تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 860 از 1291 اولاول ... 360760810850856857858859860861862863864870910960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,591 به 8,600 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان آقا کسی خبر داره قراره سر تعرفه ها چه اتفاقی بیفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

جدیدن سری به سایت ایرانسل و قسمت های تعرفه ها زده اید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گزینه های اشتراک سرویس اعتباری وایمکس در جدول زیر نشان داده شده اند:

تعرفه های 512 پایه 4 گیگابایت با قیمت 210/000 ریال حذف شده

تعرفه های 512 پیشرفته حذف شده

تعرفه های 1024 پایه حذف شده

تعرفه های 2048
    پایه حذف شده

2. 3 کاربر از amirghorbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اولي كه منظورش كل استفاده ات از تاريخ 1 آذر تا امروزه. بسته مدت دار افزايشي هم همونه كه توي شماره ي فكر كنم 8 يا 9 زده. قيمتش 5700 تومن بود ديگه؟؟؟
    شما ورژن FF چنده ؟ متاسفانه هنوز کد امنیتی برای من نمایش داده نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستانی که مشکل دارند حتما با 707 تماس بگیرند و گزارش کنند.
    سلام ببخشید دیر شد، ظاهرا مشکل هردو حل شد و ربطی به ورژن ff نداشت...
    من هنوز متوجه نشدم، 1گیگ که خریدم چه ربطی به عدد 91136 داره و شماره 8و 9 که فرمودید رو متوجه نشدم
    بله قیمتش همون حدودودا بود5700 800...

4. این کاربر از choobin12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abtin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من الان اینترنت adsl صبا دارم داریم جا به جا می شیم در جای جدید پورت خالی نداره واینترنت مخابرات هم خالی نداره چون دانشجو هستم شدیدن به اینترنت نیاز دارم . می خوام وایمکس بگیرم . می خواستم بدونم نظر شما چیه وایمکس خوبه ؟
    بین مبین و ایرانسل کدام بهتره ؟
    نامحدود هم داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

من بعد از حدود 1 سال وایمکس رو شارژ کردم و از حالت تعلیق خارج شد ؛ ولی الان حتی یه خط هم انتن نمیده و تو تنظمات مودم هم وضعیت اتصال رو connetcting میزنه
    به نظرتون مشکل از کجاس؟ پشتبیاتی هم میگه از طرف ما مشکلی نداره

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    من الان اینترنت adsl صبا دارم داریم جا به جا می شیم در جای جدید پورت خالی نداره واینترنت مخابرات هم خالی نداره چون دانشجو هستم شدیدن به اینترنت نیاز دارم . می خوام وایمکس بگیرم . می خواستم بدونم نظر شما چیه وایمکس خوبه ؟
    بین مبین و ایرانسل کدام بهتره ؟
    نامحدود هم داره ؟
    دوست عزيز جواب شما رو تو تاپيك مبين نت دادم.

سلام

من بعد از حدود 1 سال وایمکس رو شارژ کردم و از حالت تعلیق خارج شد ؛ ولی الان حتی یه خط هم انتن نمیده و تو تنظمات مودم هم وضعیت اتصال رو connetcting میزنه
    به نظرتون مشکل از کجاس؟ پشتبیاتی هم میگه از طرف ما مشکلی نداره
    خوب شما توي سيستم خودتون از حالت تعليق خارج شدين ولي تو سرور تو حالت SB هستيد. اگه با خاموش روشن كردن مودم مشكل حل نشد بايد تماس بگيرد با پشتيباني
    يا بايد موردم رو آپديت كنيد.

8. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام

دوستان من الان سرویس 1مگ نامحدود دارم

الان اگه از توی حساب کاربریم این سرویس رو به 2 مگابایت تغییر بدم و اندازه سرویس 2 مگابایت برای ماه بعد پول بریزم به حساب
    از سر ماه سرویس به 2مگابایت تغییر پیدا میکنه ؟

یا باید کار خاصی انجام بدم که سرویس به 2 مگابایت تغییر کنه؟
    واسه تغيير تعرفه . از همون بخش تعرفه رو فعال ميكني و مبلغ رو با ماليات و عوارض ميريزي (‌يكم بيشتر هم بريزي چه بهتر) از ساعت 12 آخر ماه تعرفه به صورت خودكار به 2 مگ تبديل ميشه البته طول ميكشه فكر كنم يكي دو ساعت طول ميكشه تا فعال بشه
    واسه اطمينان هم ميتوني زنگ بزني به پشتيباني تا از ثبت شدن تعرفه ي جديد مطمئن بشي.

فقط هواست بايد باشه كه پول به اندازه تعرفه تو حساب باشه.
    و اينكه تا قبل از تغيير تعرفه استفاده نكن كه مبلغ از حدنساب كمتر نشه كه واسه 1 ريال كم بودن هم تعرفه فعال نميشه

سلام

من الان نزدیک به یک ماه هست که مشکل سرعت دارم و هرچی هم زنگ میزنم و میگم همش میرسه یه اینکه میگن که مشکل رو به شبکه یا همچین جایی میفرستن و از اونجا باهام تماس میگیرن اما هیچ وقت تماس نگرفتن و شماره پیگیری ها رو هم که میدم میگن که در حال پیگیری هست!!!!!
    کسی راهی میدونه که بشه از این تماس نتیجه گرفت ؟
    مودم outdoor دارم (البته توی منطفه مناسب واسه پوشش داخلی هستم)و 2مگ نامحدود و سرعتم توی نصف روز حتی تا 60 میرسه.(توی همین مدت پینگ هم به شدت بالا میره)
    مشکل به نظرم از اینه که این آنتنی که بهش وصل میشدم یا شلوغ شده یا به هر دلیل دیگه نمیتونه مثل قبل سرویس بده. کسی راهی میدونه که بشه به صورت دستی به آنتن های دیگه وصل یا کلا آنتن خاصی وصل شد ؟ (بدون حذف فرکانس)
    اصلا امیدی هست که سرعت دوباره درست بشه و مثل قبل بشه یا نه ؟
    خوب به نظر من شما مودم رو حتما به روز رساني كن. بعد اگه ميتوني خودت برو مودم رو دست كاري كن و يه جا ديگه بذار.
    از پرتابل ايرانسل بخش پيگيري و ارجاع مشكلات ميتوني درخواستت رو كتبا ارسال كني و جوابت رو كمتر از 48 ساعت بگيري.
    سعي كن تمام اطلاعات رو كامل بنويسي مثلا محل دقيقي كه هستي نوع سرويس سمت مودم همه چيز بلاخره...
    متاسفانه بخش خدمات مدتي هست كه كم كار شده اينو خودم قبول دارم چون كار خودم رو چند بار زنگ زدم تا انجام دادن...
    شما اين كارا رو انجام بده.
    مطمعن سرعت حل ميشه.

بعضي ها هم ميگن واسه كساني كه نامحدوددارن و زياددانلود ميكنن سرعت رو كم ميكنن..
    اينو مطمعن نيستم ولي بعضي ها ميگفتن...
    Last edited by Milad4171; 03-12-2012 at 23:04.

10. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

وب به نظر من شما مودم رو حتما به روز رساني كن. بعد اگه ميتوني خودت برو مودم رو دست كاري كن و يه جا ديگه بذار.
    از پرتابل ايرانسل بخش پيگيري و ارجاع مشكلات ميتوني درخواستت رو كتبا ارسال كني و جوابت رو كمتر از 48 ساعت بگيري.
    سعي كن تمام اطلاعات رو كامل بنويسي مثلا محل دقيقي كه هستي نوع سرويس سمت مودم همه چيز بلاخره...
    متاسفانه بخش خدمات مدتي هست كه كم كار شده اينو خودم قبول دارم چون كار خودم رو چند بار زنگ زدم تا انجام دادن...
    شما اين كارا رو انجام بده.
    مطمعن سرعت حل ميشه.

بعضي ها هم ميگن واسه كساني كه نامحدوددارن و زياددانلود ميكنن سرعت رو كم ميكنن..
    اينو مطمعن نيستم ولي بعضي ها ميگفتن...
    واسه به روز رسانی سایتشون رو که گشتم ، چیزی نبود.
    هر بار هم که زنگ زدم چه به 707 و چه به پشتیبانی گفتم که این مودم های فضای خارجی به روز رسانی نداره ؟(آخه واسه وایرلس همین مشکل رو داشتم که مشکل این بود که آنتن خودکار به روز رسانی نشده بود) چیزی نداره که بگیریم یا خودش این کار رو انجام بده که گفتن نه.
    واسه جای مودم، من CINR و RSSI خوبی میگیرم. RSSI من -48 هست و CINR من 30-29 هست.
    اون بخش ارسال مشکل هم یکبار فرستادم که توی 2 ساعت گفتن شما صلاحیت فنی لازم واسه ارسال مشکل رو ندارین و باید زنگ برنید 707.(البته انصافا کامل ننوشتم).
    این حرف سرعت ممکنه درست باشه. چون ماه پیش 380 گیگ دانلود کردم اما خوب ماه ها قبل فوقش 250 گیگ دانلود داشتم و یکی هم میگفت که بگو share رو واست عوض کنن که شاید اونایی که باهات هستن مصرفشون زیاده.
    یک چیز دیگه من هربار که یکهو از این آنتنی که بهش وصل هستم،قطع میشم و به یک آنتن دیگه وصل میشم ، وقتی که با کلی حرکات موزون که با مودم انجام میدم و به آنتن قبلی وصل میشم ، سرعتم درست میشه!
    یک چیز دیگه هم هست که شاید اتفاقی باشه اما هر بار که زنگ میزنم و میرسه به مرحله شبکه ، آنتنم قطع میشه میرم یک جای دیگه که باز برمیگردم درست میشه!
    امیدوارم که حل بشه چون از خرداد که گرفتم ، تا اواسط مهر سرعتم واقعا عالی بود....
    این پشتیبانیشون که واقعا افتضاح هست و از اون خنده دار تر سطح پایین کمک کردن اپراتور ها پاسخگوی 707 هست و سرعت پایینپا بقیه قسمت ها.
    بازم خیلی مرسی از جواب.
    جوابی گرفتم ، حتما میگم
    Last edited by ase_pase; 04-12-2012 at 03:03.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یک چیز دیگه من هربار که یکهو از این آنتنی که بهش وصل هستم،قطع میشم و به یک آنتن دیگه وصل میشم ، وقتی که با کلی حرکات موزون که با مودم انجام میدم و به آنتن قبلی وصل میشم ، سرعتم درست میشه!
    خوب مشکلتون همینه سرهت BTS ای که بهش وصل میشید کمه . فرکانس اون BTS ای که سرعتش خوبه رو بگذارید باشه و بقیه فرکانسها رو پاک کنید.
    مودم هاتون رو به هیچ عنوان بروز رسانی نکنید ایرانسل این قسمت رو حذف کرده و دیگه نمیشه فقط یک فرکانس رو گذاشت .

13. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب مشکلتون همینه سرهت BTS ای که بهش وصل میشید کمه . فرکانس اون BTS ای که سرعتش خوبه رو بگذارید باشه و بقیه فرکانسها رو پاک کنید.
    مودم هاتون رو به هیچ عنوان بروز رسانی نکنید ایرانسل این قسمت رو حذف کرده و دیگه نمیشه فقط یک فرکانس رو گذاشت .
    از کجای پنل باید ببینیم که به کدوم آنتن وصل هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزيز يك سوالي:
    من عضو يك سايت هستم كه الان در حال تعويض سرورشه و كلا ميخواد تغيير كنه. حالا از امروز پيغام داده كه سايت به زودي باز ميشه. اما زمان مشاهد سايت جديد به اين هم بستگي داره كه ISP شما DNSهاش رو كي آپديت مي‌كنه. براي وايمكس ايرانسل اين چه جوريه؟ كي DNSها آپديت ميشه؟ اصلا ميشه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •