دوستان یه چیزی خواستم بگم وقتی وارد این صفحه می شم امسی سافت صفحه رو ویروسی می دونه.ممکنه عکسایی که اینجا هست ویروسی باشه؟اسم آدرس آلوده 8pics.ir هست
دوستان یه چیزی خواستم بگم وقتی وارد این صفحه می شم امسی سافت صفحه رو ویروسی می دونه.ممکنه عکسایی که اینجا هست ویروسی باشه؟اسم آدرس آلوده 8pics.ir هست
سلام
میتونید در بخش محافظ --- قوانین میزبان سایت را مجاز کنید
البته هر موقعی سایتی را بلاک میکنه همون پایین صفحه شما میتونید اون را مجاز کنید و سایت باز میشه برای همیشه
سایت هایی که امسی سافت مسدود می کنه معمولا به خاطر نوع کوکی هایی هست که روی سیستم ایجاد می کنند.
در تنظیمات آنتی ویروس قسمت: "محافظ--> حفاظت از گشت و گذار --> گزینه سوم" برای این مورد است. که اگر مسدود نشوند در مواقعی که سیستم را اسکن می کنید ممکن است کوکی هایی به عنوان مخرب شناسایی شوند.
سلام من فایل 19.exe را روی سیستم خودم اجرا کردم کومودو 6.1 نصب دارم با حالت hips safe mode ولی هیچ کدوم از پیغام های سیستمی که شما گذاشتی برای من نیومد و system care antivirus نصب شد !!!!!!!!!!!!!!!!!1
حالا چیکار کنم ؟؟؟آیا سیستم من ویروسی شده؟؟؟؟؟؟؟امکان uninstall هم نداره کمک کنید
یکی یه ویروس توپول بده واسه انلیز کردنش
سلام
من اتوسندباکسم غیر فعاله..... حالا شما یا اتوسندباکست فعال بود یا نه. اگر فعال بود که باید جلوش را میگرفت و اگر غیر فعال بود HIPS روی حالت امن شروع به هشدار میکرد.... با این تصور من باید بهتون بگم که خیلی نگران نباشید..... چون حس میکنم سندباکستون فعال بوده که HIPS پیغامی نداشته. اگر کومودو جلوی ثبت این نمونه در استارتآپ را گرفته باشه که حتی در صورت اینکه نمونه اجرا شده باشه با ریستارت سیستم کارش خاتمه پیدا میکنه.
فیک آنتی از اون نمونه هایی است که اگه سیستم آلوده بشه خیلی تابلو هست و شما راحت میفهمید.... یه آنتی ویروس تقلبی که دائماً پنجره اش باز میشه و شروع میکنه به اسکن و به سایر برنامه ها هم اجازه اجرا نمیده و ...... جوری نیست که شما با تردید سوال کنید آیا سیستم ویروسی شده؟ من حس میکنم ویروسی نشدید.آیا سیستم من ویروسی شده؟؟؟؟؟؟؟
اینو باید زمانی بپرسید که مطمئن شده باشید سیستم آلوده شده..... به هر حال حتی در این صورت هم KillSwitch را در حالت "تهاجمی" اجرا کن (کلید SHIFT کیبورد را نگه دار و CCE را اجرا کن) و پروسه فعال مخرب را قطع و دیلیت کن و با ابزار Autorun Analyzer اگر در استارآپ قرار گرفته از اون قسمت هم حذفش کن. همین. یه فایل هم در همون مسیری که در صفحه قبل عرض کردم میسازه، میتونی دستی پاکش کنی.امکان uninstall هم نداره کمک کنید
ضمنا نمونه سعی میکنم به بخشهای امنیتی سیستم حمله کنه. اگه این کارو کرده باشه ابزار Quick Repair اون قسمتها را نشون میده که میتونی با همین ابزار Quick Repair تعمیرشون کنیدر مسیر C:\ ProgramData میخواد بسازه که اسمش هم قشنگه: 7671739CF7393EC200007670FD2F420A.exe
Last edited by Jadda; 29-07-2013 at 17:58.
من این 40 تا را با trustport چک کردم. بی وجود فقط 9 تا را شناسایی کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان برای ارسال فایل به اویرا میشه به من کمک کنید.نمیدونم از کجا باید فایل رو برای انالیز ارسال کنم.از طریق خود انتی ویروس منظورمه.
Last edited by 147milad; 30-07-2013 at 01:21.
سلام
از این ادرس میتونی فایلها مشکوک رو برای اویرا ارسال کنی
و از این ادرس هم میتونی url های مشکوککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ویروسی هست که فقط روی فایل های اکسل اجرا بشه و باعث تغییرات تو ارقام بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)