بلو جان اشتپ نکن...
این هفته بازیهای به تعویق افتاده هفته ی پنجم برگزار میشه...
هفته ی 5 به خاطر تیم ملی به طور کامل لغو شد.
استقلال 26 مهر یعنی جمعه میره برق را پاره کنه و شنبش پرسپولیس در اهواز میره تا شکستی دیگه را تجربه کنه...
بلو جان اشتپ نکن...
این هفته بازیهای به تعویق افتاده هفته ی پنجم برگزار میشه...
هفته ی 5 به خاطر تیم ملی به طور کامل لغو شد.
استقلال 26 مهر یعنی جمعه میره برق را پاره کنه و شنبش پرسپولیس در اهواز میره تا شکستی دیگه را تجربه کنه...
هادي برگيزر:خودكشي كردن از ترس اعدام!
خدا دوست داشت كه ما برنده شويم
استقلال راه مقابله با پرسپوليس را نشان داد
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: امروز خدا خواست كه پيروز شديم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هادي برگيزر پس پيروزي تيمش مقابل تيم پرسپوليس در جمع خبرنگاران افزود: برنامهريزي درستي براي اين بازي كرده بوديم و قرار بود، در15 دقيقه اول بازي، پرسپوليس را تحت فشار قرار دهيم، چرا كه معتقد بوديم دفاع كردن مقابل پرسپوليس، خودكشي كردن از ترس اعدام است.
وي ادامه داد: شرايط خوب پيش ميرفت اما تيم ما ناخودآگاه عقب كشيد و در اين فاصله گل خورد.
برگيزر خاطرنشان كرد: تيم پرسپوليس تغييرات زيادي داشت كه ما در ابتداي نيمه دوم گل بعدي را خورديم كه علت آن فشار رواني روي بازيكنان بود زيرا عدم گرفتن امتياز در دو بازي قبلي، اين فشار را روي تيم آورده بود.
سرمربي ابومسلم افزود: بعد از تساوي، بازيكنان بزرگ ابومسلم، بزرگي خود را نشان داده و با كمك آنها توانستيم پيروز شويم.
برگيزر تصريح كرد: تيم فوتبال استقلال تهران، روش خوبي براي مقابله با پرسپوليس به ديگر تيمهاي ليگ برتري نشان داد، ولي از انصاف نبايد گذشت كه اين تيم فوتبال خوب و روبه جلويي ارايه كرد.
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم ادامه داد: امروز خدا دوست داشت كه ما برنده شويم تا به همه ما دوباره عزت و سربلندي بدهد. امروز از بچهها خواسته بوديم براي خودمان بازي نكنيم بلكه به فكر تماشاچياني باشيم كه در بازيهاي گذشته زجر كشيده بودند و خيلي اذيتشان كرده بوديم.
وي درباره شرايط داوري اين بازي گفت: معتقدم هنوز بايد به داوران فرصت بدهيم.
برگيزر در مورد خبر ممنوعالمصاحبه شدن بازيكنان تيمش، قبل از بازي با پرسپوليس گفت: اين موضوع به هيچ عنوان صحت ندارد و هيچگاه بازيكنانم را ممنوعالمصاحبه نميكنم.
منم چندبارتذکر دادم نرید اون تاپیک اصلا به هیچ وجه
غیرازبن شدن چه عایدی دیگری نصیب میشه![]()
مهدي اميرآبادي گفت:مطمئناً عزت و ذلت هر بازيكن دست خداست اما اگر روال فوتبال كشور اين طور پيش برودفوتبال را براي هميشه كنار مي گذارم.فوتبال را كنار مي گذارم
مهدي اميرآبادي در گفت و گو با ايپنا: براي حضور در تيم ملي قلعه نويي به من كمكي نكرد !
