ممنون mrmostafa جان كه جواب ميدي ولي منظورت چيه كاستوميز دو مرحله داره من با xs++ كار مي كنم مي توني بيشتر توضيح بدي؟
ممنون mrmostafa جان كه جواب ميدي ولي منظورت چيه كاستوميز دو مرحله داره من با xs++ كار مي كنم مي توني بيشتر توضيح بدي؟
بچه ها يه مشكل جديد دارم وقتي ميخوام main رو فلش كنم تو ارسال يه بلوك مي مونه گاهي وقتها تو بلوك 28 گاهي بيشتر اشكال از چيه از پريروز تا حالا خيلي گوشيمو فلش كردم امروز اين مشكل پيش اومده ممكنه از كم بودن شارژ باتري باشه يا خداي نكرده مشكلي براي خود گوشي پيش اومده؟(از بس فلش كردم)
شما مشکل please Wait که واست پیش اومده بود حل شد؟
اساتید تروخدا یکی روش کاستومایزو کامل و جامع توضیح بده تا کسی به مشکل بر نخوره من هر وقت گوشیمو فلش
کردم وقتی روشن میکنم مینویسه please wait و دیگه هیچی نمیشه.چند نفرم این مشکلو داشتن.مشکل از چیه؟
خواهشا جواب بدید!![]()
![]()
آقا خیلی حال دادی قربون
چیزایی که میخواستم رو دانلود کردم
هیچ میدونستی خیلی باحالی؟
اقا يكي كمك كنه روش كاستومايز رو ياد بدين ديگه مشكل جديدم از باتري بود كه شارژ نداشت يكي روش كاستومايز رو بگه
آقا تورو خدا یکی Phone-SX رو برا دانلود بذاره.من از صفحه اول نتونستم دانلود کنم.
میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی( اول ثبت نام کن بعد قسمت دانلود میتونی پیداش کنی)
اقا راست ميگن گوشي من هم همين مشكل رو داره لطفا كمك كنيد
کاستومایز کردن به هنگام فلش یعنی این که فولدری بنام custom که در مسیر \FS\tpa\preset\custom قرار دارد رو به گوشی منتقل کنید تا گوشی روشن بشه
که برای هر گوشی و هر CDA کاستوم فولدر متفاوتی داریم و باید قبل از شروع فلش اون رو داونلود کرده و آماده داشته باشید
در هر روش فلش کردن راهنمای استفاده از اون هست
بخش مهم کاستومایز تغییر customize.xml است
باید دید که شما چه کاری رو میخواین انجام بدین
اما مشکلی که شما دارید خیلی ها دارند
اگر از XS++ یا Phone XS استفاده می کنید باید بگم در صورت کاستومایز کامل گوشی باز هم ممکنه این مشکل پیش بیاد و هنوز علت این باگ در این نرم افزار ها ناشناختس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)