مدل : SONY VAIO F13WFX/B(F133) ( سونی وایو اف13دبلیو اف ایکس)
مدل : SONY VAIO F13WFX/B(F133) ( سونی وایو اف13دبلیو اف ایکس)
سلام
اگه ممکنه بگید لطفا لب تاب HP-DV6-6080 لب تاب خوبی هست یا نه از نظر کیفیت ساخت و خرابی و ...
ممنون
سلام
اگه ممکنه بگید لطفا لب تاب HP-DV6-6080 لب تاب خوبی هست یا نه از نظر کیفیت ساخت و خرابی و ...
ممنون..
دوستان مدل HP ENVY 14 Beats edition series تو ایران پیدا میشه قیمتش چقدر ؟ اگه کسی داره راضی هستش؟
دوستان فرق بین سری SA و SB از سونی چیه ؟! کدومش الان تو بازار ایران هست ؟ بهترین کانفیگش رو میخوام بگیرم ، چه قیمتی داره ؟
ممنون
این مدل تو سری f سایت سونی خاورمیانه بود .حدود قیمت چه قدر است؟( دو تا مدل دیگر هم بود ولی از هسته سری قبل استفاده می کردن.)
VPCF217HG/BI
اخر از همه در برندهای دیگر مدل مناسبی که بتون در وضعیت کاری من دوام بیاره موجود است؟![]()
مدل خوبیه ولی جوابگوی بازیهای روز نیست.
من بجای این مدل N53 SN از ایسوس رو پیشنهاد میدم. با قیمت 1.500
سلام دوستان....
من هیچی از لپتاپ سرم نمیشه....میخواستم یکی بگیرم...امیدوارم دوستان حرفه ای بتونن کمکم کنن.
واسم سرعت مهمه و باتری و هارد و صفحه نمایش...بشیتر واسه فیلم دیدن و آهنگ گوش دادنو اینترنت میخوام لپتاپ رو.....بازی مازی نمیکنم زیاد......ولی میخوام یه جور باشه که اگه یه روز خواستم بازی کنم گیر نده...با نرم افزار های مختلف هم سروکله زیاد میزنم
ولی گفتم بیشتر باتری واسم مهمه و اینترنت و سرعت و صفحه نمایش.....هارد زیر 720 نباشه دیگه....برند زیاد واسم مهم نیست....برند پرت بود هم بود...ولی لپتاپش خدایی بهترین گزینه باشه
ممنون میشم راهنمایی کنین....اصلا میشه تو این رنج قیمت همچین لپتاپی گرفت؟ یا باید توقعاتم رو از لپتاپ کم کنم؟![]()
سلام
اگه ممکنه بگید لطفا لب تاب HP-DV6-6080 لب تاب خوبی هست یا نه از نظر کیفیت ساخت و خرابی و ..دوستان مدل HP ENVY 14 Beats edition series تو ایران پیدا میشه قیمتش چقدر ؟ اگه کسی داره راضی هستش؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . . .سلام دوستان....
من هیچی از لپتاپ سرم نمیشه....میخواستم یکی بگیرم...امیدوارم دوستان حرفه ای بتونن کمکم کنن.
واسم سرعت مهمه و باتری و هارد و صفحه نمایش...بشیتر واسه فیلم دیدن و آهنگ گوش دادنو اینترنت میخوام لپتاپ رو.....بازی مازی نمیکنم زیاد......ولی میخوام یه جور باشه که اگه یه روز خواستم بازی کنم گیر نده ...با نرم افزار های مختلف هم سروکله زیاد میزنم
ولی گفتم بیشتر باتری واسم مهمه و اینترنت و سرعت و صفحه نمایش.....هارد زیر 720 نباشه دیگه....برند زیاد واسم مهم نیست....برند پرت بود هم بود...ولی لپتاپش خدایی بهترین گزینه باشه
ممنون میشم راهنمایی کنین....اصلا میشه تو این رنج قیمت همچین لپتاپی گرفت؟ یا باید توقعاتم رو از لپتاپ کم کنم؟
XPS L502
New Ci7 2630
8GB DDR3
750
DVD RW
15.6 WXGA
GT540 2GB
7-H
1.480.000
انتخابهای زیادی داری ولی این مدل باتری 9سل داره که نیاز زمان باتری تا 4-5 ساعت حله . . .
بقیه موارد هم مدلهای این رنج در حد همین مدل هستن . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)