با سلام
کارت گرفیک من اینه:
nVIDIA GEFORCE FX 5500
رم من 512
ویندوز هم اکس پی سرویس پک دو است
CPU 3.00 FULL
در ضمن من چه جوری می تونم virual memoryرو افزایش بدم؟
خیلی ممنونم از راهنماییتون
با سلام
کارت گرفیک من اینه:
nVIDIA GEFORCE FX 5500
رم من 512
ویندوز هم اکس پی سرویس پک دو است
CPU 3.00 FULL
در ضمن من چه جوری می تونم virual memoryرو افزایش بدم؟
خیلی ممنونم از راهنماییتون
سيستمت كه براي اين بازي خيلي خوبه.برو control panel.كنترل پنل رو به صورت كلاسيك در بيار system رو كليك كن گزينه advanced رو انتخاب كن رو اولين گزينه setting كليك كن تب advanced رو انتخاب كن اون پايين نوشته change اونو كليك كن حالا تو قسمت custom size مقدار رو زياد كن.براي من intial size 1000 هست و maximum size 1600 هستش وقتي اين كارا رو كردي ريست كن برو تو بازي ببين چي ميشه.سيستمت از براي من بالاتره من رمم 512 كارت گرافيكم fx 5200 (البته الان عوضش كردم)و cpu هم 2.5 هستش و بدون هيچ مشكلي بازي رو اجرا كردم.
سلام
مرحله اي که دو تا غول زنجيري بزرگ هست و يه حالت مواد مذاب هست که يک درب رو باز مي کني يکي از غول ها مي افته توي مواد مذاب اون يکي غول خيلي اذيت مي کنه و نمي دونم بايد چيکارش کنم هر چي هم تير مي زنم نمي ميره چيکار کنم
با تشکر
باید انقدر تیر بهش بزنی تا خم بشه بعد بری جلو بپری روش با چاقو اون موجود پشتش رو بزنی
می تونی یه آر پی جی بخری وقتی موجود پشت غوله ظاهر شد با همون بزنی درجا بمیره
میتونی به جای این کار ها ، یکی از قولها رو بندازی داخل مواد مذاب ، اون یکی هم با آرپی جی به جهنم منتقل کنی .باید انقدر تیر بهش بزنی تا خم بشه بعد بری جلو بپری روش با چاقو اون موجود پشتش رو بزنی
می تونی یه آر پی جی بخری وقتی موجود پشت غوله ظاهر شد با همون بزنی درجا بمیره
آقا این کاپکام خواست بازی رو برای PC پورت کنه این همه ادا بازی درآورد
حالا میخوان تا اوسط تابستون بازی رو برای کنسول WII تازه با اون دسته با حالش که خودش یه برنامه نویسی مجدد میخواد بسازن(( خیلی آدم رو میسوزونن))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از راهنمايي دوستان
سلام به همگي
من اين بازي رو تازه خريدم و نصب كردم.ولي بعد از فيلم مرحله ي اول(هموني كه با پليسها داشت مي رفت)بازي بيرون ميندازه و ارور زير رو مي ده:
مثل اينكه مشكل از كارت گرافيك هستش.
اين هم از مشخصات سيستم من:
128MB گرافيك ATI RADEON 9200
رم 512
ويندوز ايكس پي
كسي مي تونه به من كمك كنه؟
جديدترين درايور كارت گرافيكت رو نصب كن احتمالا درست ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)