تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 860 از 3347 اولاول ... 36076081085085685785885986086186286386487091096013601860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,591 به 8,600 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان. اخرین وضعیتی که صبح امروز گرفتیم ناامید کننده است. در نبود ما شرکت خود سرانه قیمت بسته ها را بالا برد. 3 ماه از برنامه عقب هستیم در کل کشور. گرما در چنوب کشور در راه است تا اوایل فروردین فقط فرصت داریم. خدمت دوستان باید عرض کنم 20 روز است که نصب تجهیزات تقریبا متوقف شده است. امار فروش نشان میدهد با اضافه شدن قیمت بسته ها فروش به شدت کاهش یافته و تا امروز شرکت به نقطه سر به سر نرسیده. یعنی هزینه ای که تا حالا کرده نتوانسته از محل درامد براورده کند. امید همکاران به مودم بود که فروش 45 هزار تایی مودم ناامید کننده است.
    شرکت نتوانست زمان بحرانی را کنترل کند. زمانی که با فروش بیشتر و سود کمتر قابل کنترل بود. پیشنهاد هایی شد ولی افرادی در شرکت هستند که میخواهند ضرر را با ضرر جبران کنند. شرکت در شرایط سختی قرار دارد. فغلا امید شرکت به شبکه ملی است تا هزینه ورودی را کنترل کند. امار نشان داد تا امروز نزدیک 18 میلیون نفر از 3gاستفاده کردند که در 20 روز گذشته به 9.5 میلیون نفر کاهش یافته. این امار تکان دهنده است. به علت فشاری که از شرکت است از داددن اطلاعات زیاد عذر خواهی میکنم.
    انصافا این دیگه خیلی خنده داره خدایش الا بخوایی ی سوپر مارکت کوچک بزنی حداقلش دیگه 6ماه طول میکشه تا به نقطه سر به سر برسی .ایرانسل با این پوشش ضعیفش که هنوز کمتر از 50 درصد از کشور رو تحت پوشش 3g برده میخواد ی ماهه به نقطه ی سر به سر برسه.

2. 2 کاربر از mehrdad..7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام همشهری. بله شما درست میفزمیید. ولی دو دکل ارتباطات سیار و vrt پایین تر از لاله همانی که تازه رنگ شده و سفید وقرمز است تجهیز شده اگر vrt روی لاله و کارپیشه بتواند کار کند سایت شما تجهیز نخواهد شد ولی اگر جواب ندهد به زودی این سایت هم تجهیز خواهد شد. از سایت انا راضی هستید یا خوب جواب جواب نمیده
    سلام انتن در طرف طرف های انتن پارلاق و کوچه های اطراف خوب نیست سایت انا هم تا انجا جواب نمیده

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

رضا جان واقعا شرکت ایرانسل ترکیده . سه ساله وایمکس دارم تو اندیمشک اینقدر داغونه که هر روز وضعش بدتر میشد الانم رفتم adsl ثبت نام کردم. تو سایت 195 شکایت کردم زنگ میزدن که بخش شبکه گفتن بهترش کردیم برات ولی دروغ بود و اصلا جالب نبود و الان بدتر شده . دو روز پیش تماس گرفتن گفتن تو شهر شما کاربر زیاد نمی تونیم سرویس خوب ارائه بدیم بیا پول مودم بهت بدیم .به پول سه سال پیش که گرفتی 38 هزار تومن :-\ . گفتم ببخشید منو ساده فرض کردین . شماها خودت قبلا گفتی به یه دکل 300 نفر وصله اون بدبختا سرعتشون 3 کیلو بایتم نیست باید چیکار کنن ؟! همش دروغ میگفت ما قصد توسعه داریم .گفتم خود دزفولی گفته وایمکس توسعه داده نمیشه و من راضی نشدم و خداحافظ .
    میخوام بگم واقعا ایرانسل بی درپیکره . دو سال دیگه که کاربر زیاد بشه سرعت افت کنه میگن آره کاربر زیاده . دکلا کشش ندارن . الانم مودماش رو هیچکس با این بسته ها نمیخره . خوشحالم که از 18 میلیون شده 9 میلیون که بفهمه همه چی سود نیست . امیدوارم خدا آقای دزفولی رو شفا بده که فقط فکر سوده و نه فکر کیفیت!

