تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 860 از 949 اولاول ... 360760810850856857858859860861862863864870910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,591 به 8,600 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من شخصا بیشتر دانلودام همیشه از سایت های داخلی بوده بیشتر دیتا کنسول / دیتا بازی های پی سی و ....خیلی کم پیش اومده بخوام از سایت های دیگه لینک بزارم واسه دانلود ...
    الان که فک می کنم می بینم باید روی همون های وب می موندم هم سرعتم عالی بود و هم پینگم کلی هم ترافیم داخلی داده که واسه من کافی بود چون بیشتر از شاتل لند دان میکردم الان اومدم فن آوا مشکل دارم پینگم عالیه ولی سرعتم بده شبانه هم که نصفش فقط خارجیه ...
    شما یه زحمت بکش شکایت کن
    ببینم اون سین چاکان این طرح که میگفتن سرعت 1 به 1 قراره کیفیت رو به نت ایران بیاره همچنان حمایت میکنن ؟!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من که پول رو هم براشون واریز کردم رفت

ببینم چی میشه.
    هر چی باشه از تعرفه های پارس بهتره که.(سعی در دل داری دادن به خود دارد)

ولی جدا از شوخی فک کنم برای من خوب باشه. چون به لطف سیم کشی زیبای مخابرات خطم بیشتر از 4 مگ نمی کشه. تقریبا تمام مصرفم هم خارجی هست.
    در مورد های وب که می گفتن حجم خوری داره. برای شما مشکل نداشت؟ پینگش هم میگن خیلی بده
    شبانه هم به نظرم فقط نوشتن و عملیش نکن. اگه هم قراره عملی بشه چون گفته تنظیم مقررات اجبار کرده بقیه هم (پارس و شاتل) هم مجبور بشن انجامش بدن.
    برای سرعتتون هم حتما پیگیری کنید. چون اگه مرکز هم شلوغ باشه دیگه 24 ساعته که شلوغ نیست که سرعت روی 4مگابیت قفل شده باشه. باید یه موقع خاص بالا بره و تو اوج بیاد پایین
    به نظرم مشکل فنی دارن و حل بشه. برای این که مطمئن بشین صبح مثلا ساعت 7-8 که شبانه هم نیست و خلوته تست کنید. اگه مشکل از پهنای باند باشه این موقع باید سرعتتون بالا بره.

امیدوارم ناامیدم نکنن.

شما خیلی نگران نباشید چون نسبت به پارس چیزی از دست نمیدید (اگه دانلود سنگین شبانه نداشته باشید)

اون موردی هم که میبینید اتفاق افتاده شرکت سرعت رو 4 مگ بسته (باید دلیلش رو شکایت کرد اگه نقص فنی نباشه) و به نوسان سرعت ربط نداره...

ولی فن آوا قبلا گفتم کشش این موج جدید مشترک ها رو نخواهد داشت.... از طرفی جرات شیرینگ هم نداره، بنابراین بهانه فنی میاره و برای سرویس شبانه حجم و شرط و شروط میزاره تا پهنای باندش کفاف سرعتا رو کنه و کم نشه سرعتا

تنها راه این شرکت خرید پهنای بانده که خب کمی زمانبره و باید دید چطور مدیریت میکنه (میتونه موقتا از شرکتای دیگه در مراکز شلوغتر پهنای باند بخره اگه از زیر ساخت خرید عمده نمیتونه انجام بده)

3. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من قبل اینکه سرویس بگیرم با بخش فروش صحبت کردم خیلی محکم میگفت هر چی هاست داخلی باشه میاد رو ترافیک داخلی . اصلا اون مصوبه هم همینه میگه ...
    ولی یه نصف روز فقط رو قولشون بودن بعدش دوباره منظور از هاست داخلی شد فقط ورزش 3 و ...
    اینا شکایت لازم داره به 195 .

ولی در مورد سقفی که برای شبانه گذاشتن ، من که با بخش فروش صحبت میکردم احساس میکردم این شبانه گول زنکه و موقتی . حالا که سقف گذاشتن حداقل میشه امیدوار بود حالا حالا ها صحبت از برداشتنش نباشه .

تک کانکشن هم اینجا دیدم یکی از دوستان تعریف میکرد .از نظر من واقعا افتضاحه . من با سرویس 16 مگی که دارم از آیو نمیتونم استفاده کنم دم به دقیقه تصویر استپ میکنه ...
    Last edited by essien; 13-12-2017 at 00:48.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این شرکت داره دنبال راه دور زدن قانون میگرده. حتما با شکایت به 195 جلوی این تلاشهای غیر قانونیش رو باید بگیرند کاربرا

1- اولاً که اگه خطی مشکل فنی داره و کشش نداره همونطور که سایر شرکتها دستورالعمل رو رعایت میکنند، می بایست به کاربر هشدار بدند همون اول که خطط کشش نداره و نمیتونی سرعت بالا استفاده کنی و اگه خودش راضی بود و اگاه بود از مشکل فنی بعد سرعت بالا بفروشند و نه اینکه اول بفروشند بعد بگند مشکل فنی داره (الان پارس، شاتل و اسیاتک این موضوع رو رعایت میکنند)

پس در این مورد با استناد به پنهانکاری میشه شکایت کرد

2- مصوبه کاری با تشویق شبانه نداره و شرکتی میخواد شبانه تشویقی بده به خودش ربط داره. مثل پارس که برای شبانه مشکلی نداره و یا شاتل که به سرعت اسمی میده ولی ادا اصولی در نیاورده

این کارایی که میکنن و میندازن گردن سازمان تنظیم ناشی از کمبود پهنای بانده ولی کاربرا می تونند حتی در ساعات شبانه هم سرعتشون کم شد شکایت کنند. (تا زمانی که حجم اصلی رو دارند)

3- بحث داخلیبودن کل ترافیک خارج از عهده یک شرکته و فریب کاربری با این حرفها برای جلوگیری از نارضایتی و شکایت خودش کار غیرقانونیه. باید اینها لیست 500 سایت رو هم اعلام کنند (شاید کردند) و هم در مکالماتشون با کاربر اینو یاداوری کنند (که نمیکنند)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان این مصوبه هستش، جاهای مهمشو علامت زدم:

الان فن آوا در مورد سایت های داخلی که نیم بها باید حساب بشن طبق این مصوبه تخلف کرده، باید تمام سایت هایی که سرورشون تو خود ایران قرار داره نیم بها باشن!

Last edited by nsm1000; 13-12-2017 at 01:12.

7. این کاربر از nsm1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

من قبل اینکه سرویس بگیرم با بخش فروش صحبت کردم خیلی محکم میگفت هر چی هاست داخلی باشه میاد رو ترافیک داخلی . اصلا اون مصوبه هم همینه میگه ...
    ولی یه نصف روز فقط رو قولشون بودن بعدش دوباره منظور از هاست داخلی شد فقط ورزش 3 و ...
    اینا شکایت لازم داره به 195 .

ولی در مورد سقفی که برای شبانه گذاشتن ، من که با بخش فروش صحبت میکردم احساس میکردم این شبانه گول زنکه و موقتی . حالا که سقف گذاشتن حداقل میشه امیدوار بود حالا حالا ها صحبت از برداشتنش نباشه .

تک کانکشن هم اینجا دیدم یکی از دوستان تعریف میکرد .از نظر من واقعا افتضاحه . من با سرویس 16 مگی که دارم از آیو نمیتونم استفاده کنم دم به دقیقه تصویر استپ میکنه ...
    اره برا منم هی استپ میشه اما فورجی ایرانسل اینطوری نیست

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

9. این کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان کارشناس تماس گرفته میگه میخوام بیام از سرخط چک کنم ببینم مشکل کجاست من بهش میگم پارامترهای خطم عالیه شما میخوای بیای اینجا چیو چک کنی که خودشم تایید کرد که خط مشکلی نداره اما بازمیگه هرچی شما بگی ...
    شرکتی که کمتر از قرارداد داره سرعت میده حالا این خودش به کنار داره سعی می کنه مشترک رو با گفتن حرفای بی اساس کلافه هم بکنه من هم باید از سرعت کم بکشم هم از دست کارشناسایی که خودشون میدونن مشکل از طرف شرکته اما باز سعی دارن منو بپیچونن تازه باید 80 تومنم بدم واسه سرویس ...
    مثلا هی میگه مودمتو ریست کن / با یه مودم دیگه چک کن و ...از این دست مزخرفات خیلی بده که شعور آدم رو به بازی بگیرن خوب وقتی نمی تونی سرویس بدی چرا مشتری می گیری من برمیگردم های وب بزودی این سرویسم نخواستم گور 80 تومن ...
    بادوتا مودم D-Link و Tp-Link هم چک کردم باز سرعت همونه .....
    تصور کنید کارشناس میخواد بیاد این خط رو چک کنه که تا 17 مگ کشش داره ...

11. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

الان کارشناس تماس گرفته میگه میخوام بیام از سرخط چک کنم ببینم مشکل کجاست من بهش میگم پارامترهای خطم عالیه شما میخوای بیای اینجا چیو چک کنی که خودشم تایید کرد که خط مشکلی نداره اما بازمیگه هرچی شما بگی ...
    شرکتی که کمتر از قرارداد داره سرعت میده حالا این خودش به کنار داره سعی می کنه مشترک رو با گفتن حرفای بی اساس کلافه هم بکنه من هم باید از سرعت کم بکشم هم از دست کارشناسایی که خودشون میدونن مشکل از طرف شرکته اما باز سعی دارن منو بپیچونن تازه باید 80 تومنم بدم واسه سرویس ...
    مثلا هی میگه مودمتو ریست کن / با یه مودم دیگه چک کن و ...از این دست مزخرفات خیلی بده که شعور آدم رو به بازی بگیرن خوب وقتی نمی تونی سرویس بدی چرا مشتری می گیری من برمیگردم های وب بزودی این سرویسم نخواستم گور 80 تومن ...
    بادوتا مودم D-Link و Tp-Link هم چک کردم باز سرعت همونه .....
    تصور کنید کارشناس میخواد بیاد این خط رو چک کنه که تا 17 مگ کشش داره ...

خب بابا بذار بیان دیگه کلید کردی شما هم داداش ...
    اگه نذاری اینا بیان تا اخر سرویست بهانه شون اینه که اومدیم سر خط چک کنیم کاربر خودش نخواست .
    حالا من و شما میدونیم مشکل این چیزا نیست ولی دیگه دستت که اومده داستان چیه!
    حتی با این وضع بخای 195 شکایت هم بکنی بی فایده است چون جواب میدن کاربر همکاری نمیکنه .
    شما همکاری کن باهاشون بهانه نداشته باشن که در نهایت هم اگه قرار به تخلیه شد بتونی خسارت بگیری نه اینکه 80 تومن مفت بریزی تو حلقومشون ...

13. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب بابا بذار بیان دیگه کلید کردی شما هم داداش ...
    اگه نذاری اینا بیان تا اخر سرویست بهانه شون اینه که اومدیم سر خط چک کنیم کاربر خودش نخواست .
    حالا من و شما میدونیم مشکل این چیزا نیست ولی دیگه دستت که اومده داستان چیه!
    حتی با این وضع بخای 195 شکایت هم بکنی بی فایده است چون جواب میدن کاربر همکاری نمیکنه .
    شما همکاری کن باهاشون بهانه نداشته باشن که در نهایت هم اگه قرار به تخلیه شد بتونی خسارت بگیری نه اینکه 80 تومن مفت بریزی تو حلقومشون ...

تهران نیستم که طرف می خواست از تهران بیاد واسه چیزی که خودشم میدونست الکیه و نیازی به تست نیست چون خط داره داد میزنه من عالیم ...
    بهونه ندارن از صبح کلا تماس داشتن باهام .
    الانم دارم از طریق ادمین اینستاشون پیگیری می کنم گفت تا درست نشه ول نمی کنم ..

15. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    من که پول رو هم براشون واریز کردم رفت

ببینم چی میشه.
    هر چی باشه از تعرفه های پارس بهتره که.(سعی در دل داری دادن به خود دارد)

ولی جدا از شوخی فک کنم برای من خوب باشه. چون به لطف سیم کشی زیبای مخابرات خطم بیشتر از 4 مگ نمی کشه. تقریبا تمام مصرفم هم خارجی هست.
    در مورد های وب که می گفتن حجم خوری داره. برای شما مشکل نداشت؟ پینگش هم میگن خیلی بده
    شبانه هم به نظرم فقط نوشتن و عملیش نکن. اگه هم قراره عملی بشه چون گفته تنظیم مقررات اجبار کرده بقیه هم (پارس و شاتل) هم مجبور بشن انجامش بدن.
    برای سرعتتون هم حتما پیگیری کنید. چون اگه مرکز هم شلوغ باشه دیگه 24 ساعته که شلوغ نیست که سرعت روی 4مگابیت قفل شده باشه. باید یه موقع خاص بالا بره و تو اوج بیاد پایین
    به نظرم مشکل فنی دارن و حل بشه. برای این که مطمئن بشین صبح مثلا ساعت 7-8 که شبانه هم نیست و خلوته تست کنید. اگه مشکل از پهنای باند باشه این موقع باید سرعتتون بالا بره.

امیدوارم ناامیدم نکنن.

در انتظار رانژره خط......

17. این کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •