تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 860 از 1024 اولاول ... 360760810850856857858859860861862863864870910960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,591 به 8,600 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان هر از گاهی اشاره می کنند اما باز هم:
    بعد از کنکور ما کنکوری های ۹۰ را فراموش نکنید.نیازمند یاری سـبــ۰۹زتان هستیم.(این تبلیغ رو دیگه پخش نمی کنند!حیف )
    Last edited by shah abas; 28-06-2010 at 17:29.

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

دوستان سوالات كنكور سراسري تجربي خارج كشور رو از كجا ميشه پيدا كرد؟
    تو دریافت هم هست تو گوگل اینو سرچ کن:
    کنکور 88 تجربی خارج
    -------------------
    من امروز نه تنها احساس می کنم فراموش نکردم بلکه تمام آهنگ هایی که ماله قبل از انقلاب هم بود رو تو ذهنم کامل مرور کردم!!
    نمیدونم چجوری آهنگ های زیرخاکی رو یهو یادم اومد
    امیدوارم درسها هم اینجوری یادم بیاد

3. این کاربر از BossX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کاملا درسته
    منم سنجش آخر داشتم کنکور 88 رو که زدم گفتم بیام پاسخنامشو وارد سی دی تخمین رتبه قلم چی کنم. بعد از اینکه وارد کردم چشمتون روز بد نبینه . بالاترین درصدم توی ریاضی بود اونم -6 درصد. فوری رفتم از توی پاسخنامه سنجش آخر تصحیح کردم دیدم جای گزینه هاش باهم فرق داره
    ببخشید بحث رو کش می دم . می دونمم بی مورد هست فقط خواستم سرجلسه شوکه نشید . در واقع برنامه ی کنکور هفت رو که امروز دیدم باز هم دقیقا اشاره شد که ترتیب سوالا به هم ریخته اس در دفترچه های A,B,C,D یعنی خود طرف مثال زد ممکنه سوال تصاعد واسه من اول باشه واسه یکی دیگه لگاریتم اول باشه .
    اینو دیگه تقریبا مطمئن شدم . هر چند برای من فرقی نمی کنه خواستم دوستان آمادگی قبلی داشته باشن
    ضمنا اونی که شما پارسال می گین فرق می کنه . طرح شخصی سازی همونطور که گفته شده امسال شروع شده .

ميدونم خودمم احساس ميكنم يادم مياد
    ولي واقعا نميشه همه رو يه مروري كنم تا جمعهههههههه
    چرا نمیشه ، خیلی راحت کتابات رو بردار هر وقت بی کار بودی و فوتبال نداشت بشین فقط ورق بزن بدون اینکه بخوای کامل متن رو بخونی . می بینی همه چی یادت میاد و دوباره هم مرور می کنی . یه روش دیگه اگه خلاصه برداری کردی خلاصه هات رو بخون . فقط به هوای خودکشی کتابای شب کنکور رو احیانا نخونید که مخ آدم رو می ترکونه . خلاصه هاش افتضاحه . بازم کمکی بود درخدمتم

دوستان هر از گاهی اشاره می کنند اما باز هم:
    بعد از کنکور ما کنکوری های ۹۰ را فراموش نکنید.نیازمند یاری سـبــ۰۹زتان هستیم.(این تبلیغ رو دیگه پخش نمی کنند!حیف )
    مطمئن باش ما که سرد و گرم چشیدیم اینقد بی معرفت نیستیم . خودم شخصا اگه فرصت نت اومدن نداشته باشم شماره تماسم رو می دم بالاخره یه تستم بتونم کمک کنم خیلیه . خوب ما درخدمتیم .

برای دوستانی که میترسن.
    پارسال همت یار یا همت دوست،همین مشاوره که خیلی معروفه حرف جالبی در تلویزیون زد.
    اول داستان کوهنورده که گبر افتاده بود و به طنابی وصل بود و از این حرفها رو گفت آخرشم گفت:
    دیگه اینموقع وقتشه که طناب رو پاره کنیم و به کسی که اون بالاست اعتماد کنیم.
    ایول واقعا جمله ی معرکه ای بود . من دو روزی حس خوبی دارم وقتی با خدا حرف می زنم . بهش می گم خدایا من هر کاری به قول گفتنی از عهده اش بر میومدم انجام دادم با پستی و بلندی های کنکور بالا پایین شدم . حالا دیگه وقت برداشته . دوست دارم نتیجه ی تلاشم رو بگیرم . نه بیشتر نه کمتر .
    خلاصه به هر چی اعتقاد دارین به هر مذهب و مسلکی که هستین با قدرت مطلق رابطه برقرار کنید . نیازم نیست کارای تشریفاتی الکی مثل وضو و ... بگیرین . آدما با هر سر و وضعی پیش خدا همیشه پذیرفته هستن .
    موفق باشید

5. 2 کاربر از hamidak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

تشریح تغییرات اجرایی کنکور 89
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

توکلی صحبت می کنه هر که می خواد گوش کنه بزنه شبکه آموزش

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

خب حالا که جو ادبی شده منم یک شعر از خیام میذارم که وحشتناک ازش خوشم میاد .

خیام اگر ز باده مستی خوش باش

با ماهرخی اگر نشستی خوش باش

چون عاقبت کار جهان نیستی است

انگار که نیستی چو هستی خوش باش

پس دوستان خوش باشید چون نمیدونیم به قول خیام که این نفسی رو میدیم داخل بازم میتونیم بدیم بیرون یا نه.

9. 3 کاربر از yusef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ببخشید بحث رو کش می دم . می دونمم بی مورد هست فقط خواستم سرجلسه شوکه نشید . در واقع برنامه ی کنکور هفت رو که امروز دیدم باز هم دقیقا اشاره شد که ترتیب سوالا به هم ریخته اس در دفترچه های A,B,C,D یعنی خود طرف مثال زد ممکنه سوال تصاعد واسه من اول باشه واسه یکی دیگه لگاریتم اول باشه .
    اینو دیگه تقریبا مطمئن شدم . هر چند برای من فرقی نمی کنه خواستم دوستان آمادگی قبلی داشته باشن
    ضمنا اونی که شما پارسال می گین فرق می کنه . طرح شخصی سازی همونطور که گفته شده امسال شروع شده .

....
    موفق باشید
    به نظر من که نمی تونن این کارو بکنن البته شاید به این صورت باشه امسال مال همه رو پراکنده بدن که تو این شرایط وضعیت همه مثل هم می شه (چون قبلا گفتن که تریتب سوالا قراره با سالای قبل فرق کنه)

و یا اینکه بیان مثلا 8 سوال اول رو که مال ریاضی پایه س پراکنده بدن (به قول شما مال یکی اول تصاعد باشه برای اون یکی اول لگاریتم) ولی دیگه ترتیب کتابا برای همه یکی باشه

شایدم بیان مثلا مال یکی اول سوالای گسسته شو بدن بعد تحلیلی ولی مال یکی دیگه رو اول تحلیلی بدن...

خلاصه اینکه 100% باید چیدمان سوالا یا باید برای همه مرتب باشه یا برای همه نامرتب

اگه نباشه جاش خالی می مونه humankhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلب نـــفـــس

پيش فرض

صبح جمعه كنكور تجربي بعد از ظهرشم زبان. بايد چي كار كنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

به نظر من که نمی تونن این کارو بکنن البته شاید به این صورت باشه امسال مال همه رو پراکنده بدن که تو این شرایط وضعیت همه مثل هم می شه (چون قبلا گفتن که تریتب سوالا قراره با سالای قبل فرق کنه)

و یا اینکه بیان مثلا 8 سوال اول رو که مال ریاضی پایه س پراکنده بدن (به قول شما مال یکی اول تصاعد باشه برای اون یکی اول لگاریتم) ولی دیگه ترتیب کتابا برای همه یکی باشه

شایدم بیان مثلا مال یکی اول سوالای گسسته شو بدن بعد تحلیلی ولی مال یکی دیگه رو اول تحلیلی بدن...

خلاصه اینکه 100% باید چیدمان سوالا یا باید برای همه مرتب باشه یا برای همه نامرتب
    والله اونو اول یکی از کارشناسا گفت الانم توکلی صحبت می کنه باز گفت که ترتیب چیدمان سوالا متفاوته برای افراد مجاور . ولی بعید می دونم نا منظم بشه . یعنی سوال اول ریاضی پایه ، دوم تحلیلی و سوم آمار بشه . احتمالا تو هر کتاب ترتیبا رو عوض می کنن .

---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

کسی میتونه این رشته های خاص رو برای من توضیح بده؟که چه رشته هایی هستند و کجای پاسخنامه باید علامت بذاریم.
    اگه لینکی از سازمان سنجش یا سایت معتبر که در این مورد چیزی نوشته باشه لطف کنه ممنون میشم.
    چون دیروز دیباذر میگفت اگه انتخابش کنید هیچ چیز رو از دست ندادید.
    فقط چون وقت نداشتم زیاد ببینم نتونستم کامل حرفاش رو گوش بدم.
    فک کنم منظورت این رشته هاس :
    کد:
    برو اینجا
    کد:

13. 2 کاربر از hamidak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omide qatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    قطر-دوحه

پيش فرض

مرسي hamidak
    ممنون كه جواب ميدي و كلييييي اميد
    من خلاصه برداري كردم و الان دارم ميخونمشون خدا را شكر كلا از اولشم سراغ جام جهاني نرفتم الانم نميبينم فقط نتايجشو دنبال مي كنم

فقط نميدونم بشينم باز تستاي سال قبل رو بزنم يا اين 3 روز بشينم نكته هاي فيزيك و رياضي و مرور كنم به خصوص تحليلي و كسسته (عمومي ها رو فقط كتاب مرور ميكنم)؟؟؟!!!؟؟!!
    بعدشم راستييييييييييي اين قرابت معنايي ادبيا اعصاب منو ريخته به هم !من ازكجا كار كنم اين قرابتارو ؟
    ممنون ميشم

15. این کاربر از omide qatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •