سلام میخاستم بدونم عکسهای که قفل نمی شه دیدشونو باید چی کار کنم![]()
سلام میخاستم بدونم عکسهای که قفل نمی شه دیدشونو باید چی کار کنم![]()
من اون ساختار .CUE رو فقط با CDRWIN 4.a تست كردم.نوشته شده توسط rezaninja
بازم سلام خدمت همه دوستان عزیز !
اول این یکی را داشته باشید :
==================+++2+++==================
نام مقاله : قفل گذاري روي اطلاعات سيدي ها(سيدي هاتو نو با خيال راحت جابجا كنيد)
نويسنده : eminem_rap
منبع : _
موضوع اصلي : رمز گذاری بر روی سی دی به وسیله STEGANOS SAFE 7 که می توانید برای اجرای سی دی هایتان پسورد بگذارید .
لينک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيح : _
==================+++++++==================
شما هم باید بیشتر کمک کنید و گرنه ....![]()
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><>
persiankitty جان عزیز !
البته اگر خودت این بلا سرت بیاد ، فکر نکنم زیاد با حال باشهخوب ولش کن دیگه ، طرف خودش اگه خواست میره یه RW می خره دیگه !
من که زیاد از این پستتون سر در نیاوردم . در مورد این لینک هم یه توضیحی بدید ، چون انگلیسی بود و خوب ما هم هیچی ازش نوفهمیدیم ...![]()
مهدی جان !
اول اینکه من استاد نیستم ، الان هم دانش آموز کلاس ... ( نمیشه گفت ، چون دیگه تحویلم نمی گیرید ) هستم . واقعا شما لطف دارید . اما در اون مورد هم حدس می شه زد . چون قفلش فرق فوکوله ....
باشه ، من به soda جان عزیز می گم ، شاید بتونه کمکمون کنه ...
دوست عزیز ! شاید حتی اون فایل که شما می گید مهم نیست هم مهم باشه ...
این هم یادت باشه که احتمال داره نوع قفل با قفل کارگاه میکس فرق کنه ... راستی یه چیز دیگه که فکر کنم خودت گفته بودی ، اما من هم توی اون سی دی که از دوستم گرفتم دیدم ... پوشه مخفی موجود در درایو C اسمش کارگاه میکس هست ... خوب حالا چی می گی ؟ در هر صورت من بازم روی مساله شما فکر می کنم و نتیجه را بهتون می گم .
rezaninja جان !
شما هم لطف دارید . اما گفتم که درباره نوع قفل هم برای ما بیشتر توضیح بده . RW هم یادت نره .
خوب ببین می تونی اون قفل حجمی را برداری . شاید درست شد . اما خوب یه جور دیگه هم امتحان کن . فایلها را پاک کن ، مثلا یه بار این یکی ، یه بار دیگه این یکی . طبق اینکه eror lock میده ، تو باید دقیقا بفهمی برای چه فایلهایی eror میده و در ضمن یه فایل dummy بساز و جای اونها بذار . یعنی هم نام اون ها . این یکی هم امتحان کن و توضیحات مربوط به قفل هم یادت نره . این جوری شرمنده شما میشیم .
جناب hbahmanzadeh جان !
ورود شما را خوش آمد می گم . خوشحالم که اولین پستت را توی این تاپیک دادی و البته متاسفم . چون من اصلا منظور شما را نمی فهمم . در ضمن می خواستم ببینم که آیا این ربطی به قفل سی دی ها داره یا نه .
با تشکر از اینکه دوستان پیگیر هستند .
قربانتان ـ مهدی
با سلام
عزيزان من يک سي دي به دستم رسيده که داراي قفل است و 6 فايل يا پسوندهاي Ltk , Dat , Rad , Rtv , Vxs , Yaf هست
و هر کاري کردم با الکهول 120 رايت نشد لطفا من رو راهنمايي کنيد
در ضمن اين فايل Dat حجمش 1.95 گيگ هست
جناب amnhck123 عزيز !
شما هم خوش آمديد .
من كه سر در نياوردم داريد چي مي گيد .
لطفا درباره قفل برنامه ، نام سي دي ، عملكرد برنامه در رابطه با قفل و سوالات ديگه را به طور كامل توضيح دهيد .
با چه نرم افزارهايي امتحان كرديد
آيا ايميج مي گيرد
حجم فايل ايميج چقدر است
آيا با حذف اين فايلها در روند اجراي برنامه خلل وارد مي شود
آيا ايميج رايت مي شود .
