 میلیون که بفهمه همه چی سود نیست . امیدوارم خدا آقای دزفولی رو شفا بده که فقط فکر سوده و نه فکر کیفیت!
سلام رضا جان . منی که تا چند وقت پیش فقط میگفتم ایرانسل ایرانسل الان هرکسی که میگه میخوام اینترنت ایرانسلو بگیرم بد و بیراه بهش میگم ! دیگه هیچکس از دوستام استفاده نمیکنن . فقط چند نفری هستن که بسته هاشون یه ماهه بود دیگه کم کم آخراشه . مطمئن باش آقا رضا اون ۱۸ میلیونی که شده ۹.۵ میلیون تا یه ماه دیگه به ۵-۶ میلیون هم میرسه شاید هم کمتر . منم به نوبه خودم به هرکسی که برسم و بدونم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه توصیه میکنم دیگه از این دزد استفاده نکنه . این دیگه آخر دزدیه . من تمام تلاشمو میکنم و وظیفه خودم میدونم که به بقیه توصیه کنم تا از پشتیبانی از این ایرانسل دزد جلوگیری کنم تا بفهمه چه غلطی کرده و چه گ...ی خورده . ببخشید یکم بی ادبانه صحبت کردم ولی خیلی بی انصافیه . ممنون
[QUOTE=rezarain88;8516517]اینجا که منطقه مسکونی هستش. از چه لحاظ منطقه حساسی هست ؟ آخه رایتل هم الان بالای همین پاساژ دکل داره. همراه اول که فقط دکل خالی زده گذاشته رفته.
سعی میکنم خصوصی جواب بدهم.
سلام همشهری. صبرکنید هر دو سایت به ظرفیت100 در صدی برسد . اگه نشد حتما تجهیز میکنیم.
سلام. حق با شما است. وضع ایرانسل این روز ها خوب نیست. من هم شما را درک مبکنم. پس از تحریم فقط بنیاد مستضعفان است که سرمایه گذاری کرده است. یک دلار از خارج هم سرمایه گذاری نکردند.
سلام اقا رضا
گفتید دیروز 4جی اهواز راه می افته ولی خبری نشد؟
منطقه ما بین چهارشیر و فلکه فرودگاه است وضعیت 3g هم تا 20 روز پیش که بسته داشتم خوب بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)