آیا امکان دارد که بعدها بشه صدای کا800 رو بالا برد ؟
راستی نگفتید که صداش از کا 310 و دبلیو 950 بیشتره یا نه؟ 950 همونطور که میدونید کمترین صدا رو داره.
آیا امکان دارد که بعدها بشه صدای کا800 رو بالا برد ؟
راستی نگفتید که صداش از کا 310 و دبلیو 950 بیشتره یا نه؟ 950 همونطور که میدونید کمترین صدا رو داره.
صداي 950 كمترينه؟؟؟![]()
100% اشتباه ميكني!!!![]()
0% اشتباه نمیکنم
من خودم 950 داشتم و خیلی هم دوسش دارم و دارم . ولی صداش واقعا ضعیفه حتی صداش از کا 310 هم ضعیفتره از ان 72 هم ضعیفتره یعنی ضعیفترین صدا رو داره بین تمام گوشی ها ولی با کیفیت ترین صدا رو داره بین تمام گوشی ها . باور نمیکنی امتحان کن.
شاید بگی گوشی من مشکل داره ولی من این 950 رو با چند تا دیگه مقایسه کردم و همشون همینجوری بود با گارانتی سیتادل.
950 اسمش درشته وگرنه غیر اون صفحه اش و حافظه اش هیچ چیزی نیست. البته صدای هندزفریش خوبه
به نظر
0% اشتباه نمیکنم
من خودم 950 داشتم و خیلی هم دوسش دارم و دارم . ولی صداش واقعا ضعیفه حتی صداش از کا 310 هم ضعیفتره از ان 72 هم ضعیفتره یعنی ضعیفترین صدا رو داره بین تمام گوشی ها ولی با کیفیت ترین صدا رو داره بین تمام گوشی ها . باور نمیکنی امتحان کن.
شاید بگی گوشی من مشکل داره ولی من این 950 رو با چند تا دیگه مقایسه کردم و همشون همینجوری بود با گارانتی سیتادل.
950 اسمش درشته وگرنه غیر اون صفحه اش و حافظه اش هیچ چیزی نیست. البته صدای هندزفریش خوبه
به نظر من اگه میخواد صدای کا800 کم باشه فکر نکنم از 950 کمتر باشه. چون 950 واقعا صداش ضعیفه یه چیزی من میگم یه چیزی میشنوید مطمئن باش
والا من تعريفهاي زيادي از اين گوشي شنيدم حالا كه شما داري حتما اينطوريه ديگه ولي من گفتم چون قيمتش زياده حتما صداش خداست!
صداش تو ایر فون آدمو کر میکنه
ولی توی اسپیکر آدم نمیشنوه چی میگه![]()
کسی هست یک آموزش جداگانه بنویسه.
چون من بابرنامه ++xs کار کردم ولی تموم نمی شد!خواهش می کنم![]()
ایا کا800 فایلهایPDF و WORD رو میتونه بخونه ؟
به طور عادی خیر مگر با بودن برنامه که برنامه برای ورد را دارم ولی برای پی دی اف پیدا نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)