بازيكن تيم فوتبال استقلال درگفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ابپنا) با اشاره به ليست جديد تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: مطمئناً اگر دو بازي آخر استقلال را در تركيب ثابت بازي مي كردم به تيم ملي دعوت مي شدم اما نظر مربي استقلال اين بود كه روي نيمكت تيم بنشينم.
وي گفت:انتظار داشتم كه درليست تيم ملي حضور داشته باشم و سعي و تلاش خود را كردم كه من را دايي دعوت كند اما اين اتفاق نيفتاد.
اميرآبادي خاطر نشان كرد:بگذاريد واقعيتي را بيان كنم. من فكر مي كنم امير قلعه نوعي بايد كمك مي كرد تا بتوانم به تيم ملي دعوت شوم چون من هنوز جوان هستم و تمام نشدهام اما متاسفانه او اين كار را نكرد.هنوز هم معتقدم حضور در تيم ملي حق من است اما نمي دانم چرا روال به گونهاي پيش مي رود كه من راهي براي تيم ملي ندارم.
مطمئنا اگر اينجوري پيش برود فوتبال را به زودي براي هميشه كنار خواهم گذاشت و ديگر بازي نخواهم كرد.
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران همچنين با اشاره به شرايط استقلال گفت : استقلال بازي به بازي خوب و بهتر مي شود واگر همين طور بازيكنان بازي كنند مي توانند به مقام قهرماني برسد.
اميرآبادي افزود:بازيكنان استقلال دراين مدت زحمات زيادي كشيدند و از آمادگي بدني بسيار خوبي نيز برخوردار هستند و همين عامل بردهاي خوب تيم است.
خبر عجيب و جالب از اردوي تيم دي استردا؛ مهاجم سابق استقلال در راه سامپدوريا !
لئوناردو كوييكه مهاجم سابق تيمهاي استقلال و استيل آذين در حال حاضر آقاي گل ليگ اسلواكي است.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، كوييكه با زدن هفت گل درصدر جدول گلزنان ليگ اسلواكي قرار دارد. مهاجم تيم دي استردا كه در زمان حضورش در استقلال روزهاي خوبي را پشت سر نگذاشته بود ، اين روزها به يك بازيكن كليدي و تاثيرگذار براي ورنر لورانت سرمربي آلماني تيمش تبديل شده است.
برهمين راستا اين بازيكن با دو پيشنهاد از تيمهاي اروپايي مواجه شده كه پيشنهاد تيم سامپدوريا ايتاليا بسيار جدي مي باشد. بايد ديد لورانت و مديرعامل ايراني تيم دي استردا حاضر به جدايي مهاجم گلزن خود مي شوند.
طيري در گفت و گو با ايپنا: استقلال مدعي جدي قهرماني است
امير طيري گفت: "استقلاليها تازه هماهنگ شدهاند و ديگر شسكت ناپذير هستند."
مربي استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران اظهار داشت: "استقلال هر چقدر كه ليگ به جلو ميرود بهتر مي شود و هر بازي كه مي گذرد نتايج بسيار بهتري را نسبت به بازيهاي گذشته خود به دست مي آورد."
وي ادامه داد: "استقلال تيم بسيار خوبي است و كادر فني خوبي هم دارد، اما 6 بازيكنان تازه هماهنگ شدهاند و ديگر شكست ناپذير هستند. اگر استقلال به همين صورت ادامه دهد يكي از مدعيان جدي قهرماني در اين فصل خواهند بود. استقلال هر چه قدر خوب بازي كند باز هم يكسري هستند كه ايراد ميگيرند، اما ما به كسي فكر نميكنيم و فقط به دنبال آن هستيم تا كار خودمان را انجام دهيم."
تقيپور از امروز استارت ميزند
ابراهيم تقيپور كه 2 بازي استقلال را به خاطر مصدوميت از دست داده بود از امروز تمرينات خود را با تيم استقلال آغاز مي كند.
ابراهيم تقيپور كه 2 بازي استقلال را به خاطر مصدوميت از دست داده بود از امروز تمرينات خود را با تيم استقلال آغاز مي كند.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، دكتر نوروزي پزشك باشگاه استقلال با تاييد اين خبر گفت: ابراهيم تقي پور مدافع تيم فوتبال استقلال كه حدود 3 هفته به خاطر پارگي عضله قادر به همراهي كردن تيمش نبود بهبود پيدا كرده است و از امروز تمرينات خود را با تيم استقلال آغاز مي كند.
وي ادامه داد به جز تقي پور هيچ مصدوم ديگري در استقلال نيست وهمگي در سلامت كامل به سر مي برند.
نوروزي در پايان در خصوص وضعيت روانخواه اظهار داشت روند بهبودي روانخواه بسيار خوب است و او به زودي مي تواند دوباره تمرين خود را آغاز كند.
قلعهنويي و بازبيني فيلم بازي
امير قلعهنويي معمولاً پس از هر بازي فيلم آن را دوباره مورد بازبيني قرار مي دهد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، سرمربي استقلال امروز با حضور در دفتر كارش در باشگاه استقلال فيلم بازي تيمش را برابر مقاومت سپاسي تماشا خواهد كرد.
به نظر مي رسد 45 دقيقه اول بازي براي قلعه نويي اهميت بيشتري دارد. او مي خواهد اشتباهات بازيكنانش را كه منجر به دريافت دو گل شد در شروع مجدد تمرينات به آنها گوشزد كند.
پيروز قرباني در گفت و گو با ايپنا: وضعيتم در تيم ملي به تلاش خودم بستگي دارد
پيروز قرباني يكي از چهار بازيكن استقلال است كه از سوي علي دايي به تيم ملي دعوت شده است.
پيروز قرباني يكي از چهار بازيكن استقلال است كه از سوي علي دايي به تيم ملي دعوت شده است.
كاپيتان فعلي تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) ،در خصوص بازي با مقاومت سپاسي گفت:اين كه بعد از دربي موفق به كسب يك پيروزي پرگل شديم بسيار خوب است و به لحاظ روحي كمك زيادي به تيم مي كند ضمن اين كه جايگاه تيم هم در جدول بهتر شد.
وي درادامه گفت:ما درنيمه اول خيلي خوب كار نكرديم اما در بين دو نيمه و با صحبت هايي كه مربيان انجام دادند موفق به زدن گل هاي بيشتر شديم. البته فجر شروع خوبي داشت و هيچ وقت هم به فكر ضد فوتبال و بازي تدافعي نبودند.
قرباني در مورد دعوت شدنش به تيم ملي گفت:خدا را شكر مي كنم و ازاين بابت بسيار خوشحالم كه توانستم درجمع دعوت شدگان به تيم ملي قرار بگيرم و تلاشم را خواهم كرد تا مثمرثمر باشم.
كاپيتان استقلال در پايان گفت:اگر مي خواهم از اين به بعد هم جزو نفرات ثابت تيم ملي باشم بايد بيشتر و بهتر كار كنم و همه چيز به خودم بستگي دارد، چون معتقدم كادر فني تيم ملي تنها آماده ترينها را دعوت مي كنند.
جانواريو به امارات ميرود
فابيو جاناواريو هافبك اروگوئهاي استقلال تصميم دارد از تعطيلي 3 روزه ليگ نهايت استفاده را برده و به امارات برود.
فابيو جاناواريو هافبك اروگوئهاي استقلال تصميم دارد از تعطيلي 3 روزه ليگ نهايت استفاده را برده و به امارات برود.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، جاناواريو پيگير تهيه بليت و مسائل خروجي اش بوده كه در صورت آماده شدن امروز راهي امارات شود و جمعه شب هم به تهران برگردد.
جاناواريو اگر از تعطيلي سه روز تمرينات بعد از بازي با مقاومت مطلع بود قطعاً طي روزهاي گذشته بليت سفرش را تهيه مي كرد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)