برزو جون Auto Update رو غیر فعال کن بعد این کی رو Apply کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش برای گرفتن فایل آپدیت برو از توی سایتش دیتابیس روزانه رو دانلود کن :lol: 8)
برزو جون Auto Update رو غیر فعال کن بعد این کی رو Apply کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش برای گرفتن فایل آپدیت برو از توی سایتش دیتابیس روزانه رو دانلود کن :lol: 8)
آقا این نود 32 با آپدیت نمیشه
پچي كه دوستان در صفحات قبل گذاشتند مشكل رو حل ميكنه........
.................................................. ..................
راستي ساسان جان شما اهر موقع من ميام آن هستي .بابا ايول خيلي باحالي
.................................................. ..................ا.
راستي كركي جان من از اين تست هيچي نفهميدم .اين كه فقط امتياز داده .راستش بخواي حوصله حساب كردن رو ندارم ببينم كدوم بهتر ميشه.فقط رفتم رو مك ايفي حالم گرفته شد آخه اينم آدمه امتياز بالا گرفته :arrow:
Gilopa جون مخلصیم من متعلق به P30/\/\ORLD ای ها هستم :lol: 8)
كركي خيلي باحال بود--خيلي حال كردم
ديگه كاسپري شدم
ممنون از كركي جان ولي نتايج يه كم مشكوك ميزنه مخصوصا براي نورتن ما كه همون بيت دفندري مونديم چون بيت دفندر به رنگ عشقه :mrgreen:
راستي آقا مهدي چه حرفي راجع به ديتابيس بيت دفندر داري بگو ما هم بدونيم![]()
محمد امين جان سلام
در صفحات قبلي همين تاپيك گفته ام. الان براي اينكه هم متوجه منظورم بشي و هم تكرار مكررات نكرده باشم فقط يه نكته كوچك مي گم و اون اينكه تا حدود يك ماه بعد از عيد ديتابيس بيت دفندر حدود 100 هزار بود. در عرض همين چند ماه 200 هزار تا شده! به نظرت عجيب نيست؟ يعني ويروس هاي عالم خلقت!!!از زمان آفرينش تا فروردين 84 صد هزار تا بوده و از فروردين تا شهريور شده 200 هزار تا!
مهدي جان سلام عزيز
من هم از تكرار خوشم نمياد ولي اينو بايد بگم كه نوامبر سال گذشته اين شركت كه مقر اصليش در بخارست هست چند يك شركت ديگه رو خريداري كرده و با چند تا شركت امنيتي ديگه هم قرارداد بسته شايد به خاطر اون بوده بهرحال سابقشون مثل سيمانتك و اين جور شركتا نيستكه :|
بهرحال من اين شركت رو يكي از موفقترين شركتهاي توي اين زمينه ميبينم و پيش بيني ميكنم كه بزودي از رقبا پيشي ميگيره هرچند كه الآنشم توي هر رده بندي كه شما پيدا كني رده كمتر از چهارم نداره ولي من بخاطر راحت و جامع بودن ازش استفاده ميكنم و اهميتي به آمار نميدم :|
موفق باشين![]()
محمد امين جان سلام
در خوب و كاردرست بودن اين آنتي ويروس كه شكي نيست.
من خودم جزو سه چهار تاي اولي قبولش دارم.
اما يكي دو اشكال داره متاسفانه كه دو تا از مهمترين هايش اينهاست:
يكي اينكه اينترنت مونيتورينگ نداره.
دوم اينكه فايلهايي كه قبلا اسكن كرده را دوباره اسكن مي كند. اما نود و كاسپرسكي و بعضي ديگر از آنتي ويروس ها تحت شرايطي اين كار را نمي كنند كه در سرعت اسكن مؤثر است.
اما در مجموع بيت دفندر يكي از بهترينهاست و نسبت به خيلي از آنتي ويروسها حتي از نظر سرعت هم بهتر است.
مهدی بست گفته :
مهدی جان سلاممحمد امين جان سلام
در خوب و كاردرست بودن اين آنتي ويروس كه شكي نيست.
من خودم جزو سه چهار تاي اولي قبولش دارم.
اما يكي دو اشكال داره متاسفانه كه دو تا از مهمترين هايش اينهاست:
يكي اينكه اينترنت مونيتورينگ نداره.
دوم اينكه فايلهايي كه قبلا اسكن كرده را دوباره اسكن مي كند. اما نود و كاسپرسكي و بعضي ديگر از آنتي ويروس ها تحت شرايطي اين كار را نمي كنند كه در سرعت اسكن مؤثر است.
اما در مجموع بيت دفندر يكي از بهترينهاست و نسبت به خيلي از آنتي ويروسها حتي از نظر سرعت هم بهتر است.
نمیدونم ورژن 9 بیت رو نصب کردی یا نه منظورم پرو پلاسش هست
تو این نسخه بر خلاف حرفی که شما زدی به هیچ عنوان در حالت ریل تایم پروتکشن فایلها را دوبار اسکن نمیکنه من اینو چند بار امتحان کردم و در موردش مطمئن هستم
حالا نمیدونم منظور شما ورژن 8 بوده یا ورژن 9 در هر صورت توی ورژن 9 پرو پلاس این مشکل وجود نداره
و کلا میگم تو این نسخه بهبودهایی حاصل شده از جمله کم شدن درصد استفاده اش از حافظه و اینترفیس جالبتر و کاربر پسندتر
یه گزینه جالبی که به این نسخه اضافه شده قسمتی هست بنام Detect Incomplete Virus Bodies
که این گزینه باعث میشه که بیت فایلهای ویروسی ناقص و تکه شده رو به راحتی شناسایی کنه کاری که نود32 از پس اون بر نمیاد و هرگز نمیتونه این کار رو انجام بده و در زمان اسکن درخواست نیمه دیگر فایل رو میده و البته بگم کاسپر هم به راحتی این کار رو میتونه انجام بده
در مجموع میتونم بگم بیت داره یواش یواش ایراداتش رو برطرف میکنه و خودش رو به رقیباش نزدیکتر میکنه که این امیدوار کننده است حداقل برا من یکی
نمیدونم چطوریه ولی یه جورایی محیطش و سبک برنامه نویسی اش خاصه و اینتگریت هستش و منو مجذوب خودش کرده البته از اشکالاتش نمیشه به راحتی رد شد ایراداتی که بهش میگیرن واقعا بحقه و از یه آنتی ویروسی در این سطح بعیده .
سرتون رو درد نیارم در کل من بیت رو جزو سه آنتی ویروس برتر دنیا میدونم
اول)کاسپر
دوم)نود
سوم)بیت دفندر
و براتون بگم که در حال حاضر هر سه تاشون رو سیستمم نصب هستن که دو تاشون غیرفعال و سومی که کاسپر باشه فعاله .
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)