اشغاله اقا نخر صاحب اول و اخرش هم خودتی
اشغاله اقا نخر صاحب اول و اخرش هم خودتی
شما اصلا از این مودم استفاده کردی که اینطوری نظر میدی ؟؟
من الان یک هفته هست این مودم رو دارم هیچ ایرادی نداشته
وای فای خوبی داره و از نظر آنتن دهی LTE هم فقط کمی از DT-350 ضعیف تره بازم تاکید میکنم که کمی، چون دوتاش رو تست کردم
دلیل و منطقون واسه این حرف چیه؟ چرا خوبه چرا بده؟
- - - Updated - - -
تو این هفته شما چند بار قطعی داشتید؟
برای کسانی که سیگنال قوی دارن قطعی مطرح نیست مهم برای کسانی هست که ار اس ار پی بالا دارن مثل 105 100 110 مودم خوب باید روی اینها استیبل باشه به نظرم بیشتر شکایت از طرف کسانی است که در لبه هستند
اول از همه جریان اینکه همه جا حرف از مشکل این مودم هست، برمیگرده به روزهای اولی که این مودم ارائه شده بود ( توسط سایت راستین بازار و yello ) و چندتا از کاربر ها گفته بودن که این مودم مشکل قطعی داره
ممکنه این مشکل توی سری اول یا فریمور اول این مودم وجود داشته و الان که توسط خود ایرانسل ارائه میشه حل شده باشه
دوم اینکه اون موقع هنوز پوشش TDD به این گستردگی نبود و شاید مشکل از خود شبکه TDD بوده
و در آخر هم بنظر من ایرانسل روی مودمی که مشکل داره نمیاد این همه تبلیغ کنه و بهرحال میدونه که باید جواب گوی این همه کاربر باشه !
من توی این 1 هفته 2 بار قطعی داشتم ، اولش ترسیدم که مودم مشکل داره ، اما بعد دیدم که آنتن 4G گوشی خودم که همیشه پر بود اومده روی 1 خط
متوجه شدم که مشکل از خود دکل هست و ظاهرا قطع شده بود، که گوشیم سوییچ کرده بود روی دکل دورتر و بعد از نیم ساعتی درست شد
یکبار دیگه هم باز همین اتفاق افتاد، مودم سیگنالش رفت و بعد از چند دقیقه دوباره وصل شد اما دیدم فقط 1 خط آنتن داره و متوجه شدم که گوشی خودم هم دوباره آنتن دهیش مشکل پیدا کرده.
دقيقا دوست عزيز اين تجريه قطعي اينترنت رو البته بمدت يك روز بنده با مودم بيروني ايرانسل داشتم،با سيم ٤جي ايرانسل.
بنده همشهري شما هستم و در تاچارا.
تا بحال قطعي مكرر تجربه نكردم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون پس امروز اول یدونه مودم واسه تست از فروشنده میگیرم اگه خوب بود یدونه z6000 میخرم
سلام همشهری عزیز
منظورتون از مودم بیرونی همون مودم TD-LTE ایرانسل مدل ZW101 هست ؟
سرعتتون حدودا چقدر هست با این مودم ؟ من با همین مودم z6000 بیشترین سرعتی که داشتم نزدیک 40 مگابیت بوده
خواهش میکنم
البته بعید میدونم هرجایی مودم تست داشته باشه و این اجازه رو بده به شما که ببرید تست کنید
ولی اگر مثلا 3 خط از 4 خط هم پر باشه خیلی خوبه
من جایی این مودم Z6000 رو تست کردم که فقط یک خط آنتن داشت
جالبه که سرعت دانلود خیلی خوب بود یعنی حدود 12 تا 18 مگابیت سرعت دانلود میداد اما آپلود افتضاح ! به 1 مگابیت هم نمیرسید
معلومه که کیفیت سیگنال روی آپلود خیلی تاثیر داره
جالبه که سایت ایرانسل کلا مودم DT350 رو از روی فروشگاهش برداشته
حالا نمیدونم موجودی نداره یا کلا دیگه مودم رو ارائه نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه کسی میدونه ایرانسل Nat type کنسول بازی اینترنتشو درست کرده یا نه ؟
میتونید تست کنید سرعت اینترنت ایرانسل با playstation 4 چطوریه من با اینترنت 4g+ تست کردم فقط ۲ مگ تو تست سرعت پلی استیشن داد ولی با speed test گوشی ۴۰ مگ سرعت داشتم
میخوام ببینم td-lte هم همینطوریه ؟
ممنون
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Last edited by amirsepehrtg; 16-01-2017 at 16:30.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)