دوستان لطف کنین بهترین نسخه کیت سرورو بزارین برا دانلود + صفحه ای که توش آموزش کیت سرورو داره ممنون
دوستان لطف کنین بهترین نسخه کیت سرورو بزارین برا دانلود + صفحه ای که توش آموزش کیت سرورو داره ممنون
چجوری باید از این کیت های جدید استفاده کرد انگار نمیشه تو کیت سرور استفاده کرد چون کیت ها که دانلود کردم مثل فایل های قبل نبود که تو کیت سرور میذاشتم . لطفا کمک کنید چطوری باید ازش استفاده کرد ؟
دوستان سلام
میخواستم ببینم آپشن فایل جدیدی هست که تمام نقل و انتقالات درش انجام شده باشه.
به دلیل اینکه سرعت اینترنتم خیلی افتضاحه نتونستم سرچ کنم.
سلام و خسته نباشيد
برنامه ساخت استاديوم را ميخوام.لطفا آموزش ساختش را هم بزاريد
اين روش كه گفتم توپ رو سه متر ميندازه جلو.اگه سه برابر بشه كه ديگه دريبل نميشه!من كه چيز ديگه اي نديدم.
برنامه Pro-Evo رو وقتي اجرا مي كنيد،بايد مسير پوشه بازي،كيت سرور و آپشن فايل رو مشخص كنيد.بعد روي Save Changes كه اونجا هست كليك كنيد تا ديگه نخواد دوباره انجام بدين.بعد هم وارد برنامه ميشيد كه قسمت هاي مختلفي داره.كدوم قسمت مشكل دارين بگيد درخدمتم...
براي نقل و انتقالات همون Cv0f رو دانلود كنيد بهتره.مي تونيد بريد كافي نت به داشتنش ميارزه.
اگه براي 2009 مي خوايد كه بايد بيخيال بشيد چون نميشه استاديوم اضافه كرد.من اولدترافورد رو دانلود كردم ديدم داره خاك مي خوره حالا با بچه محل ها ميريم توش بازي مي كنيم!!.ولي شايد بتونيد فايلهاي مربوط به استاديوم رو كه در پوشه Cv09 هست ويرايش كنيد.من چيزي بيشتري ازش نمي دونم.
Last edited by mohammad_87; 12-07-2009 at 16:35.
توپ ها و مد بال و کفشها رو نشون نمیده !كدوم قسمت مشكل دارين بگيد درخدمتم...
نمیدونم چرا :/
درسته.برخي از قسمتهاش چون ورژن برنامه بتا هست ، غير فعاله.اما من هرچي گشتم نسخه كامل گير نياوردم.
اما در قسمت bal روي Load BAL File كليك كنيد تا فايل بال رو لود كنيد.پس از تغييرات هم در قسمت كناري سيو كنيد.
این CV0f نقل و انتقالات تابستون رو نداره ..... جدید ترش نیومده ؟!
واستا نقل و انتقالات تموم بشه و لیگها شروع بشه جدیدشم میاد !
و اینم چیز جدید : دی
ML Settings
محتوای مخفی: برای نمایش کلیک کنید
پ.ن: اگه دانلود کردید تشکر فراموش نشه : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)