مشکل شما مشابه آقا آرش در پست قبلی است آن را مطالعه کنید یک ارور دیگری هم دارید current pending sector که میتونه از بدسکتور باشه یا delay sector باید رو تست hdd regenerator ببرید
مشکل شما مشابه آقا آرش در پست قبلی است آن را مطالعه کنید یک ارور دیگری هم دارید current pending sector که میتونه از بدسکتور باشه یا delay sector باید رو تست hdd regenerator ببرید
سلام من یک هارد یک ترابایت سیگیت st31000524as دارم میخوام یه هارد 2 ترا بایت بخرم به نظر شما بهترین هارد 2 ترابایت چیه؟با ذکر مدل و قیمت بفرمایید؟!!
سلام .
بهتر بود اين سوال در انجمن " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " مطرح ميشد . به هر حال براي دوترابايت ميتونيد از سري جديدتر Seagate (با مدل نامبر ST2000DM001) بخريد كه حدوداً 290 هزار تومن هست .
سلام خدمت اساتید عزیز
با برنامه hd tune هارد بررسی کردم تو تب health یکی از گزینه ها که در تصویر مشخص کردم ارور داده ایا هارد من خراب شده لطفا راهنمایی کنید اگه در حال خراب شدنه باید چکار کنم با تشکر
و ایا مشخص میشه هارد من از زمان خرید چند ساعت کار کرده؟
![]()
سلام .
در مورد CRC Error در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتي دادم . هارد ديسك مورد نظر هم 14337 ساعت كاركرد داشته (قسمت power on hours count) .
لطفا بفرمایید از کجا میشه فهمید که این هاردی که نام بردید 1 پلاتر هست یا 2 پلاتر؟
دو مدل ST2000DM001 وجود دارد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . مدلي که از سه Platter و شش Head ساخته شده و دیگری دو Platter یکترا و چهار Head دارند (پلاترها چگالی بیشتری دارند) . همانطوریکه در عکس پیوستی میبینید هاردی که فرو رفتگی بیشتری دارد دو پلاتر هست .
محتوای مخفی: عکس
به نظر شما کدومش سرعت بیشتری داره؟
مدلي كه دو پلاتر دارد Sequential Transfer rate بيشتري دارد .
در این تصویری که فرستادید سه نوع هارد 2 ترابایت وجود داره هارد سومی چند پلاتره و فرقش با دیگه هاردها چیه؟ضمنا هارد وسترن 2 ترابایتی چه مدلی خوبه و بی زحمت قیمتش رو هم بفرمایید؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)