من فکر نمی کنم حق با شماست sam fisher جان POP برای PC حالا حالاها فکر نکنم بیاد
من فکر نمی کنم حق با شماست sam fisher جان POP برای PC حالا حالاها فکر نکنم بیاد
با سلام به همه
کسی میدونه طبق اخرین اخبار اخرین ورژن بازی IGI چیه و چه سیستمی رو ساپرت میکنه؟!
ممنون میشم که کسی میدونه جواب بده.
با تشکر : SAM-SON 70
شرکت Free Radical اعلام کرد که هم اکنون بازی TimeSplitters 4 در دست ساخت میباشد !
هنوز پلتفرم مشخصی برای بازی اعلام نشده.
( این بازی اول شخص برای کنسول محبوب PS2 و Xbox با نام TimeSplitters: Future Perfect عرضه شد و به یکی از بهترین بازی های اول شخص کنسول PS2 تبدیل شد. )
منبع: N4G.Com
با سلام به همه
کسی میدونه طبق اخرین اخبار اخرین ورژن بازی IGI چیه و چه سیستمی رو ساپرت میکنه؟!
ممنون میشم که کسی میدونه جواب بده.
با تشکر : SAM-SON 70
وضعیت PS3 روز به روز بد تر میشه بازی LAIR هم نتونست امتیاز مناسبی بگیره امتیاز این بازی در بعضی سایت ها :
IGN : 4.9 /10
GAMESPOT : 4.5/10
GameBrink : 40/100
gamerankings : 60/100
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی بعدی بازی Heavenly Sword که امتیاز هاشو تو بعضی از سایت ها میبینیم :
GameZone : 8.8/10
Eurogamer : 7/10
gamerankings : 83/100
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما بازی آخر بازی WARHAWK
gamerankings : 83.8/100
GAMESPOT : 8.5/10
IGN : 8.8/10
GAMESPY : 4.5/5
حال ببینیم در مقابل XBOX360 چه موفقیت یا شکست هایی رو به مانند PS3 بدست خواهد آورد
یک نسخه جدید از بازی BROTHER IN ARMS با نام DOUBLE TIME منتشر بشه شاید پس از شکست بازی های call of duty و medal of honor در ژانر WWII این بازی بتونه به عنوانه اولین بازی برجسته جنگ جهانی دوم خودی نشون بده
![]()
کسی بما جواب نمیده؟؟!
از : SAM-SON 70
خیر چون از سری جدید Igi خبری نیست.کسی بما جواب نمیده؟؟!
================================================== ============
خوب پس با این وجود اخرین ورژنی که میشه تو بازار پیدا کرد چیه وچه سیستمی رو
ساپرت میکنه؟؟!
از :SAM-SON 70
انتظار میرود که کمپانی Capcom بازی Dead Rising 2 را در TGS اواخر ماه معرفی کند !
همچنین دیگر عناوین این شرکت یعنی Devl May Cry 4 و RES 5 قابل بازی کردن خواهند بود .
لازم به ذکر است که بازی Dead Rising 2 عنوان اختصاصی 360 نخواهد بود و نسخه ای از آن برای PS3 نیز ساخته میشود.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)