همه دارن از پارس میرن ، شما داری میری پارس ؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همه دارن از پارس میرن ، شما داری میری پارس ؟![]()
مثینکهشاتل خیلی بت ساخته ها...![]()
درود
دوستان من میخوام مودم linksys wag120n بگیرم با اندیشه مشکلی نداره؟اگه نداره باید حتما کانفیگ بشه؟.در ضمن من از کجا این مودم بگیرم که قیمتش مناسب باشه؟؟
سپاسگذارم .بدرود
دوستان اندیشه سرعتش خوب نیست برید شاتل .(زودتر پورت ها را خالی کنید اندیشه پورت خالی نداره)
با تشکر.
هادی
تو رو جوووونههههه هرکی میپرستید نکنید این کارووووووووو!!!!چرا شاتل حالا؟؟؟؟ برن یه جا دیگه خو !!! ولمون کن تو رو خدا!! اگه شبای شاتلم مثه شبای اندیشه بشههههه ما دوباره کجا بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by soosmar_asl; 26-01-2011 at 22:56.
شاتل شبانه سرعت چندره؟128
یکی از دوستان(حاجی!)تو مطهری(یادم رفته خطش چیه)شاتل128 داره شبا سرعتش 30یه!![]()
بين 5 تا 6 متغييره![]()
ساعت 1 شب تا 7 صبح کلا DC هست
اصلا کانکت نمیشه
کانکت هم میشه دانلود نمیکنه
اصلا شاتل چیه؟![]()
سلام رفقا ، اين ارور 720 براي چيه ؟ چند روزه بدون هيچ دليل خاصي موقع كانكت شدن اين ارور رو ميده . چند بار كه هي پشت سر هم رديال رو ميزني كانكت ميشه . حالا گاهي بعد از 2-3 بار ، برخي مواقع هم بعد از بالاي 20 بار هي رديال زدن كانكت ميشه . پشتيباني هم چيزي در حد و اندازه كشك فقط ميگه هي مودم رو ريست كن ، هي سيستم رو ريست كن و ... همه كار رو هم كردما بالاي 10 بار امروز اين كارا رو كردم از ريست كردن تا هر چي دلت بخواد.... ممنون ميشم من و خانواده اي رو از دغدغه و نگراني برهانيد
![]()
فقط شاتله که این مشکل ها رو داره
اما بدون شوخی ، اندیشه ، تعداد آی پی هایی که داره ، بیشتر از تعداد یوزرها هست . واسه همین گاهی وقتها که آی پی ها پر میشه ، شما دیگه نمیتونی کانکت بشی تا 1 آی پی خالی بشه
اون خانومه که تو اندیشه هست هم الکی طول میده که شاید 1 آی پی خالی بشه و شما کانکت بشی
هیچ وقت قبول نمیکنن که مشکل از خودشونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)