خواهشا دوستاني كه اينجا يه سوالي مي پرسند ، سوال را به صورت دقيق مطرح كنند .
با تشكر ـ مهدي
ضمن عرض سلام و خسته نباشيد .با توجه به اينكه قرار هست توي اين تاپيك ، قفل گذاري هم توضيح داده بشه ، من اين آموزش را براتون مي ذارم .
اين آموزش صرفا براي يادآوري مي باشد براي دوستاني كه لينكش را گم كردند . و آقاي عليرضا كه آموزشش را خواسته بودند . ببخشيد كه دير شد ، حواسم نبود .
================================================== ======================
مواد لازم:
1- برنامه Nero
2- يكي از برنامهويرايشگر فايلهاي ISO مانند winISO,ultraISO و ......
3- نرم افزار TZ Copy Protection كه ميتوانيد جديدترين نسخه اونرا از اينترنت جستجو كنيد
روش كار :
1- ابتدا به سراغ برنامه WInISO رفته و يك ايمج از سي دي مورد نظر ميگيريم. براي اين كار از منوي Actions گزينه Make ISO from CDROM را انتخاب كنيد.
2- در قسمت Option گزينه file را انتخاب كرده و روي گزينه Make كليك ميكنيم. صبر كنيد تا اميج گرفته شود.
3- در مرحله بعد بايد ايمج گرفته شده را به فرمت BIN تبديل كنيم براي اين كار از منوي Convert گزينه ISO to BIN را انتخاب كنيد در قسمت اول فايل ايمج گرفته شده در مرحله قبل را انتخاب و در قسمت دوم محلي را كه ميخواهيد فايل مورد نظرتان در آن قرار بگيرد را انتخاب كنيد. نام فايل جديد را Image2 در نظر بگيريد. و برروي Convert كليك كنيد.
4- بعد از اتمام كار ديگه با اين برنامه كاري نداريم اون را ببنديد.
حال بايد به سراغ برنامه TZ Copy Protection برويم. اين برنامه با قرار دادن حداكثر 4 لايه قفل ميتواند به خوبي از سي دي شما محافظت كند. برنامه را اجرا كنيد:
1- در مرحله اول از گزينه Open فايل Image2.cue را باز كنيد.
2- بر روي Step1 در بالاي صفحه كليك كنيد تا قفل گذاري بر روي ترك صفر ايجاد شود. بعد از كليك بر روي اين گزينه پيغامي مبني بر اينكه قفل گذاري با موفقيت انجام شد داده ميشود. بر روي OK كليك كنيد.
3- حال براي امنيت بيشتر بايد يك سري ترك حاوي اطلاعات غير استاندارد ايجاد كنيم. در پايين صفحه بر روي Audio tracks to Add كليك كرده و عدد 32 را وارد كنيد تا 32 ترك غير استاندارد ايجاد شود. براي بالا رفتن امنيت ميتوانيد گزينههايّ fix Four-Second و Use IFS (Inteleave File system) را علامت دار كنيد و سپس بر روي Step2 كليك كنيد.
4- در اين مرحله بايد با ايجاد قفل حجمي و بالا بردن حجم برخي از فايلها مانع از كپي گرفتن اطلاعات سي دي بر روي هارد ديسك شويم براي اين كار بر روي MB در پايين صفحه كليك كنيد و در جعبه متن بالا عدد 1500 را وارد كنيد يعني ميخواهيم حجم برخي از فايلها را به 1500 مگابايت برسانيم. حال يكي از فايلهاي اصلي برنامه را انتخاب كنيد و بر روي گزينه Step3 در بالاي صفحه كليك كنيد خواهيد ديد كه رنگ فايل تغيير ميكند و در جلوي آن حجم فايل نيز به بيش از 1500 مگابايت ميرسد.
5- از كليك كردن بر روي گزينه Step4 خود داري كنيد چرا كه اين مرحله تغييراتي بر روي سي دي ميدهد كه برخي از رايترها قابليت رايت آن را ندارند(البته به گفته سازندگان برنامه اين مرحله از امنيت فوق العاده بالايي برخوردار است . به هر حال امتخانش ضرر ندارد)
6- تا اينجا ما توانستيم 4 مرحله قفل بر روي سي دي قرار دهيم در پايان بايد بر روي گزينه step5 كليك كنيم تا فايل حاوي قفل ما را ايجاد كند. بعد از كليك روي اين گزينه پيغامي ظاهر ميشود بر روي گزينه yes كليك كنيد. صبر كنيد تا كار برنامه تمام شود سپس همه پنجره هاي اضافي را ببنديد.
رايت روي سي دي
برنامه نرو را باز كرده و وارد برنامه Nero Burning Rom شويد .
1- از گزينه recorder گزينه Image Recorder را انتخاب كنيد.
2- در پنجره اي كه باز ميشود فايل Image2.CUE را انتخاب كنيد.
3- در پنجره بعدي نيز بايد در قسمت Write method حالت Disk-at-Once/96 را انتخاب كنيد
4- سرعت رايت را بهتر است پايين انتخاب كنيد مثلا 12x
5- در پايان بر روي Burn كليك كرده تا عمليات رايت سي دي انجام شود.
لينك دانلود اين نرم افزارها كه همه جا هست . اين هم لينك برنامه TZ Copy Protection :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××
جناب مهدي خان !
soda جان هم فرمودند كه يه نگاهي به فايل مي كنند . اميدوارم كه كمكتون كنند .
با تشكر
بچه ها سلام
مدتي بود كه نبودم شرمنده
ولي امدم تا بمونم
يه چيزي پيدا كردم
حتماً يه سري به اينجا بزنيد (دوستداران علوم كرك )
__________________________________________________ ______________________
آموزش هاي بهتر كرك نرم افزار ( به اين لينك يه سري بزنيد )
فكر كنم مهدي 7070 دوستمون هم تازه اونجا عضو شده
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
به اين لينك هم يه سري بزنيد
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
براي كرك نرم افزار ها هم به اين جا سر بزنيد
Last edited by peyman khatar; 27-01-2006 at 14:29.
بازم سلام
اين هم يه آموزش ديگه درباره گذاشتن قفل روي سي دي
من امتحانش نكردم ، دلم هم نمي خواد امتحان كنم ، چون ... ( وقتي خونديد مي فهميد )
==================================================
يه فايل به هر نامي ( با حجم بالا ) درست كنين بعد قاطي فايل هاي اصلي تون رو سي دي كپي كنين .
مثلا به همراه setup يه برنامه --- setup.dll
برنامه ساختش و دستورش را هادي جان توي تاپيك (( قفل رايگان ايراني فرمودند )) .
بعد رايتش كنين . سعي كنيد حجمش بالا باشه . مثلا 100 مگ
بعد كه سيديتون رايت شد . اون بزاريد تو سي دي رام و سعي كنيد اون فايل باز كنيد ( پيچ هاي سي دي رام رو باز كنيد تا بتونيد مكان قرار گرفتن لنز سي دي رام رو ببينيد . بعد سيدي رو در بياريد ) . و اون محلي رو كه ديد با دقت سوراخ كنيد .
ديگه يارو اگه حرفه هم باشه مي دونه كه مثلا اگه يه فايل از ستاپ برنامه كپي نشه ستاپ كار نمي كنه و در واقع شما با اين كار به او كلك زديد
==================
البته سي دي هاي آموزش قفل گذاري كه امروزه زياد شدند و نمي دونم كجا نوشته بود كه ميانگين زمان شكستن قفل در ايران 10 دقيقه هست .![]()
اين يكي هم من تازه امروز پيدا كردم . در مورد خودش زياد نمي دونم ، اما ...
سيم خاردار كاملترين سي دي آموزش قفل گذاري
در اين سي دي به بررسي روشهاي قفل گذاري روي سي دي و جلوگيري از كپي غيرمجاز پرداخته ايم اين سي دي براي كساني كه نمي خواهند اطلاعات ارزشمند خود را به راحتي از دست دهند توصيه مي گردد. اين مجموعه در 2 سي دي تهيه و توليد شده است كه سي دي اول شامل آموزش هاي لازم براي قفل گذاري و سي دي دوم شامل نرم افزارهاي آموزشي مي باشد
استفاده از اين مجموعه براي تمامي عزيزاني كه در امر توليد نرم افزار مي باشند توصيه ميشود
سايتش هم اينه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
======================
اگه بشه ، مي خوام از اين به بعد يه كمي هم به بحث قفل گذاري بپردازيم .
پس شما هم به ما كمك كنيد تا بتونيم ادامه بديم .
آقا پيمان از اين ورا !
چه خبر ..؟؟؟
راستي توي فروم شبگرد هم كسي كمكت نكرد ( قفل لوح و قلم )
در ضمن اگه ميشه اين لينك ها را به اون صورتي كه ذكر شده ارائه بده .
من هم رفتم ببينم چيه ...
نمونه اش توي پست 853 من هست .
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)