تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 860 از 892 اولاول ... 360760810850856857858859860861862863864870 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,591 به 8,600 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

مدل : SONY VAIO F13WFX/B(F133) ( سونی وایو اف13دبلیو اف ایکس)

2. این کاربر از jak_1300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    اگه ممکنه بگید لطفا لب تاب HP-DV6-6080 لب تاب خوبی هست یا نه از نظر کیفیت ساخت و خرابی و ...
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    اگه ممکنه بگید لطفا لب تاب HP-DV6-6080 لب تاب خوبی هست یا نه از نظر کیفیت ساخت و خرابی و ...
    ممنون..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان مدل HP ENVY 14 Beats edition series تو ایران پیدا میشه قیمتش چقدر ؟ اگه کسی داره راضی هستش؟

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان فرق بین سری SA و SB از سونی چیه ؟! کدومش الان تو بازار ایران هست ؟ بهترین کانفیگش رو میخوام بگیرم ، چه قیمتی داره ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سی پی یو های AMD حرفی برای گفتن در بازار لپتاپ ندارند
    مصرف پردازنده های core i5 کمتر هست ولی وقتی دارید کار خاصی رو انجام میدین ، تولید گرمای هر دو در یک سطح هست. در مصرف هم تفاوت زیادی ندارند

وقتی یک سری مثل N73SV با پردازنده های سندی بریج عرضه میشه امکان نداره با پردازنده های سری قبل هم عرضه بشه! چون چیپ اونها کاملا متفاوت هست ، از طرفی مشخصات کامل روی جعبه ی دستگاه هست و از طرفی یک label هم روی بدنه ی لپتاپ سندی بریج بودن رو نشون میده

سمت لپتاپ هایی که تولید گرمای بی مورد دارند نرو ، مثلا این مدلی که پیشنهاد دادم و یا سری F سونی خنک هستند و معمولا مشکلی برای کارکرد های طولانی مدت ندارند

این مدل تو سری f سایت سونی خاورمیانه بود .حدود قیمت چه قدر است؟( دو تا مدل دیگر هم بود ولی از هسته سری قبل استفاده می کردن.)
    VPCF217HG/BI
    اخر از همه در برندهای دیگر مدل مناسبی که بتون در وضعیت کاری من دوام بیاره موجود است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه afdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام خوبین بچه ها من میخوام یه لپ تاپ بگیرم برام بازی خیلی مهمه اینترنت و سرعت و برند خوب مهمه تا سقف 1500 هم میدم یه لپ تاپ دیدم که میگن خوبه به نظره شما این مدل سونی چطوره ؟ f13wfx/b
    نظرتون چیه خوبه این لپ تاپ آخرین قیمتی هم که گرفتم یک و سیصد و پنجاه بوده امروز تلفنی از پایتخت پرسیدم
    مشخصاتش اینجاست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم عکسشه کسی هست راهنمایی کنه؟
    مدل خوبیه ولی جوابگوی بازیهای روز نیست.
    من بجای این مدل N53 SN از ایسوس رو پیشنهاد میدم. با قیمت 1.500

داره خودمونی میشه Shadow Wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان....
    من هیچی از لپتاپ سرم نمیشه....میخواستم یکی بگیرم...امیدوارم دوستان حرفه ای بتونن کمکم کنن.
    واسم سرعت مهمه و باتری و هارد و صفحه نمایش...بشیتر واسه فیلم دیدن و آهنگ گوش دادنو اینترنت میخوام لپتاپ رو.....بازی مازی نمیکنم زیاد......ولی میخوام یه جور باشه که اگه یه روز خواستم بازی کنم گیر نده ...با نرم افزار های مختلف هم سروکله زیاد میزنم
    ولی گفتم بیشتر باتری واسم مهمه و اینترنت و سرعت و صفحه نمایش.....هارد زیر 720 نباشه دیگه....برند زیاد واسم مهم نیست....برند پرت بود هم بود...ولی لپتاپش خدایی بهترین گزینه باشه

ممنون میشم راهنمایی کنین....اصلا میشه تو این رنج قیمت همچین لپتاپی گرفت؟ یا باید توقعاتم رو از لپتاپ کم کنم؟‌

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    اگه ممکنه بگید لطفا لب تاب HP-DV6-6080 لب تاب خوبی هست یا نه از نظر کیفیت ساخت و خرابی و ..
    دوستان مدل HP ENVY 14 Beats edition series تو ایران پیدا میشه قیمتش چقدر ؟ اگه کسی داره راضی هستش؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان....
    من هیچی از لپتاپ سرم نمیشه....میخواستم یکی بگیرم...امیدوارم دوستان حرفه ای بتونن کمکم کنن.
    واسم سرعت مهمه و باتری و هارد و صفحه نمایش...بشیتر واسه فیلم دیدن و آهنگ گوش دادنو اینترنت میخوام لپتاپ رو.....بازی مازی نمیکنم زیاد......ولی میخوام یه جور باشه که اگه یه روز خواستم بازی کنم گیر نده ...با نرم افزار های مختلف هم سروکله زیاد میزنم
    ولی گفتم بیشتر باتری واسم مهمه و اینترنت و سرعت و صفحه نمایش.....هارد زیر 720 نباشه دیگه....برند زیاد واسم مهم نیست....برند پرت بود هم بود...ولی لپتاپش خدایی بهترین گزینه باشه

ممنون میشم راهنمایی کنین....اصلا میشه تو این رنج قیمت همچین لپتاپی گرفت؟ یا باید توقعاتم رو از لپتاپ کم کنم؟
    سلام . . .

XPS L502
    New Ci7 2630
    8GB DDR3
    750
    DVD RW
    15.6 WXGA
    GT540 2GB
    7-H
    1.480.000

انتخابهای زیادی داری ولی این مدل باتری 9سل داره که نیاز زمان باتری تا 4-5 ساعت حله . . .
    بقیه موارد هم مدلهای این رنج در حد همین مدل هستن . . .

12. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •