تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 376 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تركر سايت دمونويد راه افتاد
    بريد حالشو ببريد

متشکر دوست عزیز از خبری که دادی ترکرش راه افتاده ولی متاسفانه هنوز سایت در دسترس نیست من نتونستم وارد سایت بشم اشالله اونهم بزودی راه بیافته

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

12

axxo سنجند جان یه جمله هست که باید کاملش کنی اون رو اینجا بنویس من میپرسم جوابش رو میدم بهت

پيمان جان اين هم اون جمله لعنتي:
    Ce cuvant de 3 litere completeaza secventa:
    saisprezece impartit la doi face ...
    دستت درد نكنه. خير از جوونيت ببيني

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

senjed1349 جان opt رو بزن ببین چی میګه

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

12

senjed1349 جان opt رو بزن ببین چی میګه

پيمان جان دستت درد نكنه
    opt كليد حل معما بود

حالا من هم عضو شدم و اگه كسي دعوت نامه filelist را ميخواد معطل نكنه و پيغام خصوصي بذاره

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

پيمان جان دستت درد نكنه
    opt كليد حل معما بود
    خواهش میکنم

اقا میګم چرا کسی تو ایران یه سایت در حسابی واسه تورنت فایل های ایرانی نمیزنه؟ چرا کسی از تورنت واسه اپلود فایل استفاده نمیکنه؟ تو کف فیلم ها ایرانی برنامه های اموزشی فارسی و بازی های فارسی شده موندیم
    از هم جای دنیا ترکر پیدا میشه جز ایران ، یکی بود که اون هم 4 یا 5 تا فایل و برنامه که تو تمام تورنت سایت ها پیدا میشدن ګذاشت بعدش هم دیګه غیر فعال شد

در آغاز فعالیت m2863's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من حدود 6 ماهه كه همه فيلمهامو با تورنت دانلود ميكنم ، اما سرعت دانلودم هيچوقت بالاتر از 7 KBPS نميره و در ضمن سرعت upload هم از download بيشتره . لطفا راهنمايي كنيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خواهش میکنم

اقا میګم چرا کسی تو ایران یه سایت در حسابی واسه تورنت فایل های ایرانی نمیزنه؟ چرا کسی از تورنت واسه اپلود فایل استفاده نمیکنه؟ تو کف فیلم ها ایرانی برنامه های اموزشی فارسی و بازی های فارسی شده موندیم
    از هم جای دنیا ترکر پیدا میشه جز ایران ، یکی بود که اون هم 4 یا 5 تا فایل و برنامه که تو تمام تورنت سایت ها پیدا میشدن ګذاشت بعدش هم دیګه غیر فعال شد

آی گفتی ؛ ولی پیمان جان من فکر کنم بزرگترین مشکلات این قضیه مربوط میشه به 1- پهنای باند بسیار بسیار پائین که در ایران عرضه میشه و دوم هزینه های اون ؛ خوب برای داشتن یا ایجاد یه ترکر نسبتا خوب و حتی متوسط من فکر کنم باید یه پهنای باند مناسب این کار داشته باشیم که تو ایران غیر ممکنه و دوم بخاطر سطح بسار پایین در آمد نه کسی کیتونه اینکار رو به تنهایی انجام بده و نه اینکه اگه کسی بخواد اینکار رو انجام بده بقیه حمایتش میکنن مثلا من اگه بخوام اینکار رو انجام بدم و بخاطر حمایت تو سایتی که میخوام برای اینکار راه بندازم بگم هر نفر 5 تا 10 هزار تومان به سایت کمک کنه اونهم برای مدت یکسال بعید میدونم از طرف کاربرا حمایت بشه و هزار و یک مشکل دیگه داداش ولی در کل باید گفت من با تو خیلی موافقم و باید بگم برای کشورم بخاطر این مسائلی که داره تاسف میخورم تازه میخوان با یه برنامه 3 ساله اینترنت ملی راه بندازن و ما رو محدود به اینترانت داخلی بکنن و فکر کنم تا 2 یا 3 سال آینده اگه این مسئله به نتیجه برسه وضعیت اینترنت تو ایران عوض اینکه پیشرفت کنه بسیار اسف بار خواهد بود بسیار تاسف میخورم بخاطر این طرز تفکر که در صورت تحقق آینده علمی و ارتباطی کشور خیلی تاریک و مبهم به نظر میرسه

من حدود 6 ماهه كه همه فيلمهامو با تورنت دانلود ميكنم ، اما سرعت دانلودم هيچوقت بالاتر از 7 KBPS نميره و در ضمن سرعت upload هم از download بيشتره . لطفا راهنمايي كنيد.
    عزیزم اولا صفحات اول رو بخون حداقل 10 صفحه اول به این قضیه چندین بار جواب داده شده ؛ اگه بازهم مشکلی بود اینجا بگو ؛ضمنا نوع اتصال ؛ میزان پهنای باند و سرعت واقعی دانلود و آپلود و برنامه ای که استفاده میکنی رو بگو تا بتونیم کمکت کنیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در اين سايت doimand كسي عضو هست براي من هم دعوئت نامه بفرسته

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یکی از این سایتهای تورنت فکر کنم ilovetorrent بوود چند تا لینک داده گفته که اگه میخوای share ratio بره بالا اینا رو seed کن و فقط یه

لینک دانلود تورنت برا اوون فایل هست . خب اگه قراره من اونا رو seed کنم باید اول دانلودشوون کنم دیگه نه ؟

بعد seed کنم درسته ؟ میشه بگین من باید چیکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

در اين سايت doimand كسي عضو هست براي من هم دعوئت نامه بفرسته

بابا جون من موندم که چرا همه میان میگن دعوتنامه دمونوئید میخوان مگه سایت دمونوئید مشکلش حل شده که همه درخواست دعوتنامه میدن من که خودم عضو اونجا هستم نمیتونم برم تو سایت و وقتی هم نشه رفت تو سایت نمیشه دعوتنامه گرفت اگه سایر دوستان میتونن برن تو سایت بگن که من بررسی کنم ببینم مشکلم چیه شاید از آی اس پی خودم باشه .

یکی از این سایتهای تورنت فکر کنم ilovetorrent بوود چند تا لینک داده گفته که اگه میخوای share ratio بره بالا اینا رو seed کن و فقط یه

لینک دانلود تورنت برا اوون فایل هست . خب اگه قراره من اونا رو seed کنم باید اول دانلودشوون کنم دیگه نه ؟

بعد seed کنم درسته ؟ میشه بگین من باید چیکار کنم ؟
    مسعود جان شما نباید به هر تورنتی اعتماد بکنید بعضی از تورنتها فیک هستن بعضی لینکشون خرابه و بعضی ها هم ناقص آپلود میشن و شما وقتی دانلود میکنی میبینی مثلا تا 65 درصد دانلود میشه و برا بقیش سید کننده نیست تو اینجور مواقع ترکرت اگه خصوصی باشه میتونی تو انجمن سایت مطرح کنی تا خود ترکر برات سید بشه البته این چیزا که گفتم مربوط به این سایت یا سایت خاص دیگه ای نیست این به همه سایتهای تورنت و ترکرهاش میتونه مربوط باشه کلی گفتم . شما باید تورنت رو کامل دانلود کنی بعد اینکه دانلودت تموم شد سید بشی اگه هم دیدی لینکی یا تورنتی مشکل داره بهتره وقتتو هدر ندی و بیخیالش بشی مگه اینکه ترکر و سایت مربوطه بهت این امکان رو بده که با درخواست تو برات سید بشن تا بدونی دانلوداتو تکمیل کنی .
    یاحق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •