سلام دوستان خسته نباشید . بعد از اینکه دستگام E74 داد و بعد از دو بار ایکس کلامپ کردن در طول سه هفته توسط نکست جن دستگام به طور کلی نابود شد ( البته نکست جن خیلی با انصاف بود و طبق قولی که بهم داده بود ، پولی رو که برای تعمیر داده بودم بهم برگردوند ) تصمیم گرفتم یک آرکید جاسپر بخرم و چون دستگاه قبلیم الایت بود ، لوازم اون رو روی این آرکیده بندازم ( مثل هارد و کابل HDmi و ... ) اما میخوام بگم برام از هلند بیارن چون شنیدم ایکس باکس در اروپا خیلی ارزون تر از ایرانه . حالا از شما دوستان عزیز این سوالو دارم که آیا کسی از قیمت به روز ایکس باکس آرکید جاسپر در اروپا و کشوری مثل هلند خبر داره؟ اگر دارید لطف کنید بگید چند هستش . و اگر از هلند برام بیارن با کپی خور کردنش در اینجا و 12 ولت کردنش هزینش تقریبا چقدر میشه ؟ چون میخوام ببینم به صرفه تر هست یا نه یا از همین ایران بخرم ارزونتر در میاد ؟ خیلی ممنون میشم اگر قیمت داده شده به روز باشه . خیلی خیلی از شما ممنونم .
سلام دوست عزیز
اول یه مطلب می خواستم عرض کنم و اون اینکه بهتره سوالات راجع به قیمت در این تاپیکی که لینکش در زیر موجوده پرسیده بشه.این طور هم تاپیک ایکس باکس 360 تخصصی تر میشه هم شما خیلی سریع تر به جوابتون می رسید.حالا که پست دادم همین جا جواب سوالات رو هم میدم.ولی اگر یه همکاری بکنید و سوالات بعدی که در مورد قیمت بود در تاپیک قیمت بپرسید خیلی ممنون میشم دوست من
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما سوالات شما.من همین الان سایت Xbox.com رو چک کردم و در این سایت Xbox 360 Arcade رو با قیمت 199 دلار برای فروش گذاشته.این سایت رسمیه و حتی آدرسش پشت دفترچه های Xbox 360 هم موجوده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیزی که واضحه اینه که قیمت در اونجا ارزون تره ولی شما باید هزینه های گمرک رو هم در نظر بگیرید
هزینه ی کپی خور کردن کنسول بین 8 تا 10 تومن هست.از هزینه 12 ولته کردن اطلاع دقیقی ندارم. در کل من نکست جن رو به شما پیشنهاد می کنم.مطمئنا قابل اعتماد ترینه.می تونید قیمت دقیق 12 ولته کردن رو هم از نکست جن بپرسید
همچنین از صمیم قلب آرزو دارم که Xbox 360 بعدی مثل کار کنه براتون
موفق باشید دوست عزیز