اینجا نباید بپرسین !!
اینجا نباید بپرسین !!
سلام .
لطفا آخرین نسخه از IDM که کرک سالم و بدون مشکل براش هست و دردسر از کار افتادن و ... رو نداره معرفی کنید . نسخه ی بتا و ... نمیخوام . منظورم هم صرفا جدیدترین نسخه نیست . آخرین نسخه ای که براش کرک بدون مشکل هست .
ممنون.
پ.ن : نسخه ی ۵.۱۹ رو دانلود کردم و مشکلم حل شد .
.
Last edited by OSEN; 16-12-2010 at 14:47.
اخرین نسخه همینک
Internet Download Manager 5.19 Build 5 Retail
Internet Download Manager 6.03 Build 14 Betaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دریافت اخرین نسخه در اینده به سایت خوب زیر مراجعه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این ورژن جدید خاصیت اسکرول وجود نداره چرا ؟؟
مثل این عکس زیر که در ورژنهای سری 5 میشه با موس براحتی هر چند تا فایل که میخواید انتخاب کنید
![]()
Internet Download Manager 6.04 Build 1 - Final Retail
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
What's new in version 6.04
(Released: Dec 21, 2010)
- Added full support for 64-bit browsers
- Improved web players detection for some sites
- Fixed bugs
دانلود Internet Download Manager 6.04
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این نسخه جدید چی اضافه شده مثلا ؟ همه چیش مثل نسخه قبل بود که اقلا یه ایکنشو تغییر میدادن لااقل میگفتیم از 5 رفتن 6 یه تغییری کردن![]()
سلام
دوست من اینجا مکان سؤال و جواب نیست :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
استاد پست من جنبه سوالی نداشت منظورم این بود که چیز خاصی اضافه نشده بود همیشه وقتی نرم افزارا یه نسخه میرن بالا یعنی مثلا از 4میرن 5 تغییرات زیادی میکنن ولی idm تفاوتی نکرده نسخه 6ش با 5 ش
دوست عزیز این تغییرات برای کاربرای خانگی به چشم نمیاد.
کاربرایی که تو اداره جات و سازمانها با این نرم افزار کار میکنند فرقش رو با نسخه ی 5 تشخیص میدن.
این که شما میگید مثلا از ورژن 4 میره به 5 و تغییرات اساسی میکنه اصلا اینجوری نیست.
اون تغییراتی که شما بهش میگید اساسی مربوط میشه به interface یا رابط کاربری اون که از دید کاربرای خانگی تغییرات اساسی به حساب میاد.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)