مثل اینکه مسیرها عوض شدن. برا من از 5.220 پینگ بالای 200 میداد الان اومده حدودای 160 و 5.234 که پینگ خوبی میداد الان نابود شده!
مثل اینکه مسیرها عوض شدن. برا من از 5.220 پینگ بالای 200 میداد الان اومده حدودای 160 و 5.234 که پینگ خوبی میداد الان نابود شده!
پینگ منم افتضاح شده، واسه باز کردن سایتا باید چند بار صفحه رو رفرش کنم.![]()
سلام
این هم مشکلاتی که الان 3 روزه گریبان گیره منه و هنوزم حلش نکردن
مجبور شدم 1 گیگ شارژ کنم که 500 مگش رو خوردن!!
من 3 گیگ داشتم ولی تونستم 22 گیگ دانلود کنم و منفی 10 گیگ اضافه هم گرفتم :| البته اینو گزارشات بسیار دقیق نت بیل میگه :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Captain; 12-05-2015 at 10:59.
3 روزه اینترنت مخابرات رسما اشکمو در آورده!
هر 2دقیقه یه بار دیتا قطع میشه و حدود 30 ثانیه بعد وصل میشه و هی این چرخه تکرار میشه
پینگ افتضاح ، وبگردی افتضاح ، کریو قطع!
فقط سرعت دانلود تغییری نکرده + برگشت حجمم به 5گیگ در حالی که مشکل کاهش الکی حجم نداشتم![]()
Last edited by urumchi; 13-05-2015 at 09:49.
سلام
از سه روز گذشته وضعیت مخابرات خیلی بحرانی شده . سرویس 128 نهایت 10کیلوبایت دانلود میده . وبگردی واقعا کاری طاقت فرسا شده . هرسایتی رو که میخواهی بازکنی باید دو سه بار رفرش کنی تا درست دان بشه . از سه روز گذشته حتی باپروتکل pppoe هم به زور وصل میشه . اکثر اوقات فقط روی bridge کار میکنه . کلا این مخابرات مثل اینکه درست بشو نیست . الان هم که در روزنامه جام جم یک مطلب راجع به این مساله نوشته :کشف دلیل قطعیهای مکرر ADSL مخابرات
معاون فنی و مهندسی مخابرات استان تهران با اعلام شناسایی علت اختلال و قطعی و وصلیهای مکرر ADSL مخابرات، گفت: این مشکل ناشی از یک ایراد فنی در مودمهای چند برند بوده که درباره تعویض مودمها به مشترکان اطلاعرسانی خواهد شد. وی به نام این برندها اشارهای نکرد.
رضا خلیلی در گفتوگو با فارس افزود: سال گذشته مشکل قطعی و وصلیهای مکرر، ناشی از مشکل کمبود IP بود که اکنون IP لازم تا حد زیادی تامین شده و بخشی نیز برای مشترکان جدید در حال تامین است.
وی توضیح داد: در نتیجه مشکل کمبود IP، مشترک جدید نمیتوانست به شبکه متصل شود؛ برای مثال نمیتوانست صفحه باز کند و برای باز شدن یک صفحه باید چند بار درخواست میداد.خلیلی گفت: علت جدید اختلال که توسط تیم فنی شناسایی شده ناشی از اشکال در برخی مدل مودمهای مشترکان است؛ برخی از مدلها در چند برند دارای ایراد هستند. وی با بیان اینکه نتیجه اشکال با اشکال کمبود IP کمی متفاوت است، توضیح داد: در این مدلها یک آدرس مک تکراری تعریف شده که برای مثال در یک منطقه در حالی که دو مشترک در حال کار هستند یکی قطع میشود و دیگری وصل است و این اختلال تکرار میشود. خلیلی گفت: به این ترتیب مشترکانی که از مخابرات مودم گرفته باشند با آنها تماس گرفته میشود که برای تعویض مودم مراجعه کنند و مشترکانی که از مخابرات مودم نگرفته باشند پس از محرز شدن علت، اشکال به آنها اعلام میشود
هر دم از این باغ بری میرسد
توی این چند روز اخیر هر از چند دقیقه دیتا قطع میشه و دوباره بعد از چند ثانیه وصل میشه![]()
سلام،1.دوستانی که اینترنت 10 مگ گرفتن از کجا گرفتن؟
2.مدرک خاصی میخواد؟
3.دانلود شبانه هم داره دیگه مثل بقیه سرعتا؟
4. اگه دانلود شبانه داره واسه دانلود شبانه که سرعتشو محدود نمی کنن؟
خیلی ممنون![]()
دوستان شما هم مصرف الکی ترافیک دارین ؟؟؟
یکم وب گردی میکنم 100 مگ میره
به 2020 زنگ بزنم ؟؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مقدار اضافی حساب میکنه. اکانتینگشون عین اینترنتشون درست کار نمی کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)