دوست عزیز این هم برنامه ساین شده شما :
فقط توجه کنید برنامه را طبق راهنمای آن با دقت نصب و اجرا کنید تا با مشکلی مواجه نشوید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این هم برنامه ساین شده شما :
فقط توجه کنید برنامه را طبق راهنمای آن با دقت نصب و اجرا کنید تا با مشکلی مواجه نشوید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Arian11; 20-05-2007 at 23:09.
اخ شرمنده بازم خنگ بازي در اوردم رفتم برنامه رو نصب كنم ديدم نصب نشد امدو اينجا ديدم سريال نامبرمو اشتباه دادم .
اگه ميشه 1 با ديگه ساين كنيد ممنون ميشم شرمنده
(353640019957618)
واقا شرمنده (يه با ديگه ساين ميكنيد خيلي لازم دارم).بازم شرمنده
براي وصل شدن به اينترنت با سرعت بالا البته با ir-tci
من شبکمmci-ir یعنی نمیشه از این برنامه استفاده کرد و اینکه اینترنت ارتباطات سیار را افتاده یا نه
نه عزیز mci با tci هیچ فرقی ندارهنه gprs ارتباطات سیار هنوز راه نیفتاده میگن میخوان راه بندازن کی را خدا میدونه
![]()
منظورم از ir-tci اينكه بدونه ايران سل هم ميشه وصل شد به اينترنت حالا ديگه نميدنم mci-ir ميشه يا نه راستي اين mci-ir چي اعتباري يا چي؟
يكي دوباره برام ساين كنه اون برنامه رو خواهش ميكنم
نه اين MCI همون TCI سابقه كه با اين اسم جديدا به فروش ميره.اعتباري كه نيستش![]()
هيچ فرقي با هم نميكنن
MCI و TCI هردو مال شركت مخابرات هستن و ذره اي فرق باهم ندارن جز اينكه TCI مال شركت مخابرات ايران بود قبل از واگذاري به شركت خصوصي شركت ارتباطاط سيار كه الان MCIشده
TCI: Telecommunication Company of IRAN شركرت مخابرات ايران
MCI:Mobile Communicationcompany of Iranشركت ارتباطاط سيار ايران
ای بابا شما ها چرا اینجوری هستید ؟ آخه اون برنامه چه ربطی به tci و mci داره ؟ من تو صفحه قبل توضیح ندادم مگه ؟ نگفتم شیوه کارش چه جوریه ؟ به این راحتی ها هم نیست کلی تنظیمات داره هم رو کامپیوتر هم رو گوشی . خواهشا پستها رو با دقت بخونید.
داداش تنظيماتش رو انجام دادم فقط برنامش رو ندارم البته ساين شدشو ندارم
حالا كه يه بار ديگه ساين نميكنيد اموزشو بزارين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)