آقا ممنون
پس تو این رنج از hx5 بهتره .... میشه قیمت بازار رو هم بگید ؟
من دیدم قیمتها حیلی فرق میکرد ! گارانتی اصلی چی هست ؟
ممنون
آقا ممنون
پس تو این رنج از hx5 بهتره .... میشه قیمت بازار رو هم بگید ؟
من دیدم قیمتها حیلی فرق میکرد ! گارانتی اصلی چی هست ؟
ممنون
شهرام خان بنده هم بیش از یک دهه هستش که مشغول عکاسی و تمامی حواشی اون هستم ... تعداد لنزهایی که تجربه داشتم رو اصلا یادم نمیاد !!بیش از یک دهه کار عملی بعلاوه مسندات معتبر
دیگه انقدر حساسیت !؟ بنده 2 سری 55-250 داشته ام . یک سری که سرقت شد و هیچ و سری بعد هم که داشتم یک مقایسه کامل برای دوره ای که قصد خرید 18-200 رو برای یکی از دوستان داشتم ، انجام دادم . کیفیت اپتیکی به نظر بنده حقیر و بدون استناد به منابع علمی و آزمایشگاهی دقیق تا 180 کاملا برابر بود بعد از اون 55-250 پلاستیکی و ارزون و داغون ! برتری خودش رو به رخ میکشه . دوست من بنده که مخالفتی با شما ندارم که ... پول مفت هم برای دور ریختن ندارم . شاید چون 4 - 5 هزار شات با این لنز تجربه داشتم فقط قصد داشتم ایشون رو مطابق با بودجه شون راهنمایی کنم . خوشبختانه همیشه بعد از پرسش اینکه آیا قصد و توانایی افزایش بودجه یا صبر برای بازه ای منطقی رو دارند یا خیر ، یادآوری کرده ام به دوستان که حقیقتا لذت از دست دادن فرصت عکاسی برای مدت طولانی - زمانی که مثلا کسی بجای 55-250 یا 18-200 بره و مثلا 300 ال یا ... بخره اون هم برای اولین لنزی که میخواد خرید کنه - بسیار دردآور هستش برای کسی که جدا به عکاسی علاقه داره . حالا شاید نظر شما چیز دیگری باشه .نه در نرنج مشابه 18-200 کمی بهتر است
راستی تا جایی که یادم میاد تقریبا تمام دوستانم که کنن دارن 55-250 داشتن یه زمانی و بعضی ها هم هنوز دارن ...
در ضمن هر لنزی رو با نهایتا 25 درصد کاهش قیمت میشه براحتی فروخت نه نصف قیمت . شما الان کارکرده تمیز 55-250 رو کمتر از 220 گیر نمیاری !!
ای بابا ... اینی که گفتم شهرام خان طعنه ای محترمانه بود !! چرا گیر الکی میدی دیگهکلا لنز های غیر از سری L خوب نیستند !!
در انتها هم بگم که من کوچیک همه شما دوستان هستم ... خیر ناراحتی چه حرفیه . همگی دوست هستیم و با تجارب متفاوت و با همین مباحثه هاس که اطلاعاتمون بیشتر و البته غربال میشه .
موفق و شاد باشید .
خسته نباشید . میخواستم بدونم بین canon sx210 , panasonic lumix DMC-ZS7 کدوم رو بهتر میدونید . اگر عکسی از مقایسه این 2 دوربین بزارین ممنون میشم
Last edited by armia; 15-03-2011 at 16:18.
در خوب بودن SX210 شکی نیست ولی اینجا مقایسه ای بین عکس های SX210 و HX5 در ISO های مختلف دیدم که کیفیت عکس های HX5 به نظر بهتر میاد
قضیه چیه ؟ تشخیص من درسته یا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HX5 :
SX210 :
متشکرم![]()
همونی که شهرام عزیز گفت درسته
بنظر من نه اما برای زوم چرا
تو ایران sx210
بنظر من sx210 بهتره بعد سونی هرچی هم باشه به غیر واقعی بودن رنگ هاش نمی ارزه![]()
دوستان از بین گارانتی های نور نگار، ایده آل و آفومار کدوم ها بهترن؟
آفومار رو شنیدم خیلی میکشه رو قیمت ها!!
با سلام من یک دوربین عکاسی میخاستم تو قیمت 1 تا 1.5 میلیون . چی پیشنهاد میکنین؟ با تشکر
برای چه کاری می خواید ؟
همیشه دوربین گرون تر بهتر نیست)
مگه اینکه حرفه ای باشید و بخواید SLR بخرید![]()
برای عکاسی نیمه حرفه ای و ترجیحا لنز خور باشه در ضمن این slr چیست؟
SLR یعنی single-lens reflex
یعنی دوربین هایی که چشمی، تصویر رو از توی لنز واقعی نشون میده
و لنز این دوربین ها (تا جایی که من می دونم) قابل تعویضه
ولی من دو مورد SLR ها زیاد اطلاعات ندارم و بهتره بقیه دوستان راهنماییتون کنن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)