5. 2 کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sa_mo1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام رضا جان . منی که تا چند وقت پیش فقط میگفتم ایرانسل ایرانسل الان هرکسی که میگه میخوام اینترنت ایرانسلو بگیرم بد و بیراه بهش میگم ! دیگه هیچکس از دوستام استفاده نمیکنن . فقط چند نفری هستن که بسته هاشون یه ماهه بود دیگه کم کم آخراشه . مطمئن باش آقا رضا اون ۱۸ میلیونی که شده ۹.۵ میلیون تا یه ماه دیگه به ۵-۶ میلیون هم میرسه شاید هم کمتر . منم به نوبه خودم به هرکسی که برسم و بدونم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه توصیه میکنم دیگه از این دزد استفاده نکنه . این دیگه آخر دزدیه . من تمام تلاشمو میکنم و وظیفه خودم میدونم که به بقیه توصیه کنم تا از پشتیبانی از این ایرانسل دزد جلوگیری کنم تا بفهمه چه غلطی کرده و چه گ...ی خورده . ببخشید یکم بی ادبانه صحبت کردم ولی خیلی بی انصافیه . ممنون

7. 4 کاربر از sa_mo1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

[QUOTE=rezarain88;8516517]
    ایرانسل مد نظر بود . منطقه حساسی قرار دارید.
    اینجا که منطقه مسکونی هستش. از چه لحاظ منطقه حساسی هست ؟ آخه رایتل هم الان بالای همین پاساژ دکل داره. همراه اول که فقط دکل خالی زده گذاشته رفته.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مهندس رضا جان
    در جلسات شهری شهرداری و فرمانداری نیازمند ارائه یک سری پیشرفت های شهر هستیم
    از جمله همین نسل سوم شدن و غیره
    با توجه به وسعت شهر و محدوده عباس آباد
    درصورت صلاح دید بفرمایید که سایت هایی که تجهیز شدن کجا قرار دارن ممنون میشم تا بتونیم حدس بزنیم کدوم محل های شهرستان تحت پوشش میرن
    یک سری از دوستان برای خرید زمین و ویلا و ساخت و ساز ، تحت پوشش بودن 3جی در اون منطقه براشون ملاک شده و داره روی قیمت و چیزای دیگه تاثیر گذار میشه
    سعی میکنم خصوصی جواب بدهم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام انتن در طرف طرف های انتن پارلاق و کوچه های اطراف خوب نیست سایت انا هم تا انجا جواب نمیده
    سلام همشهری. صبرکنید هر دو سایت به ظرفیت100 در صدی برسد . اگه نشد حتما تجهیز میکنیم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام رضا جان . منی که تا چند وقت پیش فقط میگفتم ایرانسل ایرانسل الان هرکسی که میگه میخوام اینترنت ایرانسلو بگیرم بد و بیراه بهش میگم ! دیگه هیچکس از دوستام استفاده نمیکنن . فقط چند نفری هستن که بسته هاشون یه ماهه بود دیگه کم کم آخراشه . مطمئن باش آقا رضا اون ۱۸ میلیونی که شده ۹.۵ میلیون تا یه ماه دیگه به ۵-۶ میلیون هم میرسه شاید هم کمتر . منم به نوبه خودم به هرکسی که برسم و بدونم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه توصیه میکنم دیگه از این دزد استفاده نکنه . این دیگه آخر دزدیه . من تمام تلاشمو میکنم و وظیفه خودم میدونم که به بقیه توصیه کنم تا از پشتیبانی از این ایرانسل دزد جلوگیری کنم تا بفهمه چه غلطی کرده و چه گ...ی خورده . ببخشید یکم بی ادبانه صحبت کردم ولی خیلی بی انصافیه . ممنون
    سلام. حق با شما است. وضع ایرانسل این روز ها خوب نیست. من هم شما را درک مبکنم. پس از تحریم فقط بنیاد مستضعفان است که سرمایه گذاری کرده است. یک دلار از خارج هم سرمایه گذاری نکردند.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام اقا رضا
    گفتید دیروز 4جی اهواز راه می افته ولی خبری نشد؟
    منطقه ما بین چهارشیر و فلکه فرودگاه است وضعیت 3g هم تا 20 روز پیش که بسته داشتم خوب